Senin de mi makat geliş bebişin dik oturduğum zaman eğer rahatsız olursa aşağıya vuruyor kasıklarımaBenimde en son kontrolde ayak gelişti halada öyle sanırım çoğunlukla tekmeleri aşağıdan hissediyorum sanki birden cıkacak diye cok korkuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin de mi makat geliş bebişin dik oturduğum zaman eğer rahatsız olursa aşağıya vuruyor kasıklarımaBenimde en son kontrolde ayak gelişti halada öyle sanırım çoğunlukla tekmeleri aşağıdan hissediyorum sanki birden cıkacak diye cok korkuyorum
Benim yakın arkadaşlarımdan biri yay ve kendisini çok eleştirdiğim yönleri vardı özellikle çok kibirli olması şimdi diyorum ki o kadar eleştirdim başıma gelmesin ahahaAyy niye oğlak istemiyorsunuzbenim eşim ve kardeşim yay herkonuda aşırı seçiciler özellikle yemek giysi konusunda insani delirtirler o yüzden ben oğlak olsun diyorum
![]()
Alişverisi sevecek demekkiBak bugün hareketi var hissediyorum dün doktora gitmiştim.Zaten ne zaman hastaneye gitsem hareketleniyor doktor kontrolüme yakın günlerde duruyor ben de hep şımarık amacın doktora mı görünmek diyorumBeni bir telaşlandırıp hastaneye götürtüyor bir şekilde
Bir de kendisi için alışverişe çıktığımda bir hareketleniyor
![]()
Benimde yay tanidiklarim ayni benciller ama dedim grupta yay vardir yanlis anlar belkiBenim yakın arkadaşlarımdan biri yay ve kendisini çok eleştirdiğim yönleri vardı özellikle çok kibirli olması şimdi diyorum ki o kadar eleştirdim başıma gelmesin ahahaAma başka bir arkadaşım da yay o bunun kadar değil içinde biraz mütevazılık var
Herkes aynı karekter olmuyor gibi yükseleni filan da etkiliyor sanırım
![]()
Amaaannn bak sen minnoşa daha kendini göstermemişAlişverisi sevecek demekkibenimki hep hareketli doktora gidince arkasini dönüp yatiyor . Doktor hâlâ net cinsiyetini goremedim dedi. Bacaginin kenarini gordu erkek olsa cikinti belli olurdu ama cikinti goremiyrm kiz dedi. Bir arkadasinda hep kiz demisler erkek dogmus oyle olmasin dedim doktora sen yine kesin gorene kadar alisveris yapma diyor . 31. Haftaya geldim nasil yapmayayim
![]()
İşte her burçtaki aynı karakter olmuyor sadece balık ve yengeç olsun istemezdim fazla duygusallar ben yengecim meselaBenimde yay tanidiklarim ayni benciller ama dedim grupta yay vardir yanlis anlar belkibencede karakter meselesi birazda her burc ayni olmaz .
Kizdir diye dusunuyorum süpriz yapmazsa ve bende isim bulamiyorumAmaaannn bak sen minnoşa daha kendini göstermemişAyy insan merak eder hep kız mı erkek mi bir de alışverişte ne alacağını bilemiyorsundur
Hadi o halledilir yine ya isim konusu daha çok zorlar sizi
Benimki kız ama ismi yok daha
![]()
eger erkek olursa da yapacak birsey yok yeni kiyafet alirim kiz oldugu icin zsten fszla birsey almadim Neyseki yarı yarıya ikisi içinde hazırda bir şeyler varmışKizdir diye dusunuyorum süpriz yapmazsa ve bende isim bulamiyorumkiza gore aliyrm
eger erkek olursa da yapacak birsey yok yeni kiyafet alirim kiz oldugu icin zsten fszla birsey almadim
ablasindan kalanlar var ama erkek olursa ismi hazirdi onceden :)
benımkı ya oynak oğlan olacak ya müzikten cok rahatsız olacak emin değilimBak bugün hareketi var hissediyorum dün doktora gitmiştim.Zaten ne zaman hastaneye gitsem hareketleniyor doktor kontrolüme yakın günlerde duruyor ben de hep şımarık amacın doktora mı görünmek diyorumBeni bir telaşlandırıp hastaneye götürtüyor bir şekilde
