2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Acıklama için sağol cnm çok bilgilendirici

Kizlar su tetenoz asisi yaptiran var mi ilk gebeliğim. Ne zaman yapılıyordu o ?
Ben bugün sağlık ocağına gittim 4. Ay dedi canım senle sat aynı 12 şubattan sonra gel dedi o hafta herhangi bir gün olabilirmiş aklında olsun sende not al

10+4 d'en Selam kizlar
Grip asisi yaptirdinizmi?
Ben gecen gittigimde yaptirmistimda
Tetanoz asisida sonraki zamanlar da oluyomus ve esimle beraberber yapilmaliymisiz

İçinizde progestan kullanan var mı? kaçıncı haftadasınız ?

Ben 9+3 üm, 7. Hafta lekelenmem olduğundan beri progestan hapı vajinal kullanıyorum.
En az 12. Haftaya kadar 1 sabah 1 akşam kullanacağım .

Çok geçmiş olsun. Ben de grip oldum, ne ilaç alacağımı ve ne bitki çayı içebileceğimi bilmiyorum.

Ben crinone jel kullanıyorum 12. Haftada yım. Haftaya progestan kapsülü fitil olarak kullanmaya başlıycam

Doktorum bana da progestan hap yerine crinone jel verdi ama brn forumlarda okuduklarimdan korktum kullanmadım. Yok basınç yok düşük tehlikesinde kullanılmazmış sadece tüp bebek tedavi sürecinde kullanılıyormuş. Sen zararını gördün mü? Mesela en basiti, sürekli ıslak kalıyor mantar oluyorsun demişler.

Valla ben rahim ameliyatı olduğum için sonuna kadar kullanmak zorundaymışım tüp bebek tedavisine başladığımızda vermişti Jeli. progestan da devam etmek zorundaymış. Evet sürekli akıntı gibi oluyor çok çok sık çamaşır değiştiriyorum en az 3 kere falan.ama çok şükür mantar falan olmadım şimdilik ekimden beri kullanıyorum haftada 5 gün ve günde 2 kez.

Teşekkür ederim cevap için. Peki özel olacak ama prospektüste tarif ettiği şekle göre aparatı bayağı içeri ittirmek gerekiyor, ben biraz da ondan korktum basınçla jeli gönderirken sorun olur mu diye. Progestan hap kullanıyordum vajinal, doktorum bunu kullan dedi daha pratik diye, ben korkumdan kullanmayıp progestan hapa devam ediyorum kafama göre. Ama yanlış bir şey mi yapıyorum diye de korkmuyorum değil. Acaba jele geçmem şart mıdır ki?

Rica ederim. Bana yarıya kadar girmesi yeterli hepsini ittirmenize gerek yok dedi hemşire ben de öyle yapıyorum yarıdan fazlası giriyor ve zaten çok baskı uygulamadığım için bi sıkıntı yaşamadım İkisi arasındaki farkı bilemiyorum malesef ama bence doktorunuz ne diyorsa onu yapın

Grip aşısı yaptıran var mı kizlar doktor yaptirmani tavsiye ediyorum dedi bide detaylı bi kan tahlili varmış özel bir şirket gelip kan aliyormus fiyatı 3000 TL onu düşünen var mı doktor yaptirabili iz dedi o kan testinde cinsiyet kesin olarak çıkarmış ama sonucu paylasmiyolarmis cinsiyete göre kürtaj yapılmasın diye

belirtilerin nedir canım erkek hissediyorsun merak ettim...
Canim ilk hamileligimde sayacagim seylerin hic birini yasamadim. Ilk hamileligimde kizim oldu
Bu hamilelikte:
Mide bulantisi
Cabuk sinirlenme
Aglama
Tatliya aserme
Karnim daha cok belirdi
VS vs
Bunlarin hic biri Kizimda ki hamilelikte olmadigi icin
Sey bide esim ben hamile kalmadan once ruyasinda oglumuz oldugunu gormus
Bizim projemizde suan bebek yoktu ama geldi iste

Ben grip asisini yaptirdim

Bizimde çok zor oldu iki kere tüp bebek yaptırdık o bile olmadı şükür doğal yoldan oldu bende ara vermeyi düşünmüyorum sütü bırakır bırakmaz ikinciye başlayacağız inşallah
Hayırlısı olsun inşallah rabbim sağlıkla nasip etsin hepimize Nedeni neydi peki

Hayırlısı olsun inşallah rabbim sağlıkla nasip etsin hepimize Nedeni neydi peki
Morfoloji ve ileri hareket düşüktü ayrıca benim yumurtalar kalitesizdi bi de pıhtılaşma var.İki tüp bebek yaptırdım birinde bile transfer olamadım elde kaliteli embriyo kalmadığı için.Sanırım tüp bebek ilaçları benim yumurtalara yaramadı.Onun dışında 4 kere normal yoldan hamile kaldım tek ilerleyen gebeliğim bu inşallah kucağımıza alırız sağlıcakla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…