• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yok yok olmamastr allah korusun🤲🏽
Hay allah yaa. Dengeni bozdu gobegin senin.. bisey oldugunu hic sanmam gobegini falanda vurmadiysan bisey olmaz. Aksam soyle bi bak.kendine olmadi mecbur doktor
Ayy canim ya gecmis olsun , agrin sancin var mi ? Birsey olmamistir insallah. Nasl düstün ?

Dar bir kaldırımda kızımla yürüyorduk karşıdan dilenciye benzer kadın ve çocuk geldi
Kızımı kendime doğru yanaştırırken kızın ayağı takıldı onu düzeltmeye çalışırken bu sefer ben takıldım takılınca dizlerimin ve ellerimin üstüne düştüm. Göbeğim Allahtan bir yere çarpmadı,
Biraz kasığım ağrıdı ama çok değil günlük ağrı gibi sonra geçti bebek de hareket ediyor. Umarım bir şey yoktur

Dar bir kaldırımda kızımla yürüyorduk karşıdan dilenciye benzer kadın ve çocuk geldi
Kızımı kendime doğru yanaştırırken kızın ayağı takıldı onu düzeltmeye çalışırken bu sefer ben takıldım takılınca dizlerimin ve ellerimin üstüne düştüm. Göbeğim Allahtan bir yere çarpmadı,
Biraz kasığım ağrıdı ama çok değil günlük ağrı gibi sonra geçti bebek de hareket ediyor. Umarım bir şey yoktur

Yoktur yoktur hareket ediyosa keyfi yerindedir

Hareket ediyorsa sorun yoktur ALLAHIN izniyle ayaklarini uzatip dinlen bugun biraz bence

Kızlar sinirim bozuldu ben yine düştüm yolda dizlerimin ve ellerimin üzerine kapaklandım.
Bir şey olmuş mudur diye korkuyorum off
Canım ben de birkaç hafta önce dizi bırak direk göbeğimin üstüne düştüm. Doktoru aradım hemen sorun yoktur o çok korumalı bir yerde dedi. Sadece kanama vs olursa sıkıntı olur dedi. Çok sükür öyle bişey olmadı.

Hareket ediyorsa sorun olduğunu sanmıyorum. Kontrolde sorarsın. Sen yne de hareketlerini takip et günlük. Onlar çok korunaklı annesi, bişey olmaz Allah’ın izniyle.
Hareket ediyorsa sorun yoktur ALLAHIN izniyle ayaklarini uzatip dinlen bugun biraz bence
Sen yine sinirlenme canim yat dinlen biraz bebekte rahat etsin
Canım ben de birkaç hafta önce dizi bırak direk göbeğimin üstüne düştüm. Doktoru aradım hemen sorun yoktur o çok korumalı bir yerde dedi. Sadece kanama vs olursa sıkıntı olur dedi. Çok sükür öyle bişey olmadı.

Çok teşekkür ederim hepinize,
Ocak annelerinin sakarı da ben oldum habire düşüyorum:)

benim rapor da bilgisayardan çıktı. Ama hastanemin mührü, doktorumun kaşesi, raportörün imzası var üzerinde canım. Dr imzalamadı . Direk götürdüm verdim okuluma. Hatta üzerinde izne ayrılacağım tarih bile yazıyordu 4 ocak...... kaşesiz imzasız mühürsüz olmaz resmî evrak özellikle mühür dv dairesinde çok önemli . Seninkinde unutmuş olabilirler mi?
Valla unutmuş koskoca hastane bugün konuştum... :işsiz:ben de o hazırlanırken ilk defa NST'ye girmiştim, alınca dikkat etmemişim. İmzalatıp mail ile yollayacaklar inşallah pazartesiye... Çok sağolun, hepimize sular seller gibi doğumlar hayırlısıyla :nazar:

Selam kızlar. Iyice ergen moduna girmişsiniz :-) ben geçen gece ayarttım adami. Kendimi zafer kazanmış gibi hissediyorum. Bi havaliyim filan.. bebekten sonra çok zor okuyor yaa. Tam ise başlamışken ara verip emzirmek gerekiyor. Çok acayip rahatsız edici bir hissiyat oluyo. Değerlendirelim günleri 😂
20 günüm filan kaldı. Çok merak ediyorum nasıl başlayacak acaba doğum. Ayy yakında doğum hikayeleri paylasicaz burdann

