- 10 Ağustos 2019
- 630
- 392
- 23
- 44
Cnm aşı falan yok topuk kanı kilo 1 aylık olunca aşıHangi aşılar acaba ? sağlık ocağı beni aradı ama aşıya gel demedi Hastane asi yaptı ama hangisiydi acaba
Tebrik ederim kardeşim sağlık ve sevgiyle büyüsün inşallah
Çok geçmiş olsun Sarılık ve gaz zor yahu.. Diğer ihtimallerden Allah korusun İnsallah
Benim doktorum 41. Haftaya girmeyi göze almıyor riskli olur diye. Bide benim ikinci doğum. İlki de 40 dolmasına rağmen gelmemişti. O yüzden böyle karar verdi. Sen doktoruna suniyi sor. Doğal doğum tabiki daha güzel ama sancı gelmeyince mecbur. Belki gelir bi anda dur bakalom.Ben 40 geçince ne yaparız diye sormuştum doktora bakarız dedi bana kendi başlasın doğum. 2 gündür sanci var ama çok düzensiz. Bende 40 geçince acaba suni isteyebiliyor muyum? Yoksa doktor mi karar verir?
E oda iyiymis2 cm var. Öyle duruyor.
Oburundz 40+2de dogum yaptim bakalim bu nezaman gelecekBenim doktorum 41. Haftaya girmeyi göze almıyor riskli olur diye. Bide benim ikinci doğum. İlki de 40 dolmasına rağmen gelmemişti. O yüzden böyle karar verdi. Sen doktoruna suniyi sor. Doğal doğum tabiki daha güzel ama sancı gelmeyince mecbur. Belki gelir bi anda dur bakalom.
Bende akinti cok geliyoEvet var canım kıvamlı büyük akıntılarım var.
40+2de sancın geldi mi? Ben de 40+ları beklesem mi diyorum ama kakasını yapar mı acaba yaOburundz 40+2de dogum yaptim bakalim bu nezaman gelecek
Artık randevu değil de perşembeye suni ile doğurtalım diyor.E oda iyiymis
Bende 0
Acilman varsa sancin gelmesiyle baslar
Ilk gebeligimde 2 cm ile 2 hafta gezdim hastaneye girdigimde 2ile basladim suyum geldi sanciydi falan derken 6ya geldim epidural yaptrdim 2 saat sonra dogum oldu
Senin icin umutluyum ben
Acilman var
Hayirlisiyla insallah canim
Bidahaki rdvun nezaman
Artık randevu değil de perşembeye suni ile doğurtalım diyor.
Ya bende çok akıntı yok ama 2 3 haftadır o sümük gibi var ama çok küçük mikarda oluyor bide kasılma gibi hani karni sert filan olunca sonra görüyorum onu. Benimde su iyi dedi doktor 3 günde bir çağırıyor ve yarin da randevu var ama nst te de bir sancı hiç birsey yok. Bende normal istiyorum yürüs az yapabiliyorum malum evdeyiz içimde gelmiyor ama topla daha çok hareket etmeye başladım, yine de bebekler ne zaman gelmek isterse o zaman olur hayırlısı bakalımBende akinti cok geliyo
Hatta bazen afedersin sumuk gibi beyaz kucuk parcada geliyo
Doktora sordugumda suyum hala yeterliymis onu soyledi bitek
Suni sancımı vericek sezeryanlamı alıcak canım..Merhaba kızlar. Ben hastaneden geldim şimdi detaylıya girmiştim bebeğimin kilo alımı çok yavaştı. Bebiş sağlıklı ama kilo almıyor 2230 suan. Doktor çarşambaya alıcak bebeği dualarınızı eksik etmeyin inşallah sağlıcakla alırım kucağıma
Sezeryan canım sancı istemiyorum ben. Kordon dolanık zaten boynunda birdeSuni sancımı vericek sezeryanlamı alıcak canım..
Anladım canım inşallah bebek içinde senin içinde eniyisi olur.Sezeryan canım sancı istemiyorum ben. Kordon dolanık zaten boynunda birde
O sırada ıkın bağır elim değmediBuraya gelip 4 temmuzda doğum yapan var mı diye sorulduğunda Pınar yoktu burada
kızlarr seviye 2 den bildiriyorum kaka incelemeleri ,sarılık tonlaması yorumları, açmı tokmu kaygıları başladııı ..saatim şaştı tarih kavramı yok ama aşk çok büyük .doğurdum doğuucam diye hiiç kaygılanmayın unuttum bile hepsini
Benim riskli gebelik vardı bide ama hormonlar neler düşündürüyor dimi.. aniden Sezeryan kararı verince esimin o hali korkusuyaaa :) tek değilim sanırım
Ben de her şeyi o kadar hevesle yaptık ki, ya beraber büyütmek nasip olmazsa diye düşünüyordum bundan 1-2 hafta öncezaten vasiyet falan versem eşim falan benden çok duygulanabilir
Yaa kızlar her doğumla heyecan tekrar yükseliyor, doğum hikayelerinizi okumaya bayılıyorum. B bitekAnnemolsun seni de tebrik ediyorum her gün listeyi güncellemeye yetisiyorsun ❤ çok teşekkür ederiz gerçekten. O liste beni her gün heyecanlandırıyor. Hepimize güzel doğumlar diliyorum, doğuranlardan da hikayelerini bekliyorum ❤❤❤
Listede ben niye yokum kız
Cnm aşı falan yok topuk kanı kilo 1 aylık olunca aşı
O sırada ıkın bağır elim değmedi
Kızlar sezeryan öncesi aç gel dedi doktor su da içilmiyor demi
kızlarr seviye 2 den bildiriyorum kaka incelemeleri ,sarılık tonlaması yorumları, açmı tokmu kaygıları başladııı ..saatim şaştı tarih kavramı yok ama aşk çok büyük .doğurdum doğuucam diye hiiç kaygılanmayın unuttum bile hepsini
+- 500 diyolar ama artı olmaz umarım. Seninle aramızda çok yok benim de alırlar 40 dolunca o zaman. Bi de benim tüp bebek bekleteceklerini sanmam. Hep kendimi dinliyorum acaba sancı mı diye de yok daha bişeyBana en son 3800 dedi. Son gittiğimde aşırı kilo almamış ama 3800 fena değil tabi. Bizim gibi bi arkadaşa 4100 dedi, 3800 doğdu. Belki bizim de farklı doğar
Asıl sorun bi türlü sancı gelmemesi işte. Bana perşembe suni yapılacak artık 40 hafta doluyor çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?