- 21 Nisan 2019
- 755
- 2.084
- 33
- 41
Alma artik yeter catbaby olacak basimizaAy cok tatlismis ya.. bende hep.kedili seyler.alip duruyorum
Merhaba güzel anneler 2019 ocak annesiyim size biraz bilgi vermek için geldim benimde günüm geçti sancı olmadı suni sancıyı kabul ettim açılma olmadı 2. Gün dozajı artırınca deli oldum resmen acil sez. Aldılar dayanamadım acı eşiği farklı herkesin sze demwm o ki hiç suni kabul etmeyin direk sez. Olun bnce ameliyat yerinizde 4 5 güne kadar geçiyor ağrıaı hafifliyor hayırlı güzel doğumlar
Kaç kilo olmuş toplamda benim ki32+1 de 2700 gr dı. Şeker yüzünden iri bebek oluyorlarÇatı ağrısı bendede var kızlar yataktan kalkarken,uzun oturduğumda kalkınca ve fazla yürüyünce.diğer oğlumda bu ağrı sadece doğumdan bi kaç gün önce oldu diye hatırlıyorum belki öncesindede oldu aradan geçen zaman fazla diye unuttumbugün doktora sordum çok normal dedi vücut artık doğuma hazırlanıyo ve bebek büyüyo dedi.
Bizim küçük bey 200 gr almış 1 haftada doktor çok büyümesinden yana değil 200 grmı bile memnuniyetsiz bi şekilde söyledi
Benimde 32+1 de 2650 gr.ama benim ilk oğlumda iri doğdu şekerim bu şekilde değildi perinotoloji uzmanı takip etti bende iri doğmuşum 4.5 kg doğmuşum genetik dedi.Kaç kilo olmuş toplamda benim ki32+1 de 2700 gr dı. Şeker yüzünden iri bebek oluyorlar
Kesinlikle suni sanci konusuna katiliyorum.. hem daha dogum yapmadik belki suni sanci gerekecek ve anne strese girebilir suni sancidan korkup. Herkes farkli hisseder sanciyi ve etkisi farkli olabilir. Ben hic agrim yokken gittim ve suni sanci verdiler hemen doguramayacagimi dusunup cok bakmadi ebeler ama cok hizli açilmam oldu ve o kadar kolaydi ki ilk dogumum Rabbim herkese oyle acisiz dogum nasip etsin. Sanci tabiki suni bir sanci oldugu icin normalden biraz daha fazla ama onu bile hissetmeyenler var .Alma artik yeter catbaby olacak basimiza
Kusura bakmayin ama suni sanciyi kabul etmeyip sezeryan olun demenizi dogru bulmuyorum.herkesin agri eşiği fazladir.dr nin sanci dozunu ayarlamasi onemlidir.bende suni sanci ile dogum yaptim.illaki agri oluyor ama sezeryan olmayi gize almaya degmez.sezeryan bir ameliyattir ve sorun yoksa sayet kesinlikle normal doğum enguzeli.
Bendede bel ve bacak agrisi var kac haftadir.dr normal siyor hadi siz kiloya bagiyorsunuz ben neye baglayayim.aldigim 8 kilocuk.
Ama bu aralar fena yiyorum.doymak bilmiyorum.
Ustune ustluk tatli seyler istiyor canim. Ama yemekleride tuzlu yiyorum. Sislik yok vücudumda gerci
hahay ne guzel bilgi verdi gittiMerhaba güzel anneler 2019 ocak annesiyim size biraz bilgi vermek için geldim benimde günüm geçti sancı olmadı suni sancıyı kabul ettim açılma olmadı 2. Gün dozajı artırınca deli oldum resmen acil sez. Aldılar dayanamadım acı eşiği farklı herkesin sze demwm o ki hiç suni kabul etmeyin direk sez. Olun bnce ameliyat yerinizde 4 5 güne kadar geçiyor ağrıaı hafifliyor hayırlı güzel doğumlar
kesinlikle katiliyorumKusura bakmayin ama suni sanciyi kabul etmeyip sezeryan olun demenizi dogru bulmuyorum.herkesin agri eşiği fazladir.dr nin sanci dozunu ayarlamasi onemlidir.bende suni sanci ile dogum yaptim.illaki agri oluyor ama sezeryan olmayi gize almaya degmez.sezeryan bir ameliyattir ve sorun yoksa sayet kesinlikle normal doğum enguzeli.
