2020 şubat transferi tutan anne adayları neler hissediyoruz gelin konuşalım😊

Cerycer

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2020
39
20
8
37
Merhabalarrr 16 şubatta transferim oldu 2 embriyoyla ve bugun 8. Günümün sonu testlerim pozitif 4asilama sonrasi ilk denememizdi ve tuttu:skandal: kendime gelemedim sevinemiyorum bile cunku inanamiyorum😄 sag tarafimda kasigin biraz yukarisinda oturup kalkarken yururken bir acı hissediyorum sizde ne gibi degisiklikler var merak haydi paylasalim❤️

Hayırlı olsun canim rabbim kucagina almayida nasip etsin benimkiside tuttu 3 subatta transferim oldu kesede sıkıntı var dedi doktor ama bekliyorum suanda 5+2olduk cok sukur

Hayırlı olsun canim rabbim kucagina almayida nasip etsin benimkiside tuttu 3 subatta transferim oldu kesede sıkıntı var dedi doktor ama bekliyorum suanda 5+2olduk cok sukur
Tesekkur ederim sizinki de hayirli olsun sıkıntısız rahat rahat gecsin insallah😊 pozitif yetmiyo dimi yok kesesi kalp atisi falan derken yine bi tedirginlik.. buna da sukur tabi. Sıkıntı ne peki bsey soylendimi?

Kese asagida dedi canim 1 hafta sonra geri gel dedi onu bekliyorum hayirlisi rabbim herkes icin hayirlisini versin insallah

Back
X