2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

ne diyeceğimi bilemiyorum.inan çook üzüldüm.ALLAH hayırlı ve sağlıklı gebelik nasip etsin inş

Canım benim Allah'ım içine ferahlık versin tez Zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip Etsin inşAllah...

cok uzuldum olsub hamile kalabiliyosun illaki alacaksn kucagina vardir bi nedeni cozumu de olacaktir en kisa zamanda insallah hayirli sekilde tamamlayacagn bi hamilelik nasip olur❤

çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum Allah'ın takdiri bizim elimizden bir şey gelmez.. Kendine iyi bak çok yıpratma inşallah en doğru zamanda Rabbim sağlıklı bir gebelik yaşatır..

Şimdi bilen arkadaşlar bana bilgi verebilir mi ?2kaybim oldu.Kadin dogumcum dediki önce eğitim araştırma yada Bakırköy Dr Sadi konuk gibi bir hastaneye gidip öncelikle kadın doğumdan randevu al sonra onlar genetige yönlendirir dedi dedi.Bende dedim genetige direk alınabiliyor oraya gitsem direk dedim oda sadece genetikle ilgili sebeplere bakılmıyor dedi başka tahlillerde isticek kadın doğumda dedi.
Şimdi bana yol gösterebilirmisiniz hangi testler yapılmalı eşimle mi gitmeliyim?

YOK CANIM ONU KASDETMEDİM NE ALAKA

KİLOLU GİBİ DURUYORUM BUDA MORALİMİ BOZUYOR. BENİM KARNIM BİDE HEMEN VE ÇOK ÇIKIYOR 3 AYLIK GİBİ DEĞİLDE AKŞAMLARI 6 AYLIK GİBİ OLUYOR
hamile olduğumuza göre karnımız çıkacak buna moral bozmak ne alaka onu anlamadım

çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum Allah'ın takdiri bizim elimizden bir şey gelmez.. Kendine iyi bak çok yıpratma inşallah en doğru zamanda Rabbim sağlıklı bir gebelik yaşatır..
DİLERİM RABBİM SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR VERİR VE BU ÜZÜNTÜLERİNİ UNUTTURUR SANA ARKADAŞIM

BENDE AMNİYOSENTEZ VEYA FETAL DNA YAPTIRACAĞIM AMA KARAR VEREMİYORUM
BENİMDE HERAN KAYBETME RİSKİM VAR Kİ SAĞLIKLI DEĞİLSE ZATEN RABBİM HASTA EVLATLA İMTİHAN ETMESİN

Canım öncelikle çok üzüldüğümü bil.Aynı duyguları paylaşıyorum seninle acını hissediyorum.Ama çok şükür ki hamile kalabiliyosun hemen araştırma hastanesine git ve pıhtılaşma testi yaptır.ayrıca eşinle genetik testi yaptır.bebeğin gelişim göstermemesi gelişiminin durması bana pıhtılaşma olduğunu düşündürüyor.

YOK CANIM ONU KASDETMEDİM NE ALAKA

KİLOLU GİBİ DURUYORUM BUDA MORALİMİ BOZUYOR. BENİM KARNIM BİDE HEMEN VE ÇOK ÇIKIYOR 3 AYLIK GİBİ DEĞİLDE AKŞAMLARI 6 AYLIK GİBİ OLUYOR
Ben hormon ilaçları kullanmıştım aşırı kilo aldım mutsuzum açıkçası.evlendigimde 55 kiloydum ilaçlar yüzünden 65 e çıktım 65 de hamile kaldım. Canım hep karbonhidrat istiyor şimdi de 3 kilo aldım bile şuana kadar. Henüz yakınlarımdan kimse gormedi herkes beni 53 -55 arası hatırlıyor baya moral bozacak bu durum keşke sayırken hamile kalsaydım dünyayı yerdim

Kayıpları olan arkadaşlarım mesajların hepsini etiketlemeyi bilemedim ama Rabbim sabır versin hepinize inşallah. Bizde annesi kız babası oğlan daha derler en kısa zamanda Rabbim karnınızı ve kucağınızi doldursun inşallah. Sürekli kontrole gidemiyoruz bu korkular hepimizde var malesef ki Rabbim herkese kolaylık versin

Ben şu an kortizonda kullanıyorum sabah akşam o da çok iştah açıyor.Benimde göbeğim baya baya çıktı 5 aylık gibi.Ama sanırım uzun süre bu anı bekleyince insanın hoşuna gidiyor.Seninle aynıyız sat tarihi olarak.Benim de canım devamlı hamur işi çekiyor dikkat etmeye çalışıyorum ama yok olmuyor diyetisyen yardımı alcam haftaya inşallah.

Bu gidişle bende diyetisyen e gideceğim ama canım bisey isteyince de bebek istiyordur günahına girmeyeyim diye yiyorum

Sen listede yoksun canım sanırım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…