- 5 Şubat 2015
- 184
- 200
- 103
- 37
Maşallah canım doğuma hazır nerdeyse. Doktor öyle dediyse yakın zamanda olur bence canımKızlar merhaba 33+5teyim bebeğin hareketlerinde azalma olduğu için hastaneye gittim yatılş verdi 1 gece sabaha kadar nst çekti sancım cıkmadı bebekte de bir sorun yok dedi ama doğum kanalına girmiş artık ve gelişimi 2 hafta önde 2.850 gr ve 48 cm olmuş bile . sizce doğum ne zaman olur
açılman faln varmı canım alttan muayene ettimi doktorun.ayy bu hareketlerin azaldgnı anlamayacagım die çok korkuyorumKızlar merhaba 33+5teyim bebeğin hareketlerinde azalma olduğu için hastaneye gittim yatılş verdi 1 gece sabaha kadar nst çekti sancım cıkmadı bebekte de bir sorun yok dedi ama doğum kanalına girmiş artık ve gelişimi 2 hafta önde 2.850 gr ve 48 cm olmuş bile . sizce doğum ne zaman olur
hmm anladım canım Rabbim hayırlı zamanda doğum nasip etsin.çok bi zamanı kalmamış sanırım zaten hareketlerın azalmasıda bi belirtiydi sanırım yanlış hatrlamıyorsam.açılma ve nstde sancı yok , adıyla seslendiğimde bile tekme atan çocuk gece 12den ertesi günü 19a kadar hiç hareket etmeyince hastaneye gittim nstde de hareketleri az geldi 4 baklava kola ve kahveye ragmen çok hareket etmedi dr. herşeyi normal hareket az sadece ekstra bir sebep yokken sırf hareketi az diye alamam çocuğu dursun biraz daha dedi. doğum kanalına girmiş ddi.
Kızlar merhaba 33+5teyim bebeğin hareketlerinde azalma olduğu için hastaneye gittim yatılş verdi 1 gece sabaha kadar nst çekti sancım cıkmadı bebekte de bir sorun yok dedi ama doğum kanalına girmiş artık ve gelişimi 2 hafta önde 2.850 gr ve 48 cm olmuş bile . sizce doğum ne zaman olur
Ben de şaşırdım, mümkün oldugunca günü uzatmaya calışıcm ama dr pek ayrıntılı anlatmıyor değştiremiyorum da bu saatten sonra.. Sadece diğer dogum üzerinden 20 ay gecti gerekçesi bu..
Valal ben bile şüphelendim açıkcası günahını almıyım ama baya bir haftalık hamile bellikisize gecenlerde bir soru sormuştumya hatrlarsanız o kişi kan vermiş 10.000 çıkmış ve bizimkilerin şüphesi yine alevlenmiş sizce deger normal mi
çok geçmiş olsun tekrardan canım gönlünü ferah tut öyle öyle gününü dolduracak bebişinKızlar hepinize çook teşekkür ederim görmeden birbirmizi düşünmek insana güç veriyorŞuana kadar iğne yapıldı ilaç veriliyor sık sık nstye bağladılar başta sancım vardı serum takılınca azalmış sanırım bu yüzden iki gün ilaçlı bi gün ilaçsız takibini yapıcaz bakalım ilacı bırakınca tekrarlayacak mı dediler. 24 saat idrar topluyorm Tansiyonum da 13/7 gibi çıkıyor. Diğer arkadaşlara da çok geçmiş olsun sağlıkla hayırlısıyla vaktinde kucağımıza alalım
gece araştırma hastanesine gelip muayene olduktan sonra doktor eğer yatış istemiyorsan tüm riskleei göze aldğna dair kağıt imzalayacaksın dedi ben de kendi doktorma bi danışmak istedim Gece 3 diye önce yaZdım acil bi durum var sonra aradım iki kere açmadı bu saat oldu geri dönüş yapmadı büyük hayal kırıklığına uğradım...
