Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım benım ayakları aşağıdaSenin de mi makat geliş bebişin dik oturduğum zaman eğer rahatsız olursa aşağıya vuruyor kasıklarıma
Aa inşallah en yakın zamanda görebilirsin sizinki gizemli takılmayı seviyorerken doğum riskinden bahsetti mi hiç doktor
özellikle sordum ciğer geliştirici yapalım mı erken Doğum riskim var mı dedim şuanda görünmüyor gerek yok dedi ama ayrıntılı ultrasonda bebemin sıvısı az çıkınca Bi de gebelik diyabeti tespit edilince bana haftaya kontrole gel dedi haftaya sorucam bakalım tekrar 28+4 oldum bugün 35 i bari göreydimAa inşallah en yakın zamanda görebilirsin sizinki gizemli takılmayı seviyorerken doğum riskinden bahsetti mi hiç doktor
benim ilk bebiş. Bi aksilik çıkmazsa çalışabilir raporu alcaz diye konuştuk doktorumla. Ya nasip ... üçüncü çocuk olsa ben tembel biriyim kesin çalışamaz raporu alırdım :))))İyi Akşamlar,
Çalışan hamişler çalışmaz raporunu ne zaman alacaksınız 32 de mi çıkacaksınız 37 kadar uzatacak mısınız? ben çok kararsızım çalışsam iyi olur ama 3. çocuk kafa dinlemek lazım bilemedim
Demek ki durduğu pozisyona göre hareketleri hızlanıyor ya da yavaşlıyor tek iyi olsunlar da inşallahSimdi ciktim doktordan. Dedim hayirdir bu kizin niye sesi cikmiyor.
Güldu bakalim tahmin ettigim sey mi dedi bakti ve evet hanfendi makat donmus sirti dönük oldugu icin his azalmis tabi dedi. Tahmin etmis zaten. Eskiden yuzunu gorebilecegim sekildeydi simdi sirtini donmus. Bazen boyle donunce kordon falan dolanabiliyomus bizimkinde bisey yok suyu falanda normalmis. 1 haftada 300 gr almis. Hareketleri bazen yavas olur 2 saat mevzusunu takma kafana dedi.
Bu arada sadece doktoruma 5bintl vericem. Bakalim hastane ne istiycek
Hafiften dudağını yandan gördüm elleriyle yüzünü kapatıyordu oyyyy garibim ya ağzı açık uyuyordu kıyamammmmmmm. Bizimkiler gizemli . 5 buçuk ayda öğrendim bu sıpanın cinsiyetini çok nazlıBen de hiç yüzünü göremedim. Hep poposunu gösteriyor edepsiz. Doğana kadar tanışabilecek miyiz acaba?
Benim bir dahaki kontrol 2 hafta sonra erken gideyim madem takviye yapılacaksa ayy anne olmak zor derlerdi gerçekten zormuşBenim de kan değerlerim düşük, Demir hapı içiyordum ama b12 de etkiliyormuş kan değerlerini, Demir yüksek ama kan değerlerim düşük çıkmıştı. Takviyeye başladım.
Neden o kadar fazla para alıyorlar yaa inanamıyorummmmmm ben antepteyim burda fiyat hiç sormadık daha hastanemize yılbaşı zammı da vuracak bizeSimdi ciktim doktordan. Dedim hayirdir bu kizin niye sesi cikmiyor.
Güldu bakalim tahmin ettigim sey mi dedi bakti ve evet hanfendi makat donmus sirti dönük oldugu icin his azalmis tabi dedi. Tahmin etmis zaten. Eskiden yuzunu gorebilecegim sekildeydi simdi sirtini donmus. Bazen boyle donunce kordon falan dolanabiliyomus bizimkinde bisey yok suyu falanda normalmis. 1 haftada 300 gr almis. Hareketleri bazen yavas olur 2 saat mevzusunu takma kafana dedi.
Tuketim çılgınlığına kendini birakirsan bitmez allah bitmez.ben yalnizca gerekli olanlari aldim.onlardanda fazla değil gerek oldukça alirim.dag başında değilim. Avm carsi oazar 10 15 dk mesadede.ilmadi internet varTeşekkür ederim hosbuldum.
Ya hazırlıkları nasıl bitiriyorsunuz? Bir listem var eksikleri tamamladikca yenileri ekleniyor. Asla sonu yok dipsiz kuyu gibigerçi benim evde ihmal ettiğim çok şey vardı nasılsa taşınacağız diye. Baktım ki olmuyor her şey doğum öncesine sıkıştı.
En son sen mi benmi bilmem ama ben ocakta doğururum onu bikiyorum. Aralikta dogutacak analar sizi aralik analarına alalimben ben38 haftam 2 ocakta doluyor 40 haftam 16 ocakta şuan erken doğum gibi bir durumda yok
yani en son ben doğuruurm dıye düşünüyorm herkescikler bebişleri besler büyütürken ben tek tek takılırım
![]()
Simdi ciktim doktordan. Dedim hayirdir bu kizin niye sesi cikmiyor.
İyi Akşamlar,
Çalışan hamişler çalışmaz raporunu ne zaman alacaksınız 32 de mi çıkacaksınız 37 kadar uzatacak mısınız? ben çok kararsızım çalışsam iyi olur ama 3. çocuk kafa dinlemek lazım bilemedim
Tuketim çılgınlığına kendini birakirsan bitmez allah bitmez.ben yalnizca gerekli olanlari aldim.onlardanda fazla değil gerek oldukça alirim.dag başında değilim. Avm carsi oazar 10 15 dk mesadede.ilmadi internet var
En son sen mi benmi bilmem ama ben ocakta doğururum onu bikiyorum. Aralikta dogutacak analar sizi aralik analarına alalim(şaka şaka bir yere gitmeyin nedense bi kac eksikle devam ediyoruz.difabu ve charles darwun ortalukta yok.bide 3. Kiza hamile bir arkadas vardi.nick hatirlayamadim)
Oo kimler varmış.bende cok aktif degilim ama arada ses verinben burdayim okuyorum arada ama aktif olamiyorum cok dersane var bide misafirim vardi baya
Ay Allah korusun, ağzından yel alsın. İnş 37 haftayı görürsün en azından. Hemen kucağına alırsın. Doktor fiyatı sezaryen için iyi bir fiyat gibi. Normal Doğum için çok yüksek.Valla.istanbul fiyatlari boyle. Bide bu benim doktorumun indirimli hali. Sagolsun en dusuk rakami aliyormus bu en dusuguymus.)) bide ben de ruyamda gordum cinsiyete bakti doktor ve kiz dedi. 2 gun sonrada kasimda dogum yaptigimi gormustum. Tirsiyorum
![]()
benim hep hevesim kız bebekti bekarlıktan beri çıtı pıtı bıcırık olsun falanGerçi daha aramızda cinsiyet öğrenemeyenlerevarmış ben şokkkkkkkk yerinde olsam gecelerimeraktan uyuyamazdım ❤ben rüyaya çok inanırım altın küpe kız demekmiş hep rüyamda Altın takıyordum bebeğimin kız olduğunu hep hissetmiitim hisseden var mı veya rüya gören ?
Cok yoruluyorum gun icinde ya bacaklarim asiri odemli patlayacak gibiler hic bisey yapmaya halim yok sanki :) gecen hafta gittim kontrole 1300 gr 40 olmusOo kimler varmış.bende cok aktif degilim ama arada ses verin![]()