2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Son zamanlarda bi değişiklik hissetmiş miydin doğum kanalına girmesiyle ilgili?

size gecenlerde bir soru sormuştumya hatrlarsanız o kişi kan vermiş 10.000 çıkmış ve bizimkilerin şüphesi yine alevlenmiş sizce deger normal mi
Beta HCG kişiye göre değişir.ben 4+4 iken 10000 di.bence bosverin günah almayın herkesin yaptığı kendine.

benim adetim 5 gün gectgnde faln degerim 120 çıkmıştı.belkide çoğul gebeliktr.bide ikizi olursa 6 çocuğu olacak Allahın izniyle.Maşşallah
Şöyle Bilgi veriyim canım ben aşılamayla hamile kaldım ikiz 13. Gün tahlilim 1200 küsür falandı bildiğim kadarıyla 3 günde döllenme olup Rahime yerleşiyor 1 hafta sonra yani 23. Gün falan sonra keseler göründü 4 haftalık hamileydim İnşAllah yanlış birşey yapıp şeytana uymamıştır.

Yarin dr. gel dedi kizlar. Hareketleri azaldi . Hareketlerinden dolayi uyuyamadıgim icin mızmızlandigim bebegimin suan o kadar hareketli olmasi icin dua ediyorum. Icimde bi his dogum yakindir diyor. Ben de ozluyor bi an önce gelsin diyordum su aşamada ne kadar icimde durup biraz daha olsa gelisse daha iyi diyorum. hala makat gelişli. Acaba normali denememize olumlu bakar mi dr. hic konusmadik. 2,500 altindaki bebekler suni sancıya dayanamayip strese giriyolarmis.

Geçmiş olsun canım haftan iyi ciğer geliştirici iğnede olduysan merak etme doğsada sağlıkla kavuşursun İnşAllah bide makat gelişse riske atma derim ben

Beta HCG kişiye göre değişir.ben 4+4 iken 10000 di.bence bosverin günah almayın herkesin yaptığı kendine.
Allah Allah ben hiç okadar yksek deger görmemiştim benim hep 100 lü bişey olur adetım gecince dediğin gbi demekki kişiden kişiye degişiyor.

makat gelişliyse normal olmaz ki canım.döner İnşallah doğuma kadar.Hiç sıkıntı yapma canım doğsa bile başka bi skntısı yoksa normal olur hersey küveze faln girmez.Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin

Çam ve sakura hastanesine giden arkadaşlar buraya nasıl gidiliyor ben büyükçekmecede oturuyorum nasıl gidebilirim acaba?Yada beylikdüzünden?

Ultrasonda belli oluyor demi. Ama bu dediklerin normalde de hep oluyor belirti olarak düşünülmez bence
evet canım ultrasonda belli oluyor aşağı inmiş ve kafası doğum kanalında. hareketleri vs de görüyor ha birde bizim için hıçkırdığını görmek öbnemli hıçkırıyorsa ciğerler gelilşmiş demektir dedi dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…