2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Maşallah cnm peki hıçkırdığını asıl ayırt ediyorsun ? nasıl anlıyorsun ?

kapak gbi oluo canım benımde öle beyaz bişey elimle alsamda zamanla tekrar olusuo sıkıntı olacak bişey degıldr yani
Bu bende de var. Normal diye düşünüyorum ama hamilelikte çok zor hassasiyeti artı. Biraz üşüyünce hemen ağrı ve sertleşme. Inşallah doğum dan sonra normal olur diye umut ediyorum

Bu bende de var. Normal diye düşünüyorum ama hamilelikte çok zor hassasiyeti artı. Biraz üşüyünce hemen ağrı ve sertleşme. Inşallah doğum dan sonra normal olur diye umut ediyorum
benim şuan hassasıyet yokda 30 haftadan önceleri vardı lansinoh krem var dger kızımdan kalma onu surdum banyodan cıktıkca şimdi bir şey yok çok şükür.doğurunca muhakkak oluo acıma ama kimisnde az oluo hemen gecıo kimisinde çok oluo İnşallah az olur bizim

kapak gbi oluo canım benımde öle beyaz bişey elimle alsamda zamanla tekrar olusuo sıkıntı olacak bişey degıldr yani
Yok oyle elle alinacak bise degil gibi
Boyle biraz sksam sanki icinden beyaz irinmi sutmu artik ne icindeki ondan cikacak gibi
Yada bi igne batirsam patliyacak gibi
Agrisi falan yok simdilik bilemedim
Haftaya cuma rdvum var ozamana durursa gosteririm

Bu arada sizlerin rdvusu nezaman
Benimki 34+3 oldugumda
Suan 33+1

çok ellemeyin öyle şeyler yapınca doğumu tetikliyormuş

böyle göğsünün ucunda beyaz beyaz degılmı ?
benım yarın randevum 33+3 oluorum

Anladım canım kanalda olunca ne kadar sürede gelir acaba ki.. hıçkırdıyını pıt pıt atınca anlıyoruz demi ben öyle anlıyorum. Hayırlısı oldun sağlıkla doğsunlarda

Ben cuma gidicem detaylı ultrason ama benim canım sonra kendi doktoruma iki hafta sonra gidicem

Anladım canım kanalda olunca ne kadar sürede gelir acaba ki.. hıçkırdıyını pıt pıt atınca anlıyoruz demi ben öyle anlıyorum. Hayırlısı oldun sağlıkla doğsunlarda
evet aynı aralıklarla pıt pıt . aynı bizim hıçkırmamız gibi düşün. ya bilmiyorum kime sorsam 1 hafta 10 günü vardır diyo. benımkı 34 hftalık ama 36 hafta gibi dedi dr. Salı randevum var belki belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…