• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
İşte bizim tek uyku 1 buçuk saatte kalıyor . O da muhtemelen gece uykusunu biraz fazla uyuduğu için . Gece 10-11 saat . Bugun gece 11 buçuk saat uyudu . Ondan herhalde gündüz bir buçuk saatle kaldı. Bakalım daha dikkat etmeye çalışacağım
Zamanla düzene girecektir canım kendi kendine uyumayı öğrensin oturur her şey

İkisiyle de full ilgilenebiliyosun ve hep yanyanalar vallahi hayranım sana ya😍
Mecburen kendimede zaman kalması için ikisini bir, herşeye dahil ediyorum. çok kıskançlar, birbirinden farkı olmadığını anlasınlar diye uğraşıyorum.
Sen bir ara sprel taktircaktin ne oldu Yaptirabildinmi.

Anladım balım.. elif uyuyunca ben de uyudum Ali kalkana kadar 🙇‍♀️ bizim de bu ara cok geç yatıyorlar..Ramazan etkiledi.e yemek yendi sonfra toplandı vs derken zaman geçiyor.hos benimkiler zaten hiç oyle 8 de yatan cocuklardan olamadılar😁 en en erken 21.30 o da o gun cok yoruldularsa..genelde 22.00 veya 22.30
Benimkilerde 9,10 arası uyuyor dün boşver dedim 12 yi beklettim. Bu seferde 12 den sonra ters tepti uykusuzluk, yorgunluk uyutmadi onları. Birde alarm kurmusum gibi kaçta yatarsa yatsınlar 6 da kalkıyorlar. Gözleri açar açmaz çay diye bağırıyorlar. Anlamıyorlar ramazanda çay yok diyorum, tabi mecbur yapıyorum. Ihlamuru alin çay diye veriyorum. Bazen tav oluyorlar bazen malesef

Kizlar bende az once uyuturken tam sallayacaktim sonra dedimki hadi baba gibi gözlerini kapat uyuyalim (babasi masada flan uyuyakaliyorda bizimki inceliyordu gecen 😁)
Sonra uzandim yanina pis pis pis yaptim 5 dk icinde uyudu ben sook 😍 bakalim devam etmeye calisicam cok zorlamazsa

İyi ettin tabiki hem temiz hava, hemde ailen orada. Biraz olsun işin azalır. Ayağın nasıl oldu gectimi.
ayağım hiç dinlenmedim oturmadım ağrıyor. abim eşi cocugu ablam babam geldik valla daha mi yorucu oldu ne. ilk gün diyedir umarım. temizlik yerleşme faslı felan. çocuklar çok çok mutlu. bol bol oynadılar. evde kalsak siteye bile inmeleri yasaktı. içim elvermedi.
Kizlar bende az once uyuturken tam sallayacaktim sonra dedimki hadi baba gibi gözlerini kapat uyuyalim (babasi masada flan uyuyakaliyorda bizimki inceliyordu gecen 😁)
Sonra uzandim yanina pis pis pis yaptim 5 dk icinde uyudu ben sook 😍 bakalim devam etmeye calisicam cok zorlamazsa

Veee 10 dk da uyur 👍

wuhuuuu çalışkan dünürlerim benim masallah size ya 😍😍😍

ayağım hiç dinlenmedim oturmadım ağrıyor. abim eşi cocugu ablam babam geldik valla daha mi yorucu oldu ne. ilk gün diyedir umarım. temizlik yerleşme faslı felan. çocuklar çok çok mutlu. bol bol oynadılar. evde kalsak siteye bile inmeleri yasaktı. içim elvermedi.

wuhuuuu çalışkan dünürlerim benim masallah size ya 😍😍😍
Dur bakalım şöyle bir 10 gün olsun da ondan sonra tmm diyeceğim 😁 seni de bekliyoruz arkadan 😊

Gördüm canım gözün aydın 🤩 benim annem de çok üzülüyor en son gördüğümde yerde sürünüyordu yürümeye başladı göremedik diye. Tam geleceklerdi pozitif çıktık sonra kapanma sağlık olsun diye diye içimde patlıyor herşey..
Evet zaten çok zor bizim için çok yeni bi tecrübeinsan iyi gelecek kişiler istiyor yanında bu kimse artık onu hastalık belası zorluyor ya mecbur otobüsle geldi aklım çıktı gelene kadar 🙄 her şey içimizde kalıyor bir çok şeyi yapamadık

nzh99 nzh99 nerelerdesin ? Ata kuzum nasıl ?

