- 15 Temmuz 2013
- 743
- 496
- 333
ne diyeceğimi bilemiyorum.inan çook üzüldüm.ALLAH hayırlı ve sağlıklı gebelik nasip etsin inşKızlar ben çok üzgünüm..Maalesef ki iyi haberler veremicem size.Bebeğim 6+1de kalmış etrafında ödem oluşmuş zaten kesenin.
Ben zaten geçen seferki ile aynı belirtileri yaşadığım için anlamıştım biraz hissediyordum ama bir yanimdada umudum vardı çünkü göğüslerim çok hassaslaşmişti her zamankinden daha fazla acıyordu..
Ama baştan beri geç döllenme olmamasına pek ihtimal vermedigim halde geriden gelmesi..o gece rahmime giren sancı gibi birsey..Ve aynı şekilde randevuma 2gun kala tek taraflı baş ağrısı göze vuran.Bunlar hormonarin yükselip çıkması ile olabiliyormuş ve sanırım benimkide o yüzden ..gebelik hormonlarim birden düşünce bana baş ağrısı yapıyor muhtemelen.
Şuan çok üzgünüm öncekine göre daha metanetliyim tabi ama yinede yıkıldım diyebilirim.Hepinizi tanıdığıma çok sevindim keşke aranizda kalabilseydim..İnşallah sağlikla tamamlasiniz gebeliklerinizi Allah kucağınıza almayı nasip eder..
Canım benim Allah'ım içine ferahlık versin tez Zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip Etsin inşAllah...Kızlar ben çok üzgünüm..Maalesef ki iyi haberler veremicem size.Bebeğim 6+1de kalmış etrafında ödem oluşmuş zaten kesenin.
Ben zaten geçen seferki ile aynı belirtileri yaşadığım için anlamıştım biraz hissediyordum ama bir yanimdada umudum vardı çünkü göğüslerim çok hassaslaşmişti her zamankinden daha fazla acıyordu..
Ama baştan beri geç döllenme olmamasına pek ihtimal vermedigim halde geriden gelmesi..o gece rahmime giren sancı gibi birsey..Ve aynı şekilde randevuma 2gun kala tek taraflı baş ağrısı göze vuran.Bunlar hormonarin yükselip çıkması ile olabiliyormuş ve sanırım benimkide o yüzden ..gebelik hormonlarim birden düşünce bana baş ağrısı yapıyor muhtemelen.
Şuan çok üzgünüm öncekine göre daha metanetliyim tabi ama yinede yıkıldım diyebilirim.Hepinizi tanıdığıma çok sevindim keşke aranizda kalabilseydim..İnşallah sağlikla tamamlasiniz gebeliklerinizi Allah kucağınıza almayı nasip eder..
Kızlar ben çok üzgünüm..Maalesef ki iyi haberler veremicem size.Bebeğim 6+1de kalmış etrafında ödem oluşmuş zaten kesenin.
çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum Allah'ın takdiri bizim elimizden bir şey gelmez.. Kendine iyi bak çok yıpratma inşallah en doğru zamanda Rabbim sağlıklı bir gebelik yaşatır..Kızlar ben çok üzgünüm..Maalesef ki iyi haberler veremicem size.Bebeğim 6+1de kalmış etrafında ödem oluşmuş zaten kesenin.
YOK CANIM ONU KASDETMEDİM NE ALAKAneden ki hamile olmak utanılacak çekinilecek bir şey mi?
hamile olduğumuza göre karnımız çıkacak buna moral bozmak ne alaka onu anlamadımYOK CANIM ONU KASDETMEDİM NE ALAKA
KİLOLU GİBİ DURUYORUM BUDA MORALİMİ BOZUYOR. BENİM KARNIM BİDE HEMEN VE ÇOK ÇIKIYOR 3 AYLIK GİBİ DEĞİLDE AKŞAMLARI 6 AYLIK GİBİ OLUYOR
DİLERİM RABBİM SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR VERİR VE BU ÜZÜNTÜLERİNİ UNUTTURUR SANA ARKADAŞIMçok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum Allah'ın takdiri bizim elimizden bir şey gelmez.. Kendine iyi bak çok yıpratma inşallah en doğru zamanda Rabbim sağlıklı bir gebelik yaşatır..
