2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

cnm hayırlı olsun inş sağlık büyütün maşallah

Benim de son günlerde bikaç kere bacağımın iç tarafında kasığın oraya yakın yerde bikaç sn liğine kramp gibi bişey girdi. Hafif acıtıyo da. Normal bi kramptır inşallah.
aynı yerde benim de oldu hala ağrıyo magnezyum da alıyorum ama oldu :S

Ben 32-34. Haftalar arasinda idari izindeydim. 1 haziranda calismaya başladım bu cuma 36. Haftada izne ayrılacağım. 37. Haftaya kadar dayanamayacağım
bende tam 32 e kadar idari iziindeydim çalışabilir raporu verdim 1 haziran da şansıma idari izinler kalktı devam ediyorum artık doğum sonrasına aktarmak için en azından sayılacak çalıştığım bebek doğunca cok lazım olucak o 3-5 hafta

Aynen bende ilk defa gece uyuyamadım dinlenince geçiyor gibi.

Ayy sayılı gün Belli en azından Hayırlısı olsun canım Sağlıklı ve kolay doğumlar olsun inşallah ♥ guzel haberlerle insallah
İnşallah ta azcik daha erken olaydı dün gece hapsirdim dedim aha çocuk geliyo oyle bir baski yapti ki yumurcak

Bu zamana kadar calismis olman bile buyuk bir mucadele benim gozumde
Ben 20.haftada pes ettim o strese, yorgunluga dayanamadim
Bende pes ettm raporlara başlamıştım sonra idari izin çıktı Allah'tan beni zaten uzak yere tayin etmişlerdi gidemezdim

Allahim size bagislasin minigi.saglikla buyutun ins

Ben de 32de çalışabilir almıştım ama şimdi seminer diyorlar sorumluluk sınavı diyorlar ben de tam 35 haftalık olduğumda çalışamaz raporu almak zorundayım, bu seminer tarihleri 37yi beklettirtmedi bana
Ben de 32de çalışabilir aldım seminer zamanı idari izinli sayılmayacak mıyız hamileler idari izinli demişlerdi

Arastirdim oyle yaziyordu canim benim mesafe olayi sabahtan aksama kadar oyle artik. 38. Haftaya ulaşsaydim diyorum bi hayirlisi ile cok kaygiliyim bu ara.

Merhaba geçmiş olsun, umarım bebekte hiç bir sorun yoktur? Doktor kontrolünde ne dedi doktor???

Kodlar hemoroide patlıcanın sap kısımlarını kaynatıp içerseniz de iyi geliyor fakat hamilelikte olur mu bilmiyorum heralde bir yan etkisi olmaz 5 patlicansa atıyorum 5 bardak suda sap kısımlarını kaynatıp ılıyınca için çok iyi geliyor

Tekrarlamayınca panik yapmadım, birdaha da olmadı. Dediğiniz sebeplerden olduğunu düşünüyorum. Teşekkür ederim

Allah Analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun insallah..

Haftalarımız ayni olmali peki nasil gidiyor 37 ye kadar mi çalışacaksınız?

Ben de 32de çalışabilir aldım seminer zamanı idari izinli sayılmayacak mıyız hamileler idari izinli demişlerdi
24-32 hafta arasi idari izinli.
32 den sonrasini kapsamiyor artık, dogum izni başladığından iznini baslatman gerekiyor yada çalışmanı bekliyorlar.
Ancak ben öğretmen degilim sizlerde durum farkliysa bilemem Ogretmen arkadaslar daha iyi bilir

Ya kızlar bu arada etrafimdakiler üşütme senin gazin olursa bebegin gazli olur diyor. Havalar sicak zaten üşütmüyorum ama yine de gazım oluyor sizce etkiler mi bebegi? İnternette araştırdım boyle bir tibbi kanit yok Ama eskinin kadinlari hakli çıkıyor bir sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…