Evet @Aslihaydo ve nzh99 nzh99 ikiside girmiyor. İyilerdir inşallah.
Merhaba çok saolun merak etmişsiniz. Eşim belini incitti. Bugün biraz kalkabildi. Ata ayaklanmaya başladı. O kadar bekledim adımlasın diye çocuk babası böyleyken harekete geçti. Bir saniye bırakamıyorum tehlikeye koşuyor. Uyumuyor çok ağlıyor. Ben bir yandan çalışıyorum Ramazan bir yandan uykusuzluk tavan az vakit bulursam uyuyorum. Sürekli bahçedeyiz kumda toprakta dolanıp duruyor. Hamdolsun Allahım başka sıkıntı vermesin. Öperim sizi. Sena, umut, duru nasıllar

Amin inşallah . Aynı dediğin gibi biri gündüzden biri geceden çalıyor 😁 biz düzene koyacağız artık . Yaza kadar uyku ve pütürlü yemeyi halletsem benden iyisi yok . Yazın da tuvalet eğitimi oh mis 🤪
Ooo hayaller paris 💃💃sonra da sıra kardeşe mi gelecek napacak kız pek hızlısın maşşallah 🧿🧿🙈🙈

Merhaba çok saolun merak etmişsiniz. Eşim belini incitti. Bugün biraz kalkabildi. Ata ayaklanmaya başladı. O kadar bekledim adımlasın diye çocuk babası böyleyken harekete geçti. Bir saniye bırakamıyorum tehlikeye koşuyor. Uyumuyor çok ağlıyor. Ben bir yandan çalışıyorum Ramazan bir yandan uykusuzluk tavan az vakit bulursam uyuyorum. Sürekli bahçedeyiz kumda toprakta dolanıp duruyor. Hamdolsun Allahım başka sıkıntı vermesin. Öperim sizi. Sena, umut, duru nasıllar
Geçmiş olsun canım eşine. Allah yardımcın olsun inşallah ilk yürüme zamanları en zoru sürekli düşüyorlar ama 2 haftaya falan azalıyor inşallah

Çok geçmiş olsun canım yaa bel ağrısı da çok zor insanı yatağa koltuğa kitliyor. Ata kuzusu da ayaklanmış hadi bakalım hayırlı olsun bundan sonrası daha bi keyifli 🥰 iş ramazan hele ki çocuk tempo çok yoğun gerçekten Allah kolaylık versin 🙏🏻

Dünkü 20:20 den sonra erken uyanır dedim ama ben uyandırmasam uyuyacaktı daha . En geç 7:30 da kalkmalıydı, 7:45 gibi uyandı.Gece uykularını çok hesaplamadım , belki gece fazla uyudugu için gündüzden çalıyordur. Bakalım gündüz de 20 dk da uyuttum , fazla uyanık kalmış oldu inşallah 2 saate tamamlar 👍
Bugün ipek de tek uyku yaptı. 13.20-15.00 arası uyudu akşam da 8 de götürdüm ama 9 u buldu. Genel olarak keyifliydi demek artık tek uyku yetecek. Yalnız tek uykuya göre öğünleri ayarlayamadım ben onu nasıl yapıcam bilmiyorum.
Ben denedim..abisinin bebek kalemlerini veriyorum..gec bile kaldım.ama oyle duzenli degil. Karaliyoruz 10 15 saniye iste.sonra kagidi paralayip yemek istiyor çünkü 😄
Bizim ki şundan..hafif ve yumuşak uçlu. Sürterken yormuyor ama kirilma da yapmiyor.
Tabi sonrasinda bu de kalemi elinden alma problemimiz var 😒 agzina sokmak istiyor..🙄
Eki Görüntüle 2838045

Ama şoyle bisey de alsam mı? dusunmuyor degilim 🤔

Eki Görüntüle 2838048
Bunlar etrafı boyuyor mu acaba? Bizimki kağıttan başka her yere sürer bunları 😁
Canım Carioca benimde aklımda kullanan arkadaşlar var çok memnunlar Ayşede çok seviyor ablasıda sürekli resim yaptığı hiç boya gördümü affetmiyor bide huy edindi bu ara ağlıyor istediği olmayınca ama ağlamak ta öyle böyle değil çığlık çığlığa kaleminde alamıyoruz sonra en azından bunlar daha kullanışlı👍🏻
O huy bizde epeydir var maalesef 😕 bu karantina günlerinde benimle baş başa daha da arttı çünkü bana herkesten çok yapıyor maalesef ben de ne yapıcam nasıl baş edeceğim bilemiyorum
Kalppare Kalppare @Zeyay1420 reklam yapalım 😁 biz de kullanıyoruz ama renklerin tam güzel çıkması için biraz bastırması gerek.
Çok güzelmiş 👏🏻👏🏻

Kızlar kalem kağıt veriyor musunuz bebelere yavaştan?
Ben hiç denemedim tehlikeli olur diye korkuyorum elinde kalemle falan koşar eder diye. Bi de elinden bişey alması çok zor bi de unutmuyor tutturuyor bişeyi öğrenince.

