cnm hayırlı olsun inş sağlık büyütün maşallahSelam canlar...Ancak yazabildim. Normalde dr.um pazrt veya sali olabilir alabiliriz demisti. Ama pazar gunu her ihtimale karsi git nstye demisti. Girdim kalp atışları zayif olmakla birlikte yatis verdi nobetci dr. suyu o kadar az ki ölçemiyorum dedi. O sekilde beni bekletmeden acil ameliyata aldilar. Spinal anestezi olldu. Cok.sukur ameliya
t iyi gecti . Ameliyat
Sırasında biseu hissetmedim. Sonrasinda Ilk sütü de verebildim. Sonrasinda uyusma azaldikca agrilari hissetmeye basladim. Bebegi kuveze almadilar 1950 gram dogdu. Sağlığı iyi diye gerek gormediler. Cok şükür... ben de yurumeye calisiyorum karnimda agri var baya ama atlaticam ins.... allah herkesin bebisini kucagina sagsalim almayi nasip etsin kizlar. Cok guzel bir duygu cok şükür
aynı yerde benim de oldu hala ağrıyo magnezyum da alıyorum ama oldu :SBenim de son günlerde bikaç kere bacağımın iç tarafında kasığın oraya yakın yerde bikaç sn liğine kramp gibi bişey girdi. Hafif acıtıyo da. Normal bi kramptır inşallah.
bende tam 32 e kadar idari iziindeydim çalışabilir raporu verdim 1 haziran da şansıma idari izinler kalktı devam ediyorum artık doğum sonrasına aktarmak için en azından sayılacak çalıştığım bebek doğunca cok lazım olucak o 3-5 haftaBen 32-34. Haftalar arasinda idari izindeydim. 1 haziranda calismaya başladım bu cuma 36. Haftada izne ayrılacağım. 37. Haftaya kadar dayanamayacağım
Aynen bende ilk defa gece uyuyamadım dinlenince geçiyor gibi.kol uyuşması ve ağrısı bende de oluyor, gece uyuyamıyorum o kadar rahatsız ediyor. Doktor sinir sıkışması olmuştur önemli değil dedi ama bilemiyorum. Nefes darlığı için de bebek baskı yapıyor olacak o kadar dedi.
Ayy sayılı gün Belli en azından Hayırlısı olsun canım Sağlıklı ve kolay doğumlar olsun inşallah25 haziran benim sezeryan olarak anlasildi
İnşallah ta azcik daha erken olaydıAyy sayılı gün Belli en azından Hayırlısı olsun canım Sağlıklı ve kolay doğumlar olsun inşallah ♥ guzel haberlerle insallah
Bende pes ettm raporlara başlamıştım sonra idari izin çıktı Allah'tan beni zaten uzak yere tayin etmişlerdi gidemezdimBu zamana kadar calismis olman bile buyuk bir mucadele benim gozumde
Ben 20.haftada pes ettim o strese, yorgunluga dayanamadim
Allahim size bagislasin minigi.saglikla buyutun insSelam canlar...Ancak yazabildim. Normalde dr.um pazrt veya sali olabilir alabiliriz demisti. Ama pazar gunu her ihtimale karsi git nstye demisti. Girdim kalp atışları zayif olmakla birlikte yatis verdi nobetci dr. suyu o kadar az ki ölçemiyorum dedi. O sekilde beni bekletmeden acil ameliyata aldilar. Spinal anestezi olldu. Cok.sukur ameliya
t iyi gecti . Ameliyat
Sırasında biseu hissetmedim. Sonrasinda Ilk sütü de verebildim. Sonrasinda uyusma azaldikca agrilari hissetmeye basladim. Bebegi kuveze almadilar 1950 gram dogdu. Sağlığı iyi diye gerek gormediler. Cok şükür... ben de yurumeye calisiyorum karnimda agri var baya ama atlaticam ins.... allah herkesin bebisini kucagina sagsalim almayi nasip etsin kizlar. Cok guzel bir duygu cok şükür
Ben de 32de çalışabilir aldım seminer zamanı idari izinli sayılmayacak mıyız hamileler idari izinli demişlerdiBen de 32de çalışabilir almıştım ama şimdi seminer diyorlar sorumluluk sınavı diyorlar ben de tam 35 haftalık olduğumda çalışamaz raporu almak zorundayım, bu seminer tarihleri 37yi beklettirtmedi bana
Arastirdim oyle yaziyordu canimOylemiymis , Ben bebeğim aşağıya indi diye düşünüyorum görenler de diyorki yok hala yukarıdamide yanmadan bahsedincede öyle diyorlar.. hep derler derler Benim sabah dediğiniz gibi göğüs göbek birlikte akşama doğru kolum bile girer yani... Nasıl anlayabilirim bilmiyorum.. kafam çok karışık yani..
Kızlar merhabalar, cuma doktorda rutin randevum vardı 34.haftadayım.
Suyum çok artmış ve bebeğin mide cebini göremedi doktor. Yutkunamıyor olabilir falan dedi. Dahası 1000ml olması gereken su 3000e yakınmış. Down sendromu testi vs hepsi yapıldı hiç bi sorun yok. Şeker yüklememde de şeker çıkmamıştı zaten.
Başına gelen var mı mide cebi gözükmeyen ya da suyu böyle aniden çok artan ne yapacağımı şaşırdım kahroldum üç gündür. Yarın gidicem kısmetse önce dr bakacak sonra perinatolog. Nolur dua edin yavruma doğuma da çok kalmadı çünkü
Gözün aydın hadiNihayet dogum cantasini hazirladim ufak tefek seyler kaldi ama ayarlarim insallah onuda yarin ☺ bu sefer kucuk bavul yaptim
İlk ile ikinci farkli oluyor ya en azindan bende oyle oldu ilkinde 6 ayliktim hazir ettigimdeGözün aydın hadi☺ darısı bana insAllah
Tekrarlamayınca panik yapmadım, birdaha da olmadı. Dediğiniz sebeplerden olduğunu düşünüyorum. Teşekkür ederimBen
Bende de gecen gun doktoru aradim.dediki hareketleri nasil hastanede gel nst yapalim dedi .neyse gittim nst normal cikti ..aktiv kanama yoktu .evd gonderdi hersey yolunda dedi..belki basur olusuyor yirtik falan yada vajinada tahris sivilce tarzi olursa da olabilir dedi aktiv bi kanama yok ve hareketleri normal sancin yok kafaya takma dedi
Allah Analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun insallah..Selam canlar...Ancak yazabildim. Normalde dr.um pazrt veya sali olabilir alabiliriz demisti. Ama pazar gunu her ihtimale karsi git nstye demisti. Girdim kalp atışları zayif olmakla birlikte yatis verdi nobetci dr. suyu o kadar az ki ölçemiyorum dedi. O sekilde beni bekletmeden acil ameliyata aldilar. Spinal anestezi olldu. Cok.sukur ameliya
t iyi gecti . Ameliyat
Haftalarımız ayni olmalibende tam 32 e kadar idari iziindeydim çalışabilir raporu verdim 1 haziran da şansıma idari izinler kalktı devam ediyorum artık doğum sonrasına aktarmak için en azından sayılacak çalıştığım bebek doğunca cok lazım olucak o 3-5 hafta
24-32 hafta arasi idari izinli.Ben de 32de çalışabilir aldım seminer zamanı idari izinli sayılmayacak mıyız hamileler idari izinli demişlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?