2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Sen listede yoksun canım sanırım?
Evet ben daha önceden çok kayıp yaşadığım için 3 ay dolana kadar eklemeyim dedim.İnşallah diğer randevumda iyi geçerse ekleyeceğim.sana ne zamana randevu verdi doktor.Bana ayın 15ine verdi ikili test için.13.hafta oluyoruz o zaman

Kızlar spor yapanınız var mı? Ben yürüyüş yapmak istiyorum hava cok soguk mümkün olmuyor evde birşeyler yapayım diyorum varmı önerebileceğiniz bir video falan evde yapılabilecek simdiden 2 kilo aldım bile hareketsızlıkten

Leslie yapabilirsin. YouTube yaz uygula.

Ben gebeliğimi öğrendiğim güne kadar spor yapıyordum zumba ve pilates.Ama öğrenir öğrenmez bıraktım.İlk 3 ayı doldurup tekrar başlayacağım zumba olmaz ama hamile pilatesi için konuşacağım hocayla.ben de kilo aldım ve çok korkuyorum doktor çok alma dedi çünkü.evde leslie yapabilirsin ben seviyorum o kadını

Bende onu düşündüm leslie ıle bayada inceldim hamıle kalmadan ama şimdi fazlasıyla geri kalınlaştım çok canım sıkılıyor boyum uzun ama kilom fazla biraz 76 kilo ıle hamıle kaldım neyse leslie yapayım o halde ama daha yavaş tempoda yapım ne olur ne olmaz

Maden suyu zararli degil demi bebek icin ?

Bende yapmak istiyorum suan 58 kiloyum doguma kadar cok alirim diye korkuyorum. Yuruyunce cabuk yoruluyorum ve halsizlik oluyo elim ayagim titriyo cok ayakta durunca.. spor yapamicam diye de korkuyorum egilip kalksam tuhaf oluyorum bi de astim var bende 2 3 merdiven cikinca nefes nefese kaliyorum artk

Canım eğer kendini iyi hissetmiyorsan zorlama allah korusun fayda saglayım derken zararı olmasın. Kilon güzelmiş yaa ben 76 ile hamile kaldım suan 78 oldum bileee boy var ama yınede fazlaa

Çok üzüldüm, Allah bir daha yaşatmasın, hayırlı zamanda tekrar sağlıklı gebeliğin olur inş

Canım eğer kendini iyi hissetmiyorsan zorlama allah korusun fayda saglayım derken zararı olmasın. Kilon güzelmiş yaa ben 76 ile hamile kaldım suan 78 oldum bileee boy var ama yınede fazlaa

Bakalim bizi neler bekliyo olacaksaglikli olsunlar da yeterki dogumdan sonra caresine bakacaz ( teselli)

Benım boyum kısa oldgu için normal doğum olmaz faln gbı şeyler duymustum ama doktrum hiç bişey demedı normal doğum yaptım yırtılmam bıraz fazlaydı suandada malum yer genişledi ççuk yapmayı bıraktgm zaman dıkerız dedı ebe öyle

Bana 7 haftalıkken 5 hafta sonra gel demişti bakalım 10 ocak ya da 14 arası gitmeyi düşünüyorum 14 unde annem gelecek belki o da gördün diye onunla giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…