Ama bugün gıda boyası ve yoğurtla etkinlik yaptık çok sevdi. Otur diyorum oturuyor sözümü de dinliyor farklı bişey olunca talimatlara uydu şaşkoloz 😅😅 biraz ortalık battı ama yoğurt olunca kolay temizlendi bi de balkonda yaptım o da iyi oldu.

Canım Carioca benimde aklımda kullanan arkadaşlar var çok memnunlar Ayşede çok seviyor ablasıda sürekli resim yaptığı hiç boya gördümü affetmiyor bide huy edindi bu ara ağlıyor istediği olmayınca ama ağlamak ta öyle böyle değil çığlık çığlığa kaleminde alamıyoruz sonra en azından bunlar daha kullanışlı👍🏻
Bunlar kırılma yapıyor mu zeyay? Sen daha hakimsin bu konulara.demek aysecik de zeynebimin yolundan gidiyor 🥰🎨🎨🎨🎨
Eee anneleri sanatkar çocuklar ne olacağdi 😍🥰
Kalppare Kalppare @Zeyay1420 reklam yapalım 😁 biz de kullanıyoruz ama renklerin tam güzel çıkması için biraz bastırması gerek.
Işte beni de düşündüren o oldu.çünku mum boyalar hele de sert olanların boyamasi bi tik güç istiyor. Aslinda en güzeli yağlı kaliteli bir pastel boya..yumusacık sürülüyor hic güç gerektirmeden.el yorulmuyor ama kırılıyor eli boyuyor.çabucak ısırabilir vs negatif yönleri var.belki şöyle bir malzeme is görür ama yine de pastel boya kolay degil onu diyim😁

20210430_233153.webp

Alttaki den almıştım ben şeker. E bebek şubat indiriminde yapmıyor benim oğlan çok fazla ağzına alıyor halen herşeyi. Normal boya kalemiyle de bir iki kağıda sürüp yine ağzına götürüyor ben de bıkıp kaldırıyorum. Acaba hergün yapsa etse alışır mı ağzına almamaya. Dün kırmızı mercimek etkinliği yapayım dedim boşalt doldur, sakla, aktar falan. Yok hemen tek tek ağzına alıp yuttu topladım ben de
Cesaretine hayranım miss 😄 benim kız bi carpti mi kaseye heryer mercimek olurdu herhalde 😁 goze alamam nayıırr 😁
Daha herseyi yeme yutma cabasindalar.bizim kalem maceramız da dedim ya 10 15 saniye.sonrasi direkt agiza gidiyir kalem kağıt.🥴 o nedenle cok da basladik diyemem.hergun de yapmiyorum dogrusu.bi kaseye bosaltma olayina biz abisinin buyuk traktorun romorkuna minik oyuncaklari doldurarak yapiyoruz.
Benimkilerde 9,10 arası uyuyor dün boşver dedim 12 yi beklettim. Bu seferde 12 den sonra ters tepti uykusuzluk, yorgunluk uyutmadi onları. Birde alarm kurmusum gibi kaçta yatarsa yatsınlar 6 da kalkıyorlar. Gözleri açar açmaz çay diye bağırıyorlar. Anlamıyorlar ramazanda çay yok diyorum, tabi mecbur yapıyorum. Ihlamuru alin çay diye veriyorum. Bazen tav oluyorlar bazen malesef
Yaa kıyamam yaaa 🥰😍🥰😍🥰 demek cay istiyorlar.. Ali de cayci ama demir eksikliği artinca bıraktik.arada iciyor ama bi ara biz ne zaman icsek iciyordu. Doktor sorun olmaz açık ver ama dedi.ben yine de kestim.pekmezli ilik su verdim bahar cay sandi icti sonra da alisti😄😄😶
Demek damatların en ballisi en yakışıklısı yürümüş 🥰🥰✨🎇🎆✨🎇🎆 adımlarin hep güzele olsun güzel yavrum 🥰

Bu arada gecmis olsun canım.hala toparlamadi mi? Yoksa iyilesip tekrar mi oldu?

S Susam_tanesi canim evi boyamayan boyalar da vardi sanki.. ama bunlar boyar.onemli olan kolay cikmasi. Kuru boyalar normal silgi ile. Pastel vs prilli su ile.. keceli kalem kolonya ile cikiyor bilginize😁
Allah korusun elinde boya ile kosma potansiyeli varsa kaleme gecmeyin canim.su elde kavrayabilecegi boyalar daha anlamli olur.ama zaten boyama etkinliğinde yaninda olmak da gerek.kendi kendine boyayamazlar daha.hem de isirma riskine karşi yalniz birakmamak lazım.

Back
X