Evet ben daha önceden çok kayıp yaşadığım için 3 ay dolana kadar eklemeyim dedim.İnşallah diğer randevumda iyi geçerse ekleyeceğim.sana ne zamana randevu verdi doktor.Bana ayın 15ine verdi ikili test için.13.hafta oluyoruz o zamanSen listede yoksun canım sanırım?
Leslie yapabilirsin. YouTube yaz uygula.Kızlar spor yapanınız var mı? Ben yürüyüş yapmak istiyorum hava cok soguk mümkün olmuyor evde birşeyler yapayım diyorum varmı önerebileceğiniz bir video falan evde yapılabileceksimdiden 2 kilo aldım bile hareketsızlıkten
Ben gebeliğimi öğrendiğim güne kadar spor yapıyordum zumba ve pilates.Ama öğrenir öğrenmez bıraktım.İlk 3 ayı doldurup tekrar başlayacağım zumba olmaz ama hamile pilatesi için konuşacağım hocayla.ben de kilo aldım ve çok korkuyorum doktor çok alma dedi çünkü.evde leslie yapabilirsin ben seviyorum o kadınıKızlar spor yapanınız var mı? Ben yürüyüş yapmak istiyorum hava cok soguk mümkün olmuyor evde birşeyler yapayım diyorum varmı önerebileceğiniz bir video falan evde yapılabileceksimdiden 2 kilo aldım bile hareketsızlıkten
Leslie yapıyordum aslında bayada ıncelttı cok ıyı ama hamılelık ıcınn uygun olurmu dıye dusundumLeslie yapabilirsin. YouTube yaz uygula.
Bende onu düşündüm leslie ıle bayada inceldim hamıle kalmadan ama şimdi fazlasıyla geri kalınlaştım çok canım sıkılıyor boyum uzun ama kilom fazla biraz 76 kilo ıle hamıle kaldımBen gebeliğimi öğrendiğim güne kadar spor yapıyordum zumba ve pilates.Ama öğrenir öğrenmez bıraktım.İlk 3 ayı doldurup tekrar başlayacağım zumba olmaz ama hamile pilatesi için konuşacağım hocayla.ben de kilo aldım ve çok korkuyorum doktor çok alma dedi çünkü.evde leslie yapabilirsin ben seviyorum o kadını
Maden suyu zararli degil demi bebek icin ?Bende de oluyor, yemekten sonra maden suyu içiyorum kötü olursam, yemekten sonra hemen uzanmıyorum ve sakız çiğnemek çok iyi geliyor tükürük salgısını artırarak midedeki asidi dengelemeye yarıyormuş, bende işe yarıyor, ćenem de yorulmasa daha iyi olacak ama olsun
Kızlar spor yapanınız var mı? Ben yürüyüş yapmak istiyorum hava cok soguk mümkün olmuyor evde birşeyler yapayım diyorum varmı önerebileceğiniz bir video falan evde yapılabileceksimdiden 2 kilo aldım bile hareketsızlıkten
yararlı günde 1 adet bende içiyorumMaden suyu zararli degil demi bebek icin ?
Canım eğer kendini iyi hissetmiyorsan zorlama allah korusun fayda saglayım derken zararı olmasın. Kilon güzelmiş yaa ben 76 ile hamile kaldım suan 78 oldum bileee boy var ama yınede fazlaaBende yapmak istiyorum suan 58 kiloyum doguma kadar cok alirim diye korkuyorum. Yuruyunce cabuk yoruluyorum ve halsizlik oluyo elim ayagim titriyo cok ayakta durunca.. spor yapamicam diye de korkuyorum egilip kalksam tuhaf oluyorum bi de astim var bende 2 3 merdiven cikinca nefes nefese kaliyorum artk
Çok üzüldüm, Allah bir daha yaşatmasın, hayırlı zamanda tekrar sağlıklı gebeliğin olur inşKızlar ben çok üzgünüm..Maalesef ki iyi haberler veremicem size.Bebeğim 6+1de kalmış etrafında ödem oluşmuş zaten kesenin.
Ben zaten geçen seferki ile aynı belirtileri yaşadığım için anlamıştım biraz hissediyordum ama bir yanimdada umudum vardı çünkü göğüslerim çok hassaslaşmişti her zamankinden daha fazla acıyordu..
Ama baştan beri geç döllenme olmamasına pek ihtimal vermedigim halde geriden gelmesi..o gece rahmime giren sancı gibi birsey..Ve aynı şekilde randevuma 2gun kala tek taraflı baş ağrısı göze vuran.Bunlar hormonarin yükselip çıkması ile olabiliyormuş ve sanırım benimkide o yüzden ..gebelik hormonlarim birden düşünce bana baş ağrısı yapıyor muhtemelen.
Şuan çok üzgünüm öncekine göre daha metanetliyim tabi ama yinede yıkıldım diyebilirim.Hepinizi tanıdığıma çok sevindim keşke aranizda kalabilseydim..İnşallah sağlikla tamamlasiniz gebeliklerinizi Allah kucağınıza almayı nasip eder..
Canım eğer kendini iyi hissetmiyorsan zorlama allah korusun fayda saglayım derken zararı olmasın. Kilon güzelmiş yaa ben 76 ile hamile kaldım suan 78 oldum bileee boy var ama yınede fazlaa
Meyveliside aynimi yoksa sade olanimi faydaliyararlı günde 1 adet bende içiyorum
Benım boyum kısa oldgu için normal doğum olmaz faln gbı şeyler duymustum ama doktrum hiç bişey demedı normal doğum yaptım yırtılmam bıraz fazlaydı suandada malum yer genişledi ççuk yapmayı bıraktgm zaman dıkerız dedı ebe öyleBenim oğlum 5 yaşında. İlişki durumunda hiçbir değişiklik olmadı. Hani genişliyor falan diyorlar ama bende öyle bir şey olmadı. Eşime de sormuştum zamanında, hiçbir fark yok benim için demişti. Üstelik bana ufak bi kesi de atmıştı doktorum.. Buna rağmen hiçbir sorunumuz yok çok şükür. İnşallah sen de benim gibi sorun yaşamazsın bu konuda canım :)
Bende yapmadi canımKızlar proluton iğne sancı yaparmı
Böyle avunacaz napalım sağlıklı olsunlardaBakalim bizi neler bekliyo olacaksaglikli olsunlar da yeterki dogumdan sonra caresine bakacaz ( teselli)
Bana 7 haftalıkken 5 hafta sonra gel demişti bakalım 10 ocak ya da 14 arası gitmeyi düşünüyorum 14 unde annem gelecek belki o da gördün diye onunla giderimEvet ben daha önceden çok kayıp yaşadığım için 3 ay dolana kadar eklemeyim dedim.İnşallah diğer randevumda iyi geçerse ekleyeceğim.sana ne zamana randevu verdi doktor.Bana ayın 15ine verdi ikili test için.13.hafta oluyoruz o zaman
hoşbulduk inşallah hep beraber güzel bir hamilelik geçiririz sıkıntısız.Hosgeldin aramıza
Meyveliside aynimi yoksa sade olanimi faydali
soda değil sadece sade maden suyu var ya ondan içebiliriz canımMeyveliside aynimi yoksa sade olanimi faydali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?