• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

dr umda şok oldu bi sabah uyandım ve suyum geldi ben bile inanamıyorum bazen Allaj böyle yazmış ne bi gün eksik ne bi gün fazla herkes bir şekilde imtihan ediliyoe bizimde böylemiş nasibimiz.1200 gram şuan
kıyamam ya minnacık kaç hafta oldu doğalı? İnşaAllah herşey güzel olsun bebeğin Bi an önce sağlığına kavuşsun

Merhaba anneler uzunca zamandır yazamıyorum malesfki 26. Haftada hiç bir neden yokken suyum geldi doğum yaptım bebeğim 1.5 aydır yoğunbakımda riskli dönemleriniz geçsin sizide üzmeyeyim diye yazmadım buraya hamilelerin duası kabul olurmuş yavruma dua edin inşallah iyi olsun 850 gram doğdu hala makineye bağlı dr ciğerlerinin hala gelişmediğini söyledi Allahtan umut kesilmez adını Çınar koyduk adı gibi olsun inşallah🤲🏼

Canım benim sen hiç merak etme iyi olacak bebeğin Allahın izniyle.
Dualarımız seninle.

Allahim bu kocalar. Erkek bebek ya ondan begenmemistir. Benim ki ne hikmetse ki isim mevzusundan oldugunu dusunuyorum :KK66: karismiyor bunlara

Benimkinin her konuda bir fikri var :D
O aslında başka bir kapı süsü beğendi de içinde çok fazla girinti çıkıntı detay vardı. Yani kapıda durdukça tozlanacak zamanla ve temizlemek bana kalacağı için istemedim onun istediğini:)

dr umda şok oldu bi sabah uyandım ve suyum geldi ben bile inanamıyorum bazen Allaj böyle yazmış ne bi gün eksik ne bi gün fazla herkes bir şekilde imtihan ediliyoe bizimde böylemiş nasibimiz.1200 gram şuan

Arada gormemisim mesaji. Cok gecmis olsun ve hayirli olsun. Toparlar en kisa zamanda umarim zaten bence cok iyi kilo almis bu kadar zamanda. Arkadasim 28. Haftada 930 gr dogum yapti cok zor kilo aliyor bebek sizinki bence gayet iyi gidiyor

Sakın kendinizi üzmeyin benim ne lohusa tacım vardı ne kapı süsüm pijamamı bile kimse evde bulamadı eşim gitti almış bi tane giydim Allah evlatlarınıza can sağlığı versin inanın gerisi halloluyor şimdi karnımda boş beşiği de boş dualarınızı eksik etmeyin Rabbim hepinize zamanında sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin.
Allah sağlık sıhhat uzun ömür versin inşallah Çınara 🙏

Arada gormemisim mesaji. Cok gecmis olsun ve hayirli olsun. Toparlar en kisa zamanda umarim zaten bence cok iyi kilo almis bu kadar zamanda. Arkadasim 28. Haftada 930 gr dogum yapti cok zor kilo aliyor bebek sizinki bence gayet iyi gidiyor
teşekkür ederim. Allah arkadaşınızında yardımcısı olsun zor bir dönem yolumuz uzun.

Sakın kendinizi üzmeyin benim ne lohusa tacım vardı ne kapı süsüm pijamamı bile kimse evde bulamadı eşim gitti almış bi tane giydim Allah evlatlarınıza can sağlığı versin inanın gerisi halloluyor şimdi karnımda boş beşiği de boş dualarınızı eksik etmeyin Rabbim hepinize zamanında sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin.
Ismi gibi uzun ömürlü olsun çınar bebek

Merhaba anneler uzunca zamandır yazamıyorum malesfki 26. Haftada hiç bir neden yokken suyum geldi doğum yaptım bebeğim 1.5 aydır yoğunbakımda riskli dönemleriniz geçsin sizide üzmeyeyim diye yazmadım buraya hamilelerin duası kabul olurmuş yavruma dua edin inşallah iyi olsun 850 gram doğdu hala makineye bağlı dr ciğerlerinin hala gelişmediğini söyledi Allahtan umut kesilmez adını Çınar koyduk adı gibi olsun inşallah🤲🏼
Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce bebisinizle evinize dönersiniz Allah sizede minik Çınara da güç kuvvet versin ☺️

Zor canim cidden anne olmak cok zor. Hele en kolay zamanlari bu zamanlar cidden. :KK66: bende buyukler gibi konustum . Ama buyudukce sikintilari artiyor davranislari degisiyor. Ama her anlari ayri bir guzel :KK66: dogum sancisini bende ikinci hamileligimde cok merak ediyordum. Acaba anlar miyim filan diye. Sonra baktim ki anlasilmayacak birsey degil. Oyle bel agrisi gibi degil bilmiyorum tabi herkeste degisiyor mu diye ama ben ilk basta tuvaletim var sandim ama yoktu sonra araliklarla ayni sanci gelmeye basladi. Randevum vardi o zamana kadar duş almami soylediler hastaneden hazirlanip cikmistim. Cok aşiri degildi cunku birincisi suni sanciydi ve bayagi siddetliydi. Ikincisinde cok hafif hafif geliyordu hatirladigim ama gittigim de 8 cm aciklik vardi . Insallah Rabbim hepimize kolay dogum nasip etsin :)

Âmin inşallah. Ben ikisinde de kendi sancımi yasayamadim. Umarim bu sefer kendi sancimla dogururum diyorum ama bebek iri gidiyor. Sanki yine suni ile baslatilacak gibi geliyor 🤔

Canım çok geçmiş olsun. Inşallah en kısa zamanda yavrucuk toparlanır da evine döner. Hic kolay değil eminim. Rabbim güç versin size de bebeğe de. Cinar adını da çok severim erkekte. Adıyla yaşasın inşallah

Âmin inşallah. Ben ikisinde de kendi sancımi yasayamadim. Umarim bu sefer kendi sancimla dogururum diyorum ama bebek iri gidiyor. Sanki yine suni ile baslatilacak gibi geliyor 🤔
Ne kadar iri acaba ? Insallah kendi sancin ile cok kolay dogum yaparsin. Kendi sancin cok daha rahat oluyor gercekten. Eltim 3 kilo 930 gr dogum yapti hic dikisi yoktu . Banada doktor bebek iri dedi korktum acikcasi eltimde hic korkma benim cok kolay oldu dedi. Eve geldi ertesi gün gezmeye cikti düsün :)

R refikaaydin B Bmnxx size sormak istediğim şey var bebekleriniz ilk hafta ne kadar ödem attı ne kadar kilo aldı benim yarın 1 hafta olacak bebeğim 1170 gr doğdu suan 1150 gr bazen günde 10 gr aldı bazen 25 verdi bazen 5 aldı 5 gr verdi falan ne zaman hep almaya devam eder ki bu haftada normal mi

canım rabbim şifa versin inşallah çok güçlü olur bebeklerimiz bize tutunur Allah ım hepsine şifa versin güç kuvvet versın en kısa zamanda evinize kucağınıza almak nasip olsun 🙏

Back
X