2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Yani toplamda üç haftayı mi aktarmış oldunuz doğum sonrasına.
Evet 3 hafta aktarabilmiş oldum. Çalışabilir alıp 3 hafta çalıştım 35 te çalışamaz aldım.

Ben 32-34. Haftalar arasinda idari izindeydim. 1 haziranda calismaya başladım bu cuma 36. Haftada izne ayrılacağım. 37. Haftaya kadar dayanamayacağım

Benim de sanki hamileliğin başındaki o sertlik kayboldu daha yumuşak gibi. Biraz dolgunluk var eski haline göre ve koyulaşma var o kadar.

Ben 32-34. Haftalar arasinda idari izindeydim. 1 haziranda calismaya başladım bu cuma 36. Haftada izne ayrılacağım. 37. Haftaya kadar dayanamayacağım
Bu zamana kadar calismis olman bile buyuk bir mucadele benim gozumde
Ben 20.haftada pes ettim o strese, yorgunluga dayanamadim

Kesinlikle arkadaşlara katılıyorum. Sen ne kadar içten olursan ol kendi kızı gibi olmuyor her şekilde. İnsan daha fazla ilgi bekliyor ama yalnız olduğunu anlıyorsun. Eşin sana yardımcı oluyorsa inan kimseye de ihtiyacın yok, ikiniz gayet de güzel bakarsınız Allahın izniyle

Ben de 32de çalışabilir almıştım ama şimdi seminer diyorlar sorumluluk sınavı diyorlar ben de tam 35 haftalık olduğumda çalışamaz raporu almak zorundayım, bu seminer tarihleri 37yi beklettirtmedi bana

Kızlar sabahtan beri bende kolumda ve elimde uyuşma oluyor Ağrı falan. Yaşayan varmı? Birde göğüs kafesim ağrıyor gibi bebek baskı yaptıgı için mi oluyor acaba

kol uyuşması ve ağrısı bende de oluyor, gece uyuyamıyorum o kadar rahatsız ediyor. Doktor sinir sıkışması olmuştur önemli değil dedi ama bilemiyorum. Nefes darlığı için de bebek baskı yapıyor olacak o kadar dedi.

Merhaba yazınızı şimdi gördüm nasıl bir yol izlediniz merak ettim cimere yazdiniz mi ya da personel ile davalık bir durum oldu mu
Yok soyle oldu idari izinde olanlar analik izni aktarmak istiyorsa dilekce ile baslama yapabilirler dediler bize ... bende 21 mayista calisabilir raporu ile ise basladim tekrar o tarihten beri de fiilen calisiyorum 25 ine kadar calisabilirim var ama 17 sinde ayrilip ucakla ailemin yanina gidecegim

Doktoruma hemen sorucam çok teşekkür ederim

Benim ebem niye yok:)doktorun yanındaki kizlar ebe mi hemşire mi fikrim bile yok:)
Onlar asistan. Herhangi bir tıbbi eğitimleri yok. Ebe ancak doğum hanede olur drun yanında olmaz. Keza hemşire de katlarda olur yine drun yanında olmaz.

Ben de 32de çalışabilir almıştım ama şimdi seminer diyorlar sorumluluk sınavı diyorlar ben de tam 35 haftalık olduğumda çalışamaz raporu almak zorundayım, bu seminer tarihleri 37yi beklettirtmedi bana
Benim tam seminer haftası 37 im allahtan

Kızlar sabahtan beri bende kolumda ve elimde uyuşma oluyor Ağrı falan. Yaşayan varmı? Birde göğüs kafesim ağrıyor gibi bebek baskı yaptıgı için mi oluyor acaba
canım sinir sıkışması kaynaklı olabilir hamilelikte doğumda olur genelde diyorlar ellerini yumruk yapıp aç olduğunda
Aynen öyle insallah Allah sağlıklı kucağımıza alamaya nasıp etsin
[/QUOTE] amin insAllah
Kizlar benim 20 25 dk bir sancilarim olmaya basladi kasiklardan bele vuran künt bi agri resimde ekledim sag taraf kac dk bir oldugu sol taraf ne kadar surdugu bi baksaniza dogummu acabaEki Görüntüle 2646377
Vala değildir sanki canım ya çok sık değil araları doğum sancısı daha sık olur girdiği anda hareket edemezsin nefesin kesilir tam rahatladım derken yeniden başlar benim hatırladığım kızımdan ama yine de dr sorma imkanın varsa Sor derim

Bu zamana kadar calismis olman bile buyuk bir mucadele benim gozumde
Ben 20.haftada pes ettim o strese, yorgunluga dayanamadim
Ne iyi yapmışsın ..Ben doğum sonrasına aktarma derdimden mecbur başladım. Masa başındayim ama oturmak daha yorucu oluyor bazen . Bir de ayaklarimda şişlik olmaya başladı 2-3 gündür haftam ilerlediginden midir yoksa ayagimi uzatamadigimdan mi bilemiyorum Son 4 gün

Merhaba canım maalesef bende seninle aynı durumdayım son 4-5 gündür mahvoldum resmen zaten kabızlığım vardı hamileliğimin başından beri kabızlıktan ötürü oluşmuş hemoroid. Bana da doktorum krem verdi ama hiçbir faydasını görmedim. Son olarak zeytinyağı sürmeyi denedim o işe yarıyor ama hergün düzenli şekilde ılık su ile o bölgeyi yıkadıktan sonra tamamen kurulayıp zeytinyağı parmağına sürüp o bölgeye masaj yapa yapa yedirdim. 1-2 dk kadar masaj yaptım ama bastırmadan yoksa patlayabilir. Ertesi gün kanama yaptı tekrar yıkayıp kurulayıp saf zeytinyağı sürdüm. Şuanda kurudu çok şükür Ama 5 gündür ayakta bir iş yapamadım annem geldi sağolsun herşeyime koşturdu sana tavsiyem bol istirahat et ve o bölgeyi temiz tutup zeytinyağlı bakım yap. Başka türlü hafiflemiyor bu illet

Sagolun arkadaslar.. cok yorgunum.. Allah herkese evladini sag salim kucagina almayi nasip etsin.. hesapta olmayan zamanda oldu. Musait zamanda detaylica yazarim.. bebegim hep tersti sezaryen oldum.. opuyorum hepinizi..
Cnm allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…