- 12 Kasım 2014
- 577
- 841
- 103
Yani toplamda üç haftayı mi aktarmış oldunuz doğum sonrasına.
Evet 3 hafta aktarabilmiş oldum. Çalışabilir alıp 3 hafta çalıştım 35 te çalışamaz aldım.
Benim ebem niye yok:)doktorun yanındaki kizlar ebe mi hemşire mi fikrim bile yok:)2 alt açma 10 adet bez ve 1 paket depend koydum ebe o şekilde önerdi
Canim ben hareketler azaldi diye 1 gun hastanede yattim kadin dogumda ordakilere sormustumBenim ebem niye yok:)doktorun yanındaki kizlar ebe mi hemşire mi fikrim bile yok:)
Benim de sanki hamileliğin başındaki o sertlik kayboldu daha yumuşak gibi. Biraz dolgunluk var eski haline göre ve koyulaşma var o kadar.Kızlar sizde durum nasıl sormak istedim . Benim göğüslerimde sertlik yok yumuşaklar sanki hiç süt gelcekmiş gibi bir havası yok . Normal mi ? Sadece biraz büyüdüler . İlk gebeligim olduğu için merak ediyorum .
Bu zamana kadar calismis olman bile buyuk bir mucadele benim gozumdeBen 32-34. Haftalar arasinda idari izindeydim. 1 haziranda calismaya başladım bu cuma 36. Haftada izne ayrılacağım. 37. Haftaya kadar dayanamayacağım
Çok teşekkür ederim yazdığınız için. Yanı tabi çok birsey istemiyorum ama artık bir ay kaldi ama kimse hiç bir sekilde teklif etmedi ki ayni şehirdeyiz, 30 dk uzaklıkta. Kayinvalidem tabi hecanli bebek için örgü yaptı sagolsun ama şimdi de dertleri köye gitmek. Yardim lazim olur yada bebek için gelerim diye hiç birsey duyamadımml ve biraz bu üzüyor. Bayram temizlik ne varsa misafir konusunda hep yardım ettim hiç kusur etmedim ama sanki karşılıklı olmadı yani hep gelin fedakarlık yapacak gibi. Bir ebe ile eğitim aldım aslinda doğum ve sonrası ilgi belki ondan destek isterim yine.
Kızlar sabahtan beri bende kolumda ve elimde uyuşma oluyor Ağrı falan. Yaşayan varmı? Birde göğüs kafesim ağrıyor gibi bebek baskı yaptıgı için mi oluyor acaba
Aynen ya . İnsan merak ediyor süt gelcekmi bebek emcekmi nasıl emecekBenim de sanki hamileliğin başındaki o sertlik kayboldu daha yumuşak gibi. Biraz dolgunluk var eski haline göre ve koyulaşma var o kadar.
