Niye, oyle dusunmene sebep olan ne ?
Simdilik bana o his o olmadi aman olmasinda
Ev boyaniyo, camasirlari haftasonu yikayip utulemeye baslarim valiz maliz yok ortada gelmesin bence benimki daha
yaa benim de hep öyle.. zaten başı ne zmaan doktora gıtsek aşağıda. ben de calışabılır rapor ıstedım doktor bu gıttıgımızde arkana yaslanarak otur 2 hafta çalış sonra ızne ayırayım seni dıkkat et yorma kendını dedi
evet aynı aralıklarla pıt pıt . aynı bizim hıçkırmamız gibi düşün. ya bilmiyorum kime sorsam 1 hafta 10 günü vardır diyo. benımkı 34 hftalık ama 36 hafta gibi dedi dr. Salı randevum var belki belli olur
Niye, oyle dusunmene sebep olan ne ?
Simdilik bana o his o olmadi aman olmasinda
Ev boyaniyo, camasirlari haftasonu yikayip utulemeye baslarim valiz maliz yok ortada gelmesin bence benimki daha
sancıyla uyanıorum karnım sip sivri ortada oluo normalde yayvan duruo ama o sancılı halde uyandgmda yumurta gbı ortada sıvrılıo bakalım bugun ne dıyecek doktor
sancıyla uyanıorum karnım sip sivri ortada oluo normalde yayvan duruo ama o sancılı halde uyandgmda yumurta gbı ortada sıvrılıo bakalım bugun ne dıyecek doktor
Daha önce Sezeryan doğum yaptiyiniz için ve yakın olduğu için muhtemelen size yaklaşık Sezeryan tarihi vermiştir ... Başka sebep gelmedi arkadaşım aklıma..
Ben geldim hastaneden dostlar.nstye girdim ıkı kere kasılmam oldu sancı 20 ye kadar yükseldi bu sorun degıl dedı doktor.kilosu 2500 e yaklaşmış tam bi değer solemedi.şuan doğsada korkmana gerek yok dedı.ama doğmasa daha iyi olur tabıkı dedı.progestanı artık bırak dedi.haftaya çagrdı ama randevu olmadgı için 2 hafta sonraya aldım