cok gecmis olsun. Ben de 35+5te dogum yaptim. Kuvozde bile kalmadi oglum sukur. 34ten sonra sorun olmaz insallah. Stres yapmayin. Ama insallah vaktinde gelir o zaman tadindan yenmezKızlar şimdi hastaneden geldik 2 serum 1 ilaç biraz daha sakinleşti kasılmalar yarın sabah kontrole gidicem bakalım ne dicek doktorum inşallah 2-3hafta daha bekleyebiliriz
Ben oglumda baska bi nedenle bir gece hastanede yattım sabaha kadar nstye bagliydim. Duzenli 100lere vuruyordu ama ben kasik agrisi bile hissetmedim. Suni sanci verip ertesi gun doguma aldilar yukarda da anlattim. İnsallah bu dogumum da ilki kadar kolay olur diye dua ediyorum. “Korku” hikayeleri nedeniyle sezeryan secen o kadar anne adayi var ki. Daha duyarli olmak lazimKesinlikle suni sanci konusuna katiliyorum.. hem daha dogum yapmadik belki suni sanci gerekecek ve anne strese girebilir suni sancidan korkup. Herkes farkli hisseder sanciyi ve etkisi farkli olabilir. Ben hic agrim yokken gittim ve suni sanci verdiler hemen doguramayacagimi dusunup cok bakmadi ebeler ama cok hizli açilmam oldu ve o kadar kolaydi ki ilk dogumum Rabbim herkese oyle acisiz dogum nasip etsin. Sanci tabiki suni bir sanci oldugu icin normalden biraz daha fazla ama onu bile hissetmeyenler var .
Insallah herkesin kendi sancisi gelir ve cok kolay dogum yapar. Ben ikinci dogumumu kendi sancim ile yaptim. Birincinin sancisi biraz daha fazlaydi ama dogum cok kolaydi ikincisinde tam tersi. Ne olursa olsun dogum acisi unutuluyor. Ben inaniyorum ki gözünde ne kadar kücük görürsen o kadar kolay olur. :)Ben oglumda baska bi nedenle bir gece hastanede yattım sabaha kadar nstye bagliydim. Duzenli 100lere vuruyordu ama ben kasik agrisi bile hissetmedim. Suni sanci verip ertesi gun doguma aldilar yukarda da anlattim. İnsallah bu dogumum da ilki kadar kolay olur diye dua ediyorum. “Korku” hikayeleri nedeniyle sezeryan secen o kadar anne adayi var ki. Daha duyarli olmak lazim
Evet şuan gayet iyiyim yara izlerim kasintidan dolayi duruyor cok cirkin bi görüntü o ayri ama kasinmadigima daha dogrusu eskisi kadar kasinmadigima şükrediyorum artik ne degisik birsey Allah kimseye gostermesin ya Rabbim sizede yardimci olsun kac haftaliksinizKolestazdan muzdarip 2 kisiyiz forumda. Size bu satırları kasinirken yaziyorum. Sizin de uykular haram oldu mu oralarda
2kedi_1deli de safra kesesinden ameliyat olmustu
Benimde 28. Haftamda yapilacakti yatis verildi tedavi oldum ve ağrımı azaltti doktorum bugunku enfeksiyon ve karaciger degerlerimde baya bi düşmüş cok şükür ben galiba boyle agrisiz acisiz devam edersem gebelikten sonra ameliyatim olacakmış ama surekli ilac tedavisi olacak suanki gibi siz nasil oldunuz ercp mi kapali ameliyatmiBen safrakesesi ameliyati oldum 30. Haftamda sayilir mi?
@sule3306 duzenli degilse kasilmalar meraklanma dusun benimkiler 5 dakikada bir duzenli 100u vurdu.. 24 saat magnezyumlu serum endol fitil adalat corona ile 20lere dustu.. magnezyumun 18. Miligramindayim en yuksek doz 24 mus ve onu tamamliycam. Normalde endolu bugun birakmam lazimdi bi hafta daha uzatti. Ama sonra hic bir kasilma ilaci veremem gelirse gelir diyor. 35te.tum ilaclari kesiyor. Banada 36 da yapicakti normal dogum icin testleri bu durumda yapar mi bilmiyorum bebek makat gelis cunku mecbur sezeryana gidiyo gibiyiz.
Kizlar kasilmalari hissediyosunuz oyle ölduren bir agri degil ama hissettiriyor. Bende adet sancisi gibi surekli hissettiren bir sanci eslik etti. Ama ozellikle birde yaninda acilma varsa hissetmemeniz imkansizmis zaten ebe ve doktorum soyledi.
