Tabi canim hakkimizi yedirmeyiz siralarini bilsinler .. gecin bakayim arkaya

Bende simdi saglik ocagindan geldim.. ebe diyoki nasil hamilesin karnin dar, kilo almamissin o kadar sorun yasadin hala zip zip yerinde durmuyosun bu ne hal diyor. Durumlari anlattim doktorun gozu korktu. Merak etmeyin ya iyiyim ben muhtemelen hafta ici dogururum dedim

ebe diyoki "kilodan sorun olmaz cigerleri icinde igne yaptiklari icin bisey olacagini sanmiyorum kullandigin ilaclar vesaire onlardanda korkma sadece bagirsaklari sorunlu olabilir o da seni yorar kabiz ve gazli olabilir o kadar".. dedim veririm babanesinin kucagina cikarir gazini

saka bi yana ben bi telas bi korku durumundayim esimin yigeninde otizim var hafif baslangic seviyesi diyolar ama cocuk a sosyal aslinda normal okulda okuyor ama yinede herseyi iterek yaptiriyolar 14 yasinda hala pedagoglar falan devam ediyor. Kendi istegiyle hic bisey konusmaz sorup uzerine dusmen lazim.. o yuzden biraz korkuyorum.
Bide iki gecedir ruyamda memelerimden bir sut akiyor anlatamam bunu da dert ettim ondan herhalde. Sutum gelmezse falan diye tirsiyorum.
Bu arada doktorun istedigi testler ameliyat oncesi rutinlermis caktirmadan hazirliyor demek ki sezeryana