2020 şubat transferi tutan anne adayları neler hissediyoruz gelin konuşalım😊

Cerycer

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2020
39
20
8
37
Merhabalarrr 16 şubatta transferim oldu 2 embriyoyla ve bugun 8. Günümün sonu testlerim pozitif 4asilama sonrasi ilk denememizdi ve tuttu kendime gelemedim sevinemiyorum bile cunku inanamiyorum sag tarafimda kasigin biraz yukarisinda oturup kalkarken yururken bir acı hissediyorum sizde ne gibi degisiklikler var merak haydi paylasalim

Hayırlı olsun canim rabbim kucagina almayida nasip etsin benimkiside tuttu 3 subatta transferim oldu kesede sıkıntı var dedi doktor ama bekliyorum suanda 5+2olduk cok sukur

Hayırlı olsun canim rabbim kucagina almayida nasip etsin benimkiside tuttu 3 subatta transferim oldu kesede sıkıntı var dedi doktor ama bekliyorum suanda 5+2olduk cok sukur
Tesekkur ederim sizinki de hayirli olsun sıkıntısız rahat rahat gecsin insallah pozitif yetmiyo dimi yok kesesi kalp atisi falan derken yine bi tedirginlik.. buna da sukur tabi. Sıkıntı ne peki bsey soylendimi?

Kese asagida dedi canim 1 hafta sonra geri gel dedi onu bekliyorum hayirlisi rabbim herkes icin hayirlisini versin insallah

Canim benimkisi 4+4 de görüldü adet tarihinden itibaren hesaplaniyor ya

Yok canim benim 2 embriyoydu ama tek kese gorduler oda cok küçüktü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…