- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Yok canım benim gaz sancısı gibi değil ama nst de ağrı çıkmıyor şimdilik zaten adet ağrısı gibi ara ara giriyor çıkıyor bklm nasip ne zmn gelecek miniklerNasıl bir ağrı canım ya benimde sol kalçadan bir Ağrı vuruyor gaz sancısımı acaba tuvalete çıkamadım çünkü bayadır.. nstde birşey çıkmadıysa bir anda olurmuki canım bilmiyorumki
Dudak kısmının icinde minik minik kan topları .Belki dediğin gibidir.Cunku patlattiktan sonra damar bağlantısını farkettim.En kötü ikinmaktan onlarda patlar doğumda.Benim.zaten normal olarakta varis problemim var .Hele bu hamilelikte dizlsrimin arkası yeşil morVajina varislerinden mi bahsediyorsun. Bende de var onlar. Normal doğum olmaz belki dedim ama doktora gösterdim doğumdan sonra geçer dedi. Normal olmaz demedi...
Benim diz arkalarında da oldu senin gibi. Aynıyız yani desene.Dudak kısmının icinde minik minik kan topları .Belki dediğin gibidir.Cunku patlattiktan sonra damar bağlantısını farkettim.En kötü ikinmaktan onlarda patlar doğumda.Benim.zaten normal olarakta varis problemim var .Hele bu hamilelikte dizlsrimin arkası yeşil morOrada olması pek şaşırtmadı
MaalesefBenim diz arkalarında da oldu senin gibi. Aynıyız yani desene.
Ahh canım Allah yardımcın olsun inşallah.Yok canımcım nerdeeeperşembeye kadar vaktim var. Geldi geldi. Gelmedi suni
Bende de var hatirlarsin belki bi ara konusmustuk. Dr normal dogum olacagini soyledi. İnsallah dogum aninda bi durum olmazsaVajina varislerinden mi bahsediyorsun. Bende de var onlar. Normal doğum olmaz belki dedim ama doktora gösterdim doğumdan sonra geçer dedi. Normal olmaz demedi...
Amin canım. Ben de senin gibi doğum evresini bi atlatsaydım... Bi yandan da uyumaya alışmışım. Nasıl uyanık kalıcam gece bilmiyorum ama sağlıklı olsunlar yeter ki sabrederim.Ahh canım Allah yardımcın olsun inşallah.
Olmaz olmaz. Bi riski olsa göze almazlar.Bende de var hatirlarsin belki bi ara konusmustuk. Dr normal dogum olacagini soyledi. İnsallah dogum aninda bi durum olmazsa
İnşallah benim kadar zorlanmazsın rahat doğarAmin canım. Ben de senin gibi doğum evresini bi atlatsaydım... Bi yandan da uyumaya alışmışım. Nasıl uyanık kalıcam gece bilmiyorum ama sağlıklı olsunlar yeter ki sabrederim.
İnsallah aminOlmaz olmaz. Bi riski olsa göze almazlar.
Ay inşallah hızlı doğum olur.İnşallah benim kadar zorlanmazsın rahat doğarahh inan kalınıyor sağlık olsun yeter ki
Aynen canım yarın saglık ocagına gidicem bixe aşı için yarın yıkıyamam heralde
Ayın 2'sinde sabah suyumun gelmesiyle doğurdum bende. Sağlığı iyi şükürler olsun sadece biraz küvöze ihtiyacı var. Herkese kolay doğumlar dilerim.
of of sıkontılar bşladı.sarılık oldu kızım.
gündüz bn gaz sancısı cektim şimdide bebegim cekiıor saatlerdr aglıo
birde boynu kısa dediler ödem var blki ondan daha bılemıoz dedi doktr.takip edecez dedi.dawndan şüphelenıolar.İnşallah yanılıolardır.
Canım hayırlı olsun bebeğinAyın 2'sinde sabah suyumun gelmesiyle doğurdum bende. Sağlığı iyi şükürler olsun sadece biraz küvöze ihtiyacı var. Herkese kolay doğumlar dilerim.
Hepatit b asisi oluyor dogar dogmazHangi aşılar acaba ? sağlık ocağı beni aradı ama aşıya gel demedi Hastane asi yaptı ama hangisiydi acaba
Hepatit b asisi oluyor dogar dogmaz
Onu bilmiyorum ama hastane asi yapti hangi asiydi acaba dedin ya onu cevapladim benOnu yaptılar, Arkadaş ile biz aynı gün doğum yaptık Sağlık ocağına aşıya gidicez dedigi için acaba ne kaçırdım diye soruyorum Doktor diğer aşılar icin de ayını tamamlamasi gerekli dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?