Ay bi yandan bıktım hamilelik stresinden doğsun özledim diyorum bi yandanda içimde daha fazla kalsın istiyorum karışık duygular. :)hmm anladım canım Rabbim hayırlı zamanda doğum nasip etsin.çok bi zamanı kalmamış sanırım zaten hareketlerın azalmasıda bi belirtiydi sanırım yanlış hatrlamıyorsam.
Canım insallah 37 ye kadar durur.Sağlıkla kucağına alırsın.açılma ve nstde sancı yok , adıyla seslendiğimde bile tekme atan çocuk gece 12den ertesi günü 19a kadar hiç hareket etmeyince hastaneye gittim nstde de hareketleri az geldi 4 baklava kola ve kahveye ragmen çok hareket etmedi dr. herşeyi normal hareket az sadece ekstra bir sebep yokken sırf hareketi az diye alamam çocuğu dursun biraz daha dedi. doğum kanalına girmiş ddi.
benim adetim 5 gün gectgnde faln degerim 120 çıkmıştı.belkide çoğul gebeliktr.bide ikizi olursa 6 çocuğu olacak Allahın izniyle.MaşşallahValal ben bile şüphelendim açıkcası günahını almıyım ama baya bir haftalık hamile belliki
Sizin haftalarında bende panik yapmıştım Belli bir süre sonra Bebek hareketleri sadece dalga şeklinde hissedeceksiniz demişti doktorum... Yada önceki gün çok yorulduysaniz falan.. Rabbim sağlıkla kucgsiniza almak nasip etsin inşallahaçılma ve nstde sancı yok , adıyla seslendiğimde bile tekme atan çocuk gece 12den ertesi günü 19a kadar hiç hareket etmeyince hastaneye gittim nstde de hareketleri az geldi 4 baklava kola ve kahveye ragmen çok hareket etmedi dr. herşeyi normal hareket az sadece ekstra bir sebep yokken sırf hareketi az diye alamam çocuğu dursun biraz daha dedi. doğum kanalına girmiş ddi.
Kızlar hepinize çook teşekkür ederim görmeden birbirmizi düşünmek insana güç veriyorŞuana kadar iğne yapıldı ilaç veriliyor sık sık nstye bağladılar başta sancım vardı serum takılınca azalmış sanırım bu yüzden iki gün ilaçlı bi gün ilaçsız takibini yapıcaz bakalım ilacı bırakınca tekrarlayacak mı dediler. 24 saat idrar topluyorm Tansiyonum da 13/7 gibi çıkıyor. Diğer arkadaşlara da çok geçmiş olsun sağlıkla hayırlısıyla vaktinde kucağımıza alalım
gece araştırma hastanesine gelip muayene olduktan sonra doktor eğer yatış istemiyorsan tüm riskleei göze aldğna dair kağıt imzalayacaksın dedi ben de kendi doktorma bi danışmak istedim Gece 3 diye önce yaZdım acil bi durum var sonra aradım iki kere açmadı bu saat oldu geri dönüş yapmadı büyük hayal kırıklığına uğradım...
al bendende okadar hamile degılken bu günleri özlemiştim şimdide doğsa die beklıorumAy bi yandan bıktım hamilelik stresinden doğsun özledim diyorum bi yandanda içimde daha fazla kalsın istiyorum karışık duygular. :)
Hareketsiz olduğunu düşündükten sonra ultrason kontrolünde de mi harketsiz çıktı .. Bugün burada kaçıncı yatış haberi Hayırlı haberler alın inşallah Taburcu oldunuz mu?
Bı kere bende hareketsizlik sebebiyle doktora gittim Nst çekildi Ultrason ile baktılar Sonra sıkıntı görmeyince doktor eve gönderdi Belki de gelişimi ilerde olduğu için kontrol altında tutmak istemiştir dokrtorunuz..
Şimdi anladım canm. Korkuyu yaşadığım icin daha iyi anladim.. çok şükür normale dönmüş çok sevindimilk önce 2 gün boyunca nst gidip geldim hareketleri azdı hareketsiz değildi . sonra DR hareketler normale dönmeyınce 1 gece yatırıp sabaha kadar nstde tuttu ve serum verdi . sabah hareketler artınca taburcu etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?