2020 Ocak ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar/Başlayacaklar

Merhaba Rabbim hayırlı sağılıklı evlatlar nasip etsin inşallah isteyen herkese. Tüp bebek için rapor şartları var 3 yıllık evli olup aşılama vs hiç bir yoldan çocuk sahibi olamama, 3 yıl şartı aramadan da = kadında amh değerinin 1 in altında olması veya erkeğin sperm değerinin 5 milyonun altında olması vb hiç bir problem yoksa rapor biraz sıkıntı olabilir önce aşılama tavsiye ederler.

bir de buna ek olarak fsh değeri de önemli... benim fsh yüksek çıktı amh da yüksek çıktı buna rağmen amh dikkate almadılar fsh yüksek erken menopoz dediler ve devlet raporu verildi. ben devlette yaptırıyorum maddi imkanlardan dolayı iğnelere başladım bakalım hayırlısı.... sizin önce kan değerlerinize baktırmanız lazım

Bnm kürtajdan önce herşey normaldi ama kürtaj sonrası hiç değerlerime baktırmadım.

Şükür kürtaj öncesi eşimde de bende de normaldi herşey. Ama kürtaj sonrası hiç gitmedim Dr değerlerim ölçtürmedim

Geçmiş olsun canım ben polikistik over ve hdyrosalfex nedeniyle sağ tüpüm alındı . 2 kimyasalla sonuçlanan tüp bebek denemem var hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…