2020 Ocak ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar/Başlayacaklar

Belirgin bir sorunumuz yok ama iki başarısız deneme olduğu için bu deneme öncesi farklı testler yaptırıyoruz.Çıkan sonuçlar var bir de sonucunu beklediğimiz testler var.Bu kez hiçbir şeyi atlamadan devam etmeye çalışıyoruz.Evet tedavilerim özelde oluyor.

Ben de üniversitede başladım. Aşılama lar olumsuz olunca bunda da oran yüksek olsa da çok umutlu olamıyorum canım.

Geçmiş olsun canım. Aşılama Msjlarını görmüştüm hayırlısı olsun hakkımızda. Şükür ki tedavi yöntemleri var.
bende adet olmayı bekliyorum 2. Yada 3. Günü gideceğim embriyolog ve doktorla görüşeceğiz sanırım o günlerde tahlilde isterler.

Duruma göre bu ay başlayacağız. İlk denemem olacak bu arada ve bu hafta adet olmam lazım ama bakalım

Ben de 3. gündü bugün canım. Benim amh de 0.78 çıktı. Bu testi yapmadan önce tüp bebekte çok umutluydum. Gerçi bu değerle hamile kalan çok kişi varmış.

Ben de 3. gündü bugün canım. Benim amh de 0.78 çıktı. Bu testi yapmadan önce tüp bebekte çok umutluydum. Gerçi bu değerle hamile kalan çok kişi varmış.
Sen moralini iyi tut hormonlar falan bahane Allah verecekse emin ol hiçbir şey engel olmuyor. Hiç gebe kalamazsın denilip çocukları olan insanlar da var. Yeter ki Allah Ol desin canım. O yüzden umut her zaman var. Sen Allah'tan umudunu kaybetme

Haklısın canım. Peki ilaçlar mide bulantısı falan yaptı mı? Bayağı kötüyüm, iş yoğun çıkamıyorum da.

İnşallah bu defa farklı olur ve tüp bebek tedavisinde olumlu sonuç alırsınız tedaviniz hayırlı olsun, bende 2 hafta sonra ilk tedavime başlayacağım Allah kısmet ederse.

Dondurulduktan sonra süreç ne kadar sürüyor
O kişiden kişiye değişiyor canım..ama transfer genelde 1 adet geçtikten sonra yapılıyor dedi doktorum..çook basit bir işlemmiş yumurta toplama da sıfır ağrı çok şükürdarısı tüm yaptıracakların başına

Haklısın canım. Peki ilaçlar mide bulantısı falan yaptı mı? Bayağı kötüyüm, iş yoğun çıkamıyorum da.
Ben daha ilaca falan başlamadım canım ama duyduklarıma göre karında şişlik ve ağrı yapıyormuş sanırım. Aslında tedavi sırasında evde dinlenmek en doğrusuymuş fakat çalışma hayatında olduğumuz için bu mümkün değil ne yapalım

Şişlik de yaptı. İlk günler başım da çok ağrıdı. Bugün iyiyim şükür. Tedavi iş yerinde çok yoğun zamanıma denk geldi. Gelecek ay başlasam bu sorunum olmayacaktı. Bu yüzden eşime çok kızgınım. O illa başlayalım dedi.

Herşeyde vardır bir hayır inşallah bu denemede istediğin gibi sonuçlanır herşey. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın çifter çifter dolsun kucaklarımız amin

Arkadaşlar öncelikle inşallah tutar bebişleriniz.nerelerde nekadara mal oluo tüm masraflar. Ben henüz aşılama tüp bebek denemedim. 1.5 sene sonunda agustosta kendılıgınden hamile kaldım ama gelişimi durdu 28 eylülde kürtaj oldum. Cok fazla beklemek istemiom eşim aşılama yaptıralım dio devlette. Bende tüp bebek deneyelim diyorum vakit kaybetmeyelim diyorum ama baya masraf olcak bide tutmazsa dio. Onun için devlet ve özel baya değişio mu ücreti. İkimizde de sorun yok ama 1.5 sene olmadı. 3 yıllık evliyiz. Devlette aşılama yapmadan tüp bebek yapmazlar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…