Selam kızlar. Iyice ergen moduna girmişsiniz :-) ben geçen gece ayarttım adami. Kendimi zafer kazanmış gibi hissediyorum. Bi havaliyim filan.. bebekten sonra çok zor okuyor yaa. Tam ise başlamışken ara verip emzirmek gerekiyor. Çok acayip rahatsız edici bir hissiyat oluyo. Değerlendirelim günleri 😂
20 günüm filan kaldı. Çok merak ediyorum nasıl başlayacak acaba doğum. Ayy yakında doğum hikayeleri paylasicaz burdann
Ay cidden o ara verip bebegi emzirmek zorunda olmak cok fena bir his. Benim birinci hep oyleydi ama ikinci degildi o yuzden galiba 3. Erken oldu :olamaz: :KK48: grup olarak hepimiz ayni aksam isim konusuyoruz ayni zamanlarda rahatsizlaniyoruz ayni zamanlarda basimiza vuruyor filan . Bayagi iyi bir grubuz :KK70:

Ayyy bak o benimde aklima gelmisti. Ama kucagima almadan o_O doganin kanunu bu napalim ama :)
o psikoloji uzun sure gecmiuor ama yapmaya devam ediyoruz.

Kızlar sinirim bozuldu ben yine düştüm yolda dizlerimin ve ellerimin üzerine kapaklandım.
Bir şey olmuş mudur diye korkuyorum off
kirkma kuzum huc bisey olmamistir.bebegun suyunun olmasi bebegi korumak ucinmis aurica darbelere karsi ki senin gobegin bile carpmamis.

Nerden çıktı acaba diye düşünüyodur :KK70: Ben de son zamanlarda cinsel içerikli rüyalar görüyorum ya yokluktan ergen gibi oldum
anammm bende 1 ay oncesine kadar goruyordum simdi çıt yok
Kizlar bu gece kocalar bizden kacamayacak.
Bende banyo yapacaktim zaten yarin dr kontrolu var diye ama şimdi h dr hem halvet olur mu ki 😉😉
şimdi aynı görsele baktım cıktım buraya girdim 😀😀cok hoşuma gittiii yaa kıyamam
hahaa bu benum ogluma uymuyor.ilk hastanede giydigi kiyafetleri buna giydirmeyecegimi bu sana ozel senin icin saklayacagim dedigimde hayir giydir kardesime diye tutturdu.

Kızlar sayfanın başına baktım birazda kurucuydu sanırım hazal1595 o arkadaşımız yok farkında mısınız hesabı pasif görünüyor 🙄 bir de refika hnm sizin ikinci bebeğiniz mi sanki öyle gördüm 🙄

Valla unutmuş koskoca hastane bugün konuştum... :işsiz:ben de o hazırlanırken ilk defa NST'ye girmiştim, alınca dikkat etmemişim. İmzalatıp mail ile yollayacaklar inşallah pazartesiye... Çok sağolun, hepimize sular seller gibi doğumlar hayırlısıyla :nazar:
Benimki de öyle oldu sen nts ye çık biz hazırlayalım dediler sonra imzasız verildi, mdr yrd fark etmedi sonra ben arkadaşınkini görünce söyledim bi ara imzalat dedi gidemedim hastalık kaza bela, söyledim birşey olmaz dedi bakalım inşallah olmaz

Canım ayrı stres tabi hangi evde doğum yapacağım fikrim yok bebek ne zaman gelecek onu da bilmiyorum :)

Önümüzdeki 5 sene pijama almana gerek kalmayacak :KK70:
Süslü aldıysan onları doğumda lohusalıkta giy Lcw olanları normal zamanda da giyebilirsin:)
daha pijama almam 🤗 oldu bittiye geldi bunlar ☺️

Ay cidden o ara verip bebegi emzirmek zorunda olmak cok fena bir his. Benim birinci hep oyleydi ama ikinci degildi o yuzden galiba 3. Erken oldu :olamaz: :KK48: grup olarak hepimiz ayni aksam isim konusuyoruz ayni zamanlarda rahatsizlaniyoruz ayni zamanlarda basimiza vuruyor filan . Bayagi iyi bir grubuz :KK70:
Ravzacim isi bilicen bebegi uyice doyurup gazi cikart alti degistir uyanmaz rahat edersin sende 🤣🤣🤣

Back
X