Aileler hep boyle ya. Benim hayat hikayemi bi anlatsam. Annem yok ananemle buyudum vallahi sirtimda tasidim desem yeri. Sagolsun esimle onun hastane yatislarinda karsilastim refaketci olarak yaninsa aylarca yedi 24 kaldim.cunku o arada tanistik esimledayim var ama hicccc yenge falan evine cagirmadi bigun.. neyse o kadar yaptim ettim simdi yuruyemiyor hamilelikten once kac kere eve aldim anlasmalar yaptim bak getirmek goturmek zor en az ama en az 10 gun kalicaksin zaten tedavin var onu yapicaz bilmem ne yok 3. Gun beni eve gotur hastayim ben ya zaten hastasin diye aldik. Hergun ilacin serumun takiliuor kanin alinip hastaneye goturuluyor ev yemegi yiyorsun tvli odan var ne istiyosan ayaginda yoooook. Sonra biz bunu bi sekilde evine goturuyoruz evi merdivenli falan bide. 2. Gun ben kotuyum doktora gotur beni kan alsinlar serum taksinlar .. cildiriyorum. Bu ameliyatimda aramadi bile. Ben ariycam hep. Dedemde var evde oturuyolar. Hamile kaldigimdan beri uzaklastim. Dayim baksin birazda dedim. Kac gundur gel gel diye tutturdu dedim tamam bi aksam ugriycam ama tek gelemem sonra hop hastane cikti simdi buna inanmiyor. Bide ben bu biz sana baktik olayina ben deli oluyorum. Liseye kadar evden harclik almazdim lisede 2 yil aldim sadece yol parasi sonra ise basladim.maasimi eline saydim hep unide oyle. Hala bir para derdi... bu arada dusunun benim ananem bile dogma buyume istanbullu. Oyle anadolu kadini falanda degil. Ayyy ben bu ara cok cildirmisim. Kapati bence aile konularini
Coookk cok gecmis olsun daim olsun haftaliklar belalar def olsunEvet şuan gayet iyiyim yara izlerim kasintidan dolayi duruyor cok cirkin bi görüntü o ayri ama kasinmadigima daha dogrusu eskisi kadar kasinmadigima şükrediyorum artik ne degisik birsey Allah kimseye gostermesin ya Rabbim sizede yardimci olsun kac haftaliksiniz
*hastaliklar :)Coookk cok gecmis olsun daim olsun haftaliklar belalar def olsun
Ben 31+5teyim, kasim basindan beri kaşınıyorum, yarismaci arkadaslara basarilar
2 2kedi_1deli nidicard diye bir hap verdiler 2. Serum başlandı sanırım bi gece burdayiz hala kasılmalar düzenli sen bilirsin belki bu ilac ne ise yarıyor acaba
Benimde 28. Haftamda yapilacakti yatis verildi tedavi oldum ve ağrımı azaltti doktorum bugunku enfeksiyon ve karaciger degerlerimde baya bi düşmüş cok şükür ben galiba boyle agrisiz acisiz devam edersem gebelikten sonra ameliyatim olacakmış ama surekli ilac tedavisi olacak suanki gibi siz nasil oldunuz ercp mi kapali ameliyatmi
Sanada geçmiş olsun canim onca ilaç serum olacağı oydu zaten bende 2 gündür şişmeye başladım serumların etkisi olabilir mi acaba hiç ödem yoktu şimdi bacaklarım ayaklarım yüzüm şişmeye başladı hakkımızda hayırlısı elimizden geleni yapıyoruz artık gittiği yere kadar 9da randevum var Bakalım doktorum nasıl bir yol izlicek gece evde kasılmalar devam etti onca serum ilaç ise yaramıyor açıklığa bakılmadı sanırım bugün onada bakarlarCanim kasilmalar icin vermisler. Adalat gibi herhalde. Kusura bakma anca gordum. O kadar cok agrim var ki hic girmedim. Sag bosluguma salak bi agri yerlesti bebekle alakasi oldugunu bile sanmiyorum. Ama nefes bile aldirmiyor. Eve geldigimden beride 2 kat sistim bacaklarim.kocaman. hastaneye gittigim kilo ile aramda 5 kilo var
insallah bekler ufaklık.Kızlar şimdi hastaneden geldik 2 serum 1 ilaç biraz daha sakinleşti kasılmalar yarın sabah kontrole gidicem bakalım ne dicek doktorum inşallah 2-3hafta daha bekleyebiliriz
Bende senin gibi dogurdum canim su nisan geldi sanci yok suni vermisler 3 5 saat somra hizlica acilma 10 15 dk dogum.hatta dr gec geldi doguma.insallah bu dogumumda boyle kolay olur.Kesinlikle suni sanci konusuna katiliyorum.. hem daha dogum yapmadik belki suni sanci gerekecek ve anne strese girebilir suni sancidan korkup. Herkes farkli hisseder sanciyi ve etkisi farkli olabilir. Ben hic agrim yokken gittim ve suni sanci verdiler hemen doguramayacagimi dusunup cok bakmadi ebeler ama cok hizli açilmam oldu ve o kadar kolaydi ki ilk dogumum Rabbim herkese oyle acisiz dogum nasip etsin. Sanci tabiki suni bir sanci oldugu icin normalden biraz daha fazla ama onu bile hissetmeyenler var .
Evet arastridi.ama hem biraz gozum korktu hemde maddi olarak birden o parayi vermek zor olacak diye düşündüm. Ama ilerleyen zamanlarda kullanma ihtimalim var canim.Yikanabilir bebek bezi hakkinda arastirma yapan, kullanmayi dusunen var mi aranizda??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?