Ben safrakesesi ameliyati oldum 30. Haftamda sayilir mi?
@sule3306 duzenli degilse kasilmalar meraklanma dusun benimkiler 5 dakikada bir duzenli 100u vurdu.. 24 saat magnezyumlu serum endol fitil adalat corona ile 20lere dustu.. magnezyumun 18. Miligramindayim en yuksek doz 24 mus ve onu tamamliycam. Normalde endolu bugun birakmam lazimdi bi hafta daha uzatti. Ama sonra hic bir kasilma ilaci veremem gelirse gelir diyor. 35te.tum ilaclari kesiyor. Banada 36 da yapicakti normal dogum icin testleri bu durumda yapar mi bilmiyorum bebek makat gelis cunku mecbur sezeryana gidiyo gibiyiz.
Kizlar kasilmalari hissediyosunuz oyle ölduren bir agri degil ama hissettiriyor. Bende adet sancisi gibi surekli hissettiren bir sanci eslik etti. Ama ozellikle birde yaninda acilma varsa hissetmemeniz imkansizmis zaten ebe ve doktorum soyledi.
Aileler hep boyle ya. Benim hayat hikayemi bi anlatsam. Annem yok ananemle buyudum vallahi sirtimda tasidim desem yeri. Sagolsun esimle onun hastane yatislarinda karsilastim refaketci olarak yaninsa aylarca yedi 24 kaldim.cunku o arada tanistik esimle

dayim var ama hicccc yenge falan evine cagirmadi bigun.. neyse o kadar yaptim ettim simdi yuruyemiyor hamilelikten once kac kere eve aldim anlasmalar yaptim bak getirmek goturmek zor en az ama en az 10 gun kalicaksin zaten tedavin var onu yapicaz bilmem ne yok 3. Gun beni eve gotur hastayim ben ya zaten hastasin diye aldik. Hergun ilacin serumun takiliuor kanin alinip hastaneye goturuluyor ev yemegi yiyorsun tvli odan var ne istiyosan ayaginda yoooook. Sonra biz bunu bi sekilde evine goturuyoruz evi merdivenli falan bide. 2. Gun ben kotuyum doktora gotur beni kan alsinlar serum taksinlar .. cildiriyorum. Bu ameliyatimda aramadi bile. Ben ariycam hep. Dedemde var evde oturuyolar. Hamile kaldigimdan beri uzaklastim. Dayim baksin birazda dedim. Kac gundur gel gel diye tutturdu dedim tamam bi aksam ugriycam ama tek gelemem sonra hop hastane cikti simdi buna inanmiyor. Bide ben bu biz sana baktik olayina ben deli oluyorum. Liseye kadar evden harclik almazdim lisede 2 yil aldim sadece yol parasi sonra ise basladim.maasimi eline saydim hep unide oyle. Hala bir para derdi... bu arada dusunun benim ananem bile dogma buyume istanbullu. Oyle anadolu kadini falanda degil. Ayyy ben bu ara cok cildirmisim. Kapati bence aile konularini