2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Cnm aşı falan yok topuk kanı kilo 1 aylık olunca aşı

Ben 40 geçince ne yaparız diye sormuştum doktora bakarız dedi bana kendi başlasın doğum. 2 gündür sanci var ama çok düzensiz. Bende 40 geçince acaba suni isteyebiliyor muyum? Yoksa doktor mi karar verir?
Benim doktorum 41. Haftaya girmeyi göze almıyor riskli olur diye. Bide benim ikinci doğum. İlki de 40 dolmasına rağmen gelmemişti. O yüzden böyle karar verdi. Sen doktoruna suniyi sor. Doğal doğum tabiki daha güzel ama sancı gelmeyince mecbur. Belki gelir bi anda dur bakalom.

2 cm var. Öyle duruyor.
E oda iyiymis
Bende 0
Acilman varsa sancin gelmesiyle baslar
Ilk gebeligimde 2 cm ile 2 hafta gezdim hastaneye girdigimde 2ile basladim suyum geldi sanciydi falan derken 6ya geldim epidural yaptrdim 2 saat sonra dogum oldu
Senin icin umutluyum ben
Acilman var
Hayirlisiyla insallah canim
Bidahaki rdvun nezaman

Oburundz 40+2de dogum yaptim bakalim bu nezaman gelecek

Artık randevu değil de perşembeye suni ile doğurtalım diyor.

Artık randevu değil de perşembeye suni ile doğurtalım diyor.
Bende akinti cok geliyo
Hatta bazen afedersin sumuk gibi beyaz kucuk parcada geliyo
Doktora sordugumda suyum hala yeterliymis onu soyledi bitek
Ya bende çok akıntı yok ama 2 3 haftadır o sümük gibi var ama çok küçük mikarda oluyor bide kasılma gibi hani karni sert filan olunca sonra görüyorum onu. Benimde su iyi dedi doktor 3 günde bir çağırıyor ve yarin da randevu var ama nst te de bir sancı hiç birsey yok. Bende normal istiyorum yürüs az yapabiliyorum malum evdeyiz içimde gelmiyor ama topla daha çok hareket etmeye başladım, yine de bebekler ne zaman gelmek isterse o zaman olur hayırlısı bakalım

Suni sancımı vericek sezeryanlamı alıcak canım..

+1 yarın 3 günlük ilk doktor randevumuz var.

Benim riskli gebelik vardı bide ama hormonlar neler düşündürüyor dimi.. aniden Sezeryan kararı verince esimin o hali korkusu

Asıl Ben teşekkür ederim , yakalayabildigim yada yetisebildigim yere kadar .. Elimizden ne gelirse ..

Listede ben niye yokum kız

Doğum tarihi netlesenleri ekliyorum genelde yani Sezeryan , normal doğumlarda günleri yakalarsam ekliyorum hemen, sizin doğum tarihi belli mi..

Cnm aşı falan yok topuk kanı kilo 1 aylık olunca aşı

Canım benim gece uykusuzluk vurunca karistirmisim affola .. Benimde yaptırmam gerek diye kendimi paraliyorum öğrenmem gerek

O sırada ıkın bağır elim değmedi

Ben sizin isminizi verdim özellikle efenim, ama sizin nickiniz de turuncu renkte zaten özel üyelik var sanırsam o yüzden gerek kalmadi Zannımca

Sayın Kazen beeeeeyyy Bakar misiniz, P Pnrdgd86 özel üyelik vermediniz mi 4 Temmuz Senliklerinden ya bide şey sanırım benimkini de unutmuşsunuz dimi kesin unuttunuz

Sanarsin ben yazdım Hepsini yaşadık kaka tahlili yapacaktım az kaldı hiç dikiş acisı var mı acaba.. normalde bana deseler böyle bı ameliyat olacaksın ufuufuuuu benim toparlanmam çok zordu.. Şimdi 1 gün acı bile hissetmeden.. Ya Rabbim neler yaratıyor 40 bin kere Maşallah

+- 500 diyolar ama artı olmaz umarım. Seninle aramızda çok yok benim de alırlar 40 dolunca o zaman. Bi de benim tüp bebek bekleteceklerini sanmam. Hep kendimi dinliyorum acaba sancı mı diye de yok daha bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…