2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Doktor kilo almasi icin herhangi bisey onerip yada yapmiyormu erken almayi tercih ediyo?
Hayirlisiyla gelir insallah canim

Acaba kordona plesentaya baktı mı, neden kilo alımı az acaba. Hayırlısıyla sağlıkla gelir inşallah

Sancilarin doguma bir kac saat kalasiya bile gelebilir illa 10gun önceden gelecek diye bise yokki, benim ilkinde oyle oldu
Dogum pozisyonunda derken kanalami girmis?
Bilmiorum ki baş aşağı mi demek istedi kanala girdi demedi nasip bklm bugün aşağıda daha fazla baskı hissediyorum acaba kanala giriyor mu ki plates hareketleri yapıyorum bı kaç gündür

Ben de aynıyım ve aynı şeylerden korkuyorum Bilmem nasıl olcak bu doğum.

Sağlığında sıkıntı yoksa sen de kendini üzme ama diyorsan ki kilo alsa iyi olur o güne kadar, sabahları 2 yumurta, kaşar, akşam atıştırması dondurma ve gün içinde her fırsatta sınırsız sola yatış ve bol su içmek (3 litreden fazla) benim yaptıklarımdı. Kordonda 1 damarımız eksik olduğu için gelişimi yavaş olur diye endişeleniyordum, bu şekilde yaptım kilo alımı hızlanmıştı şimdi de dur diyor işte bana Allah'ım hayırlısıyla doğsunlar sağlıkla da başka bir şey istemitorum

Üstteki mesaja ekleyemedim

Herkese günaydın
Bu gece de sancım gelmedi, mışıl mışıl uyudum
Bebişim hala aşağıya inmedi
Hakkımızda hayırlısı
Merhabalar Seni sıkı takipteyim. Benim kız da iri. Gelişimi iki hafta önde. 37. Haftada 3400dü. Şimdi 3700 olmuştur tahminim bugün 39+0 oldum çünkü. Ama doğmaya niyeti yok suni sancıyla başlatmazlar mı diye düşünüyorum. Normal doğum çok istiyorum inşallah hayırlısıyla doğurabiliriz

Herkese günaydın
Bu gece de sancım gelmedi, mışıl mışıl uyudum
Bebişim hala aşağıya inmedi
Hakkımızda hayırlısı
Ayni durumdayiz
Benim 15gunum var daha
Hurma yiyorum
Yuruyuse cikmaya calisiyorum amz iki adim gidincede yoruluyorum yahu
Ev isleri yuruyusden sayilmazmi
Evi topla bulasiklar, camasirlar, hergun supurmesemde supurme falan bunlar sayilmazmi ya
Sen neler yapiyosun

Canım dediklerinden fazlasını yapıyorum yiyorum kefir bile çok içiyorum yumurta, süt, kaşar, muz herşeyi yiyorum ama 1 ayda 800 gram bile nerdeyse almamıs. Kordon falan herşey normal bizim hiçbir sağlık sorunu yok ama bebek almıyor daha fazla diyor canım doktor bekletmekte istemiyorum kan akısı tamamen kesilmesin diyor

Valla canım ben bunların yanında çömel kalk da yapıyorum ama işe yaramıyor hiçbiri. Apartman merdivenlerini inip çıkmak lazım. Ona da üşeniyorum ya üstünü giyin falan. Sıcak basıyor beni.

Bana en son 3800 dedi. Son gittiğimde aşırı kilo almamış ama 3800 fena değil tabi. Bizim gibi bi arkadaşa 4100 dedi, 3800 doğdu. Belki bizim de farklı doğar
Asıl sorun bi türlü sancı gelmemesi işte. Bana perşembe suni yapılacak artık 40 hafta doluyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…