Bir de kendisi için alışverişe çıktığımda bir hareketleniyor
![]()
bebek büyüdü bu zamandan sonra da görmek zor sen doğana kadar unut cinsiyetiAlişverisi sevecek demekkibenimki hep hareketli doktora gidince arkasini dönüp yatiyor . Doktor hâlâ net cinsiyetini goremedim dedi. Bacaginin kenarini gordu erkek olsa cikinti belli olurdu ama cikinti goremiyrm kiz dedi. Bir arkadasinda hep kiz demisler erkek dogmus oyle olmasin dedim doktora sen yine kesin gorene kadar alisveris yapma diyor . 31. Haftaya geldim nasil yapmayayim
![]()
Keçigillerden olduğu için bayağı inatçı, görüşlerinde tutucu, görüş değiştirmeleri ve ikna edilmesi zor, biraz sabit fikirli insanlar. İyi yönleri de Çalışkan ve disiplinli oluyorlar. Ben ikizler olarak aşırı değişken, kolay ikna olan, asla inat etmeyen, disiplinsiz, tembel, tutarsız biriyim. Çocuk benden nefret ederBende merak ettim neden oglak istemiyor kimse![]()
bebek büyüdü bu zamandan sonra da görmek zor sen doğana kadar unut cinsiyetiAlişverisi sevecek demekkibenimki hep hareketli doktora gidince arkasini dönüp yatiyor . Doktor hâlâ net cinsiyetini goremedim dedi. Bacaginin kenarini gordu erkek olsa cikinti belli olurdu ama cikinti goremiyrm kiz dedi. Bir arkadasinda hep kiz demisler erkek dogmus oyle olmasin dedim doktora sen yine kesin gorene kadar alisveris yapma diyor . 31. Haftaya geldim nasil yapmayayim
![]()
Tembellik yaptığını düşünüyorumOglenden sonra gidicem doktora bakalim derdi neymis benimkinin hep kipir kipirdi simdi tık yok
O keyiften hareket ediyordurbenımkı ya oynak oğlan olacak ya müzikten cok rahatsız olacak emin değilimçünkü kına düğünlerde bir hareket bir hareket yerinden cıkacak evde de öyle müzik açmayayım vıdeo izlemeyeym hareketleniyor
![]()
:) benimde ayni karnim bayagi sivri ama digerinde de oyleydi. Evet bu kadar zaman erkek olupta gostermediyse giysin pembis kiyafetleri elbiseleriNeyseki yarı yarıya ikisi içinde hazırda bir şeyler varmışerkek olursa giysin pembe pembe ceza gösterseydi kendini minnoş
beni gören de karnın sivri erkek mi diyor hamilelik yakıştı güzelleştin erkek mi diyor eski usule göre
Bende diyorum 3 farklı doktor kız dedi buna rağmen erkek olursa giysin pembeleri ceza diyorum ahaha
![]()
Evet sanirim dogunca gorecegim artik kesin , genelde erkeklerin erken belli oluyor oyle degisik seyler benm basima gelmez diye dusunuyrmbebek büyüdü bu zamandan sonra da görmek zor sen doğana kadar unut cinsiyeti![]()
Ayy doktor sana ne diyecek bakalım buraya da yazar mısın çünkü benimki de seninki gibi bazen hiç tık yok neden.Ben sağlık ocağına gitmiştim hareket etmiyor diye ebe kalp atışını dinlerken bak şimdi yer değiştirdi ölçemedim dedi ama ben hissetmedim belki biz hissetmekte zorlanıyoruz hareketleri aslında iyidir bilemedim ama lütfen buraya da yaz merak ediyorum ben de.Oglenden sonra gidicem doktora bakalim derdi neymis benimkinin hep kipir kipirdi simdi tık yok
Benim kizimda ikizler ama asla ikna olmuyor , cok aşiri inatci calismayi sevmez ama ev temiz olsun isterKeçigillerden olduğu için bayağı inatçı, görüşlerinde tutucu, görüş değiştirmeleri ve ikna edilmesi zor, biraz sabit fikirli insanlar. İyi yönleri de Çalışkan ve disiplinli oluyorlar. Ben ikizler olarak aşırı değişken, kolay ikna olan, asla inat etmeyen, disiplinsiz, tembel, tutarsız biriyim. Çocuk benden nefret ederömrümüz kavgayla geçer.