Yok soyle oldu idari izinde olanlar analik izni aktarmak istiyorsa dilekce ile baslama yapabilirler dediler bize ... bende 21 mayista calisabilir raporu ile ise basladim tekrar o tarihten beri de fiilen calisiyorum 25 ine kadar calisabilirim var ama 17 sinde ayrilip ucakla ailemin yanina gidecegimMerhaba yazınızı şimdi gördüm nasıl bir yol izlediniz merak ettim cimere yazdiniz mi ya da personel ile davalık bir durum oldu mu
Doktoruma hemen sorucam çok teşekkür ederimProctolog krem . Beni kontrol ettiğinde hafif çatlama olmuş büyük ihtimalle önceden oldu hormon değişıkliģinden böyle bir belirti oldu . Sür eğer geçmezse tekrar gelirsin demişti ama iyi geldi çok şükür . Hamilelerr bir zarari yok demisti
Onlar asistan. Herhangi bir tıbbi eğitimleri yok. Ebe ancak doğum hanede olur drun yanında olmaz. Keza hemşire de katlarda olur yine drun yanında olmaz.Benim ebem niye yok:)doktorun yanındaki kizlar ebe mi hemşire mi fikrim bile yok:)
Benim tam seminer haftası 37 im allahtanBen de 32de çalışabilir almıştım ama şimdi seminer diyorlar sorumluluk sınavı diyorlar ben de tam 35 haftalık olduğumda çalışamaz raporu almak zorundayım, bu seminer tarihleri 37yi beklettirtmedi bana
Aralıkları düzensiz gibi ama bence doktora gidilmeliKizlar benim 20 25 dk bir sancilarim olmaya basladi kasiklardan bele vuran künt bi agri resimde ekledim sag taraf kac dk bir oldugu sol taraf ne kadar surdugu bi baksaniza dogummu acabaEki Görüntüle 2646377
canım sinir sıkışması kaynaklı olabilir hamilelikte doğumda olur genelde diyorlar ellerini yumruk yapıp aç olduğundaKızlar sabahtan beri bende kolumda ve elimde uyuşma oluyor Ağrı falan. Yaşayan varmı? Birde göğüs kafesim ağrıyor gibi bebek baskı yaptıgı için mi oluyor acaba
[/QUOTE] amin insAllahAynen öyle insallah Allah sağlıklı kucağımıza alamaya nasıp etsin
Vala değildir sanki canım ya çok sık değil araları doğum sancısı daha sık olur girdiği anda hareket edemezsin nefesin kesilir tam rahatladım derken yeniden başlar benim hatırladığım kızımdan ama yine de dr sorma imkanın varsa Sor derimKizlar benim 20 25 dk bir sancilarim olmaya basladi kasiklardan bele vuran künt bi agri resimde ekledim sag taraf kac dk bir oldugu sol taraf ne kadar surdugu bi baksaniza dogummu acabaEki Görüntüle 2646377
Ne iyi yapmışsın ..Ben doğum sonrasına aktarma derdimden mecbur başladım. Masa başındayim ama oturmak daha yorucu oluyor bazen . Bir de ayaklarimda şişlik olmaya başladı 2-3 gündür haftam ilerlediginden midir yoksa ayagimi uzatamadigimdan mi bilemiyorumBu zamana kadar calismis olman bile buyuk bir mucadele benim gozumde
Ben 20.haftada pes ettim o strese, yorgunluga dayanamadim
Merhaba canım maalesef bende seninle aynı durumdayım son 4-5 gündür mahvoldum resmen zaten kabızlığım vardı hamileliğimin başından beri kabızlıktan ötürü oluşmuş hemoroid. Bana da doktorum krem verdi ama hiçbir faydasını görmedim. Son olarak zeytinyağı sürmeyi denedim o işe yarıyor ama hergün düzenli şekilde ılık su ile o bölgeyi yıkadıktan sonra tamamen kurulayıp zeytinyağı parmağına sürüp o bölgeye masaj yapa yapa yedirdim. 1-2 dk kadar masaj yaptım ama bastırmadan yoksa patlayabilir. Ertesi gün kanama yaptı tekrar yıkayıp kurulayıp saf zeytinyağı sürdüm. Şuanda kurudu çok şükürBayanlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var 33 haftalık hamileyim ve yaklaşır 1aydır hemoroid sıkıntısı yaşıyorum dışına çıktı doktorum fitil verdi ama bi.işe yaramadı neyapıcam bilmiyorum sizlerün bildiği bir şey varmı bu konuda
aynen benim kide inşallahNe güzel hayırlısı olsun ne zaman nasipse benim ikinci olduğu için sezeryan temmuz başı gibi olacak
Cnm allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah hayırlı olsunSagolun arkadaslar.. cok yorgunum.. Allah herkese evladini sag salim kucagina almayi nasip etsin.. hesapta olmayan zamanda oldu. Musait zamanda detaylica yazarim.. bebegim hep tersti sezaryen oldum.. opuyorum hepinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?