- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Doktor kilo almasi icin herhangi bisey onerip yada yapmiyormu erken almayi tercih ediyo?Merhaba kızlar. Ben hastaneden geldim şimdi detaylıya girmiştim bebeğimin kilo alımı çok yavaştı. Bebiş sağlıklı ama kilo almıyor 2230 suan. Doktor çarşambaya alıcak bebeği dualarınızı eksik etmeyin inşallah sağlıcakla alırım kucağıma
Acaba kordona plesentaya baktı mı, neden kilo alımı az acaba. Hayırlısıyla sağlıkla gelir inşallahMerhaba kızlar. Ben hastaneden geldim şimdi detaylıya girmiştim bebeğimin kilo alımı çok yavaştı. Bebiş sağlıklı ama kilo almıyor 2230 suan. Doktor çarşambaya alıcak bebeği dualarınızı eksik etmeyin inşallah sağlıcakla alırım kucağıma
Bilmiorum ki baş aşağı mi demek istedi kanala girdi demedi nasip bklm bugün aşağıda daha fazla baskı hissediyorum acaba kanala giriyor mu ki plates hareketleri yapıyorum bı kaç gündürSancilarin doguma bir kac saat kalasiya bile gelebilir illa 10gun önceden gelecek diye bise yokki, benim ilkinde oyle oldu
Dogum pozisyonunda derken kanalami girmis?
Ben de aynıyım ve aynı şeylerden korkuyorumBenimde şafak 10
Dün nst girdim sancı yok bebek doğum pozisyonunda herşey yolunda dedi benim korkum sancı tutmazsa açılmam olmazsa hadi MaşAllah kilo alıyor kilodan kaynaklı normal olmazsa hadi diorum
Ben hala doğumu uzak görüyom herhal ağrım olmayınca nötr hissediyorum hiç duygusallık yok
İnşallahAyyy listeye bakınca çoğu Temmuz annesi doğum yapmış görünüyor ve sıra bize geliyor heyecan stres bastı allah sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin inş
Merhaba kızlar. Ben hastaneden geldim şimdi detaylıya girmiştim bebeğimin kilo alımı çok yavaştı. Bebiş sağlıklı ama kilo almıyor 2230 suan. Doktor çarşambaya alıcak bebeği dualarınızı eksik etmeyin inşallah sağlıcakla alırım kucağıma
Buraya gelip 4 temmuzda doğum yapan var mı diye sorulduğunda Pınar yoktu buradaBu arada 4 temmuzda dogum yapanlar pro uye oldular sen olmamis gibi gorunuyorsun?
Benim oğlan da kanala giremedi bir türlü.Bilmiorum ki baş aşağı mi demek istedi kanala girdi demedi nasip bklm bugün aşağıda daha fazla baskı hissediyorum acaba kanala giriyor mu ki plates hareketleri yapıyorum bı kaç gündür
Merhabalar Seni sıkı takipteyim. Benim kız da iri. Gelişimi iki hafta önde. 37. Haftada 3400dü. Şimdi 3700 olmuştur tahminim bugün 39+0 oldum çünkü. Ama doğmaya niyeti yok suni sancıyla başlatmazlar mı diye düşünüyorum. Normal doğum çok istiyorum inşallah hayırlısıyla doğurabilirizHerkese günaydın
Bu gece de sancım gelmedi, mışıl mışıl uyudum
Bebişim hala aşağıya inmedi
Hakkımızda hayırlısı
Ayni durumdayizHerkese günaydın
Bu gece de sancım gelmedi, mışıl mışıl uyudum
Bebişim hala aşağıya inmedi
Hakkımızda hayırlısı
Canım dediklerinden fazlasını yapıyorum yiyorum kefir bile çok içiyorum yumurta, süt, kaşar, muz herşeyi yiyorum ama 1 ayda 800 gram bile nerdeyse almamıs. Kordon falan herşey normal bizim hiçbir sağlık sorunu yok ama bebek almıyor daha fazla diyor canım doktor bekletmekte istemiyorum kan akısı tamamen kesilmesin diyorSağlığında sıkıntı yoksa sen de kendini üzme ama diyorsan ki kilo alsa iyi olur o güne kadar, sabahları 2 yumurta, kaşar, akşam atıştırması dondurma ve gün içinde her fırsatta sınırsız sola yatış ve bol su içmek (3 litreden fazla) benim yaptıklarımdı. Kordonda 1 damarımız eksik olduğu için gelişimi yavaş olur diye endişeleniyordum, bu şekilde yaptım kilo alımı hızlanmıştı şimdi de dur diyor işte banaAllah'ım hayırlısıyla doğsunlar sağlıkla da başka bir şey istemitorum
Valla canım ben bunların yanında çömel kalk da yapıyorum ama işe yaramıyor hiçbiri. Apartman merdivenlerini inip çıkmak lazım. Ona da üşeniyorum ya üstünü giyin falan. Sıcak basıyor beni.Ayni durumdayiz
Benim 15gunum var daha
Hurma yiyorum
Yuruyuse cikmaya calisiyorum amz iki adim gidincede yoruluyorum yahu
Ev isleri yuruyusden sayilmazmi
Evi topla bulasiklar, camasirlar, hergun supurmesemde supurme falan bunlar sayilmazmi ya
Sen neler yapiyosun
Bana en son 3800 dedi. Son gittiğimde aşırı kilo almamış ama 3800 fena değil tabi. Bizim gibi bi arkadaşa 4100 dedi, 3800 doğdu. Belki bizim de farklı doğarMerhabalar Seni sıkı takipteyim. Benim kız da iri. Gelişimi iki hafta önde. 37. Haftada 3400dü. Şimdi 3700 olmuştur tahminim bugün 39+0 oldum çünkü. Ama doğmaya niyeti yok suni sancıyla başlatmazlar mı diye düşünüyorum. Normal doğum çok istiyorum inşallah hayırlısıyla doğurabiliriz
Hic acilmandami yok? Okadar comel kalkaValla canım ben bunların yanında çömel kalk da yapıyorum ama işe yaramıyor hiçbiri. Apartman merdivenlerini inip çıkmak lazım. Ona da üşeniyorum ya üstünü giyin falan. Sıcak basıyor beni.
2 cm var. Öyle duruyor.Hic acilmandami yok? Okadar comel kalka
Ya benimde 1 cm demişti doktor. Sizde akıntı var mi acaba? Bugün ananas yiyeceğim açılmaya yardım ediyor bakalım2 cm var. Öyle duruyor.
Evet var canım kıvamlı büyük akıntılarım var.Ya benimde 1 cm demişti doktor. Sizde akıntı var mi acaba? Bugün ananas yiyeceğim açılmaya yardım ediyor bakalım ☺
Ben 40 geçince ne yaparız diye sormuştum doktora bakarız dedi bana kendi başlasın doğum. 2 gündür sanci var ama çok düzensiz. Bende 40 geçince acaba suni isteyebiliyor muyum? Yoksa doktor mi karar verir?Evet var canım kıvamlı büyük akıntılarım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?