Yaaa gözün aydın. Ömrü şansı güzel olsun çok duygulandım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa gözün aydın. Ömrü şansı güzel olsun çok duygulandım
Kilosunu da alır inşallah annesi bebişlerimiz uğraştırıyor bizi sonu güzel olacak inşallahBenim de tekrar doppler yapıldı kan akışı iyiymiş ama kilo hiç almamış ne yazıkki en azından içerde duruyor diye teselli ediyorum
Selammm
Allah analı babalı uzunn sağlıklı sıhhatli mutlu huzurlu bi ömür nasip etsin inşallah canım gözün aydın
Ayyy yerim onu ben
Geçmiş olsun gözünüz aydın olsun. Rabbim hayırlı evlat etsin maşallah ikinize de
Hayirlisiyla gelsin minisimiz insallah canim. Benimde cok fena her sabah bulantim var neden oluyor acabaGünaydın kızlar bende günümü aldım 6 ocakta sezeryanım var allah izin verirse..hamilelik artık baya zorluyor gece uyuyamıyorum hiç lavaboya kalkıyorum her saat başı birde mide bulantısı başladı kaç gündür mide ağrısı ve bulantı ne yapmam gerek acaba
2 2kedi_1deli ay maşallah size ne kadar güzelsiniz! Hoşgeldin juliet!! Ne tatlı şeysin sen! Teyzesi kurban olsun! Maşallah!
2 2kedi_1deli hadi juliet tamam da sen nasıl bu kadar güzelsin! Maşallah! Maşallah! İkinizi de okuyup üflüyorum hemen, Allahım nazarlardan korusun. ( Hacı nine oldum be ya)
Ayyyy ALLAHIM masALLAH sanaaa cok sukur ALLAH hepimize nasip etsin. Iyisiniz degil mi?
Bende ogrendim 22+8-9=21 yani erkek tuttu bended329yasindayim mart ayında hamile kaldım yani 29+3-9 boylece 23 tektuttu valla benimki erkek
![]()
Benimki tek erkek cikgi dogruyduBenimki çift ama erkek
Gecmis olsun canim . Kulagi inthaplanmis olabilir. Hastaligi gecene kadar zorlama yemek yemek icin biraz bekle . Rabbim sifa versin . Cocuklarin hasta olmasi cok zor ;(Merhaba kızlar
Kızım hastalandı gece, uykusuzum yemek yemeye bile halim yok.
İlaç da içmiyor, içince kusturuyor kendini ateşi yüksek kulağı ağrıyormuş
Kendini nasil hissediyorsunHepinize cooook tesekkur ederiz arkadaslar. Sorularinizi varsa hemen deneyimlerimi paylasirim![]()
Orta kulak iltihabi gibi gecen yil biz de yasadik neler cektimMerhaba kızlar
Kızım hastalandı gece, uykusuzum yemek yemeye bile halim yok.
İlaç da içmiyor, içince kusturuyor kendini ateşi yüksek kulağı ağrıyormuş
İlkinde annem vardı yanımda olması bile lütuftu anam canım anamYa kızlar valla ben istemiyorum kimse yanımda olsun çünkü cidden rahat edemem ebe hemşire falan olması daha iyi..ıçeri sizle gelen kişi panik olursa sizde strese girersiniz bu iş erkeklerin kaldırabileceği bisey değil bence onlar dayanaksız bu durumaama tabi sezeryan olanlar için bisey diyemem eşinizin yanında olması biseyi etkilemez normal doğumda şancı çekerken eşim yanımda olsun istemiyorum hele anne yada kv hayatta istememmm... benim büyük eltim zamanında kv ve görümceyle gitmiş doğuma daha sonra dediki doğumdan sonra dalga geçtiler benim bagirmama korkmama falan güldüler arkadan o yüzden diğer çocuklarında hep tek gitmiş eşi diğerlerine geç haber vermiş...sizde iyi düşünün valla doğum senaryosunu kurun kafanızda iyice
Nasıl geçti canım sezeryan uyuttular mı yoksa hep uyanık mıydın? ben biraz da 2. sezeryan olacağı için korkuyorummmHepinize cooook tesekkur ederiz arkadaslar. Sorularinizi varsa hemen deneyimlerimi paylasirim![]()
Canımm hayırlı olsun bebeğin çok güzelsiniz maşallah