Canım öncelikle çok üzüldüğümü bil.Aynı duyguları paylaşıyorum seninle acını hissediyorum.Ama çok şükür ki hamile kalabiliyosun hemen araştırma hastanesine git ve pıhtılaşma testi yaptır.ayrıca eşinle genetik testi yaptır.bebeğin gelişim göstermemesi gelişiminin durması bana pıhtılaşma olduğunu düşündürüyor.Şimdi bilen arkadaşlar bana bilgi verebilir mi ?2kaybim oldu.Kadin dogumcum dediki önce eğitim araştırma yada Bakırköy Dr Sadi konuk gibi bir hastaneye gidip öncelikle kadın doğumdan randevu al sonra onlar genetige yönlendirir dedi dedi.Bende dedim genetige direk alınabiliyor oraya gitsem direk dedim oda sadece genetikle ilgili sebeplere bakılmıyor dedi başka tahlillerde isticek kadın doğumda dedi.
Şimdi bana yol gösterebilirmisiniz hangi testler yapılmalı eşimle mi gitmeliyim?
Aynı canım.testlerin çıkması 1bucuk ayı buluyor bir an önce yaptırPeki bu tıbbi genetik yada genetik bölümü farklımi oluyor kızlar?
Henüz öğrenemedik ama 12den sonra öğreniliyormuşKızlar cinsiyet öğrenenler hangi haftalarda öğrendi yazabilirmisniz ?
Ben hormon ilaçları kullanmıştım aşırı kilo aldım mutsuzum açıkçası.evlendigimde 55 kiloydum ilaçlar yüzünden 65 e çıktım 65 de hamile kaldım. Canım hep karbonhidrat istiyor şimdi de 3 kilo aldım bile şuana kadar. Henüz yakınlarımdan kimse gormedi herkes beni 53 -55 arası hatırlıyor baya moral bozacak bu durumYOK CANIM ONU KASDETMEDİM NE ALAKA
KİLOLU GİBİ DURUYORUM BUDA MORALİMİ BOZUYOR. BENİM KARNIM BİDE HEMEN VE ÇOK ÇIKIYOR 3 AYLIK GİBİ DEĞİLDE AKŞAMLARI 6 AYLIK GİBİ OLUYOR
Ben şu an kortizonda kullanıyorum sabah akşam o da çok iştah açıyor.Benimde göbeğim baya baya çıktı 5 aylık gibi.Ama sanırım uzun süre bu anı bekleyince insanın hoşuna gidiyor.Seninle aynıyız sat tarihi olarak.Benim de canım devamlı hamur işi çekiyor dikkat etmeye çalışıyorum ama yok olmuyor diyetisyen yardımı alcam haftaya inşallah.Ben hormon ilaçları kullanmıştım aşırı kilo aldım mutsuzum açıkçası.evlendigimde 55 kiloydum ilaçlar yüzünden 65 e çıktım 65 de hamile kaldım. Canım hep karbonhidrat istiyor şimdi de 3 kilo aldım bile şuana kadar. Henüz yakınlarımdan kimse gormedi herkes beni 53 -55 arası hatırlıyor baya moral bozacak bu durumkeşke sayırken hamile kalsaydım dünyayı yerdim
Bu gidişle bende diyetisyen e gideceğim ama canım bisey isteyince de bebek istiyordur günahına girmeyeyim diye yiyorumBen şu an kortizonda kullanıyorum sabah akşam o da çok iştah açıyor.Benimde göbeğim baya baya çıktı 5 aylık gibi.Ama sanırım uzun süre bu anı bekleyince insanın hoşuna gidiyor.Seninle aynıyız sat tarihi olarak.Benim de canım devamlı hamur işi çekiyor dikkat etmeye çalışıyorum ama yok olmuyor diyetisyen yardımı alcam haftaya inşallah.
Sen listede yoksun canım sanırım?Ben şu an kortizonda kullanıyorum sabah akşam o da çok iştah açıyor.Benimde göbeğim baya baya çıktı 5 aylık gibi.Ama sanırım uzun süre bu anı bekleyince insanın hoşuna gidiyor.Seninle aynıyız sat tarihi olarak.Benim de canım devamlı hamur işi çekiyor dikkat etmeye çalışıyorum ama yok olmuyor diyetisyen yardımı alcam haftaya inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?