2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Safak 15
Bendeki belirtiler
Hic bise yok desem
Sadece hamilelik sonu korkusumu desem baska biseymi bilmiyorum
Ilk gebelikdede boyle olmustum
Doguma yakin boyle bi Korku sariyo beni, ya cocuga bise olursa dogum aninda yada bana bise olursa cocuklarim annesiz buyucek diye boyle hafiften bosa dusmeler falan nebilim ya iste yine arabesk takiliyorum heralde

Beni anlatmissiniz gibi. Bende ayni duygu yaşıyorum ve ilk gebeligim. Son zamanda uyku yok gergin gergij dolaşıyorum zaten sicak tan normal düşünemiyorum. Diyorun lohusa depresyon mi başladı şimdiden ama elimde değil hayırlısıyla gelsin bu bebek bir an once

Insallah hayirlisiyla gelsin insallah
Birde evdeki kizimada canim skliyo yapacak bise yok hep evdeyiz cocuk skliyo bebek dogarsa onla oyalaniriz belki diyorum
Senin az kalmis bu cuma gorunuyo ne durumdasin

Herhalde hepimizin yaşadığı şey , ben esime vasiyet bile verdim hatta dedim ki olsem gözüm arkada kalmaz sen hem anne hemde harika bı baba olursunmiras isine girecektim eşimle Kavga ettik konu kapandı .... Rahatlayın kizcelerim düşmesin modunuz ..

yaaa :) tek değilim sanırım
Ben de her şeyi o kadar hevesle yaptık ki, ya beraber büyütmek nasip olmazsa diye düşünüyordum bundan 1-2 hafta önce zaten vasiyet falan versem eşim falan benden çok duygulanabilir

Herkese günaydın
Bu gece de sancım gelmedi, mışıl mışıl uyudum
Bebişim hala aşağıya inmedi
Hakkımızda hayırlısı
Allah sabır versin ,nasıl dayanıyorsun Ben şimdiden öldüm bittim.Ben ilk doğumda gece uyuyamiyordum.Tuvalete kalkarken suyum gelmesin diye dua ediyordum Şimdi bunda yattigim yer belli değil.Uyanip uyanıp uyuyorum.Kizim uyanmadan ne kadar uyusam kârdır diye ama sıcak fena.Gece 5-6 kez tuvalet .Ne kadar uyunursa artık.Ötekinde hiç bel açısı bilmezdim bunun hareketler o kadar sert ki düzenli hareket etse sancı geliyor derim Kaba bir çocuk geliyor galiba

Her hamilelik farklı oluyor canım. Şurda zaten taş çatlasa 2 günüm kaldı. Perşembeye gelmezse ki ben geleceğini pek sanmıyorum, gidip doğumu yapıcam. Gece o kadar çok tuvalete kalkmıyorum ben. Bebek aşağıda değil belki de ondan. Bel ağrım da yok. Sen de sabret az kalmış. Belli olmaz belki seninki benimki kadar bekletmez

Yaa kızlar her doğumla heyecan tekrar yükseliyor, doğum hikayelerinizi okumaya bayılıyorum. B bitekAnnemolsun seni de tebrik ediyorum her gün listeyi güncellemeye yetisiyorsun ❤ çok teşekkür ederiz gerçekten. O liste beni her gün heyecanlandırıyor. Hepimize güzel doğumlar diliyorum, doğuranlardan da hikayelerini bekliyorum ❤❤❤

Aslına bakarsan benimde aşağıda değil.Kaburga altında popo ama aynı zamanda kafa kasıklarda dönüyor.Benim boy 176 .Yani gayet içeride rahat ,salmış kendini arkadaş.Bide ben gün içinde hiç su icmem .Gece içerim .Ondan kalkıyorum.Hamile olsamda olmasam da gece tuvalete çok cikiyorum.Valla korkuyorum 40 hafta görünce İnşallah kendi sancın gelir yavaş yavaşta suni almak zorunda kalmazsin.Hep stres bunlar.

Oh maşallah seninki rahat rahat duruyor içerde. Çok rahat ettirince de çıkmıyorlar işte bu benim son doğumum Allahın izniyle. Son stresim olacak öyle düşünüyorum napıyım.

Benimde şafak 10
Dün nst girdim sancı yok bebek doğum pozisyonunda herşey yolunda dedi benim korkum sancı tutmazsa açılmam olmazsa hadi MaşAllah kilo alıyor kilodan kaynaklı normal olmazsa hadi diorum
Ben hala doğumu uzak görüyom herhal ağrım olmayınca nötr hissediyorum hiç duygusallık yok

Ayyy listeye bakınca çoğu Temmuz annesi doğum yapmış görünüyor ve sıra bize geliyor heyecan stres bastı allah sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin inş

Listede ben niye yokum kız

Oh maşallah seninki rahat rahat duruyor içerde. Çok rahat ettirince de çıkmıyorlar işte bu benim son doğumum Allahın izniyle. Son stresim olacak öyle düşünüyorum napıyım.
Bende öyle diyorum .Jübilemi yapar ,çocuk defterini kaparim.Allah'tan bir mani gelmedikçe tabi (Kanser olayları ,kemik nakli tövbe tövbe ) .Bir daha kendime eziyet edemem.İyi ki köyde yaşamıyorum yada böyle çok çocuk isteyen bir eşim yok .Yoksa ben direk bosanirdim

Çok midem bulanıyor geceden beri .İstifra etmek istesem edicem ,o derece Doğum aninda da böyle olmuştum.Ebe kus rahatlarsın demişti ama tutmuştum gene.Zaten 6 ay kustum ,bide son ay nereden çıktı bu

Sancilarin doguma bir kac saat kalasiya bile gelebilir illa 10gun önceden gelecek diye bise yokki, benim ilkinde oyle oldu
Dogum pozisyonunda derken kanalami girmis?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…