2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benimde eşimde varikosel vardı ameliyat oldu biraz daha bekleyelim aşılama deneriz derken mutlu haberi aldık çok şükür. Gerçekten çok yıpratıcı süreçler Allah herkesin yardımcısı olsun

Senin belirtilerin biri var biri yok bende, midem bulanmıyor ama çabuk sinirleniyorum, ağlamıyorum ama çikolataya düştüm, karnım da belirgin değil bakalım ne çıkacak burdan

Benimde eşimde varikosel vardı ameliyat oldu biraz daha bekleyelim aşılama deneriz derken mutlu haberi aldık çok şükür. Gerçekten çok yıpratıcı süreçler Allah herkesin yardımcısı olsun
Biz eşimin testini hamile kaldığım ay tekrarlatmıştık morfoloji ve ileri hız yükselmişti sonrasında zaten iki kere ilişkiyle oldu.zaten tüp bebek yaptırmamızın nedeni de eşimin değerleriydi.keşke acele etmeseydik neyse gideceği varmış o paranın çocuğumuzun başının gözünün sadakası olsun.Yarında gidip tekrar göreceğim çocuğumu.inşallah kalbi falan durmamıştır rahatı yerindedir.

Yok canım öyle kötü düşünme Allah korusun çarşambada benim randevum var hayırlısıyla güzel haberler alalım inşallah. O günlerinde yaşanması gerekiyormuş hiç bir şey nedensiz değil

Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin, lütfen birdaha boyle dusunme surda 6-7 ay sonra kucagina aldiginda bugunler hep geride kalacak simdiden bolca dinlen uyu cunku sonrasinda bu gunleri arayacaksin

Acaba yaşla mı alakalı? Ben de ilk gebeligimde hiç mide bulantısı yaşamadım, sigaradan tiksinmedim zorla bıraktım, iştah full acik3ve tatlıya düştüm
Bunda mide yanması, ileri derecede kabızlık, sigaradan aşırı tiksinme ve eşimden tiksinme var. İlk çocuğum erkek, bakalım bunun cinsiyeti değişik mi

Oluzmsuzu düşünme canım inşallah guzel haberlerle geleceksın.hangı doktora gıdeceksın randevu bulamıorum ya mustafa beye

Oluzmsuzu düşünme canım inşallah guzel haberlerle geleceksın.hangı doktora gıdeceksın randevu bulamıorum ya mustafa beye
Evet bende bulamıyorum çok çok önceden fahrünnisaya almıştım.Ona gidip baktıracağım.iki tane doktor gelmiş az önce isimlerini gördüm randevu al sayfasında.sen ne zaman gideceksin

Evet bende bulamıyorum çok çok önceden fahrünnisaya almıştım.Ona gidip baktıracağım.iki tane doktor gelmiş az önce isimlerini gördüm randevu al sayfasında.sen ne zaman gideceksin
Ben başka doktora gtmek istemıorum ya öylesine gidersem belki giderimde.Ne bılım başka doktra gdnce mstafa beyden utanıom kendımı tuaf hıssedıom.hele birinde gel dedı gıttım amelıyattaymıs kocamlada kapıda tartsnca bekleyemedm başka doktra grdım geride sekreterı benı gorunce gel doktr geldı dedı bende ben başka doktra grdım dedım ne bılım sacma ama tuaf hissedıom :)

Napalım canım bulamıyoruz ki ona.ben de her hafta gittiğim için mecburen hangisine varsa alıp gidiyorum.ocak 10 da nalan gel dedi ona gitcem.ama o tarihe çok var diye yarın devletten aldığıma gitcem.normalde geçen yıl mustafa bey tayin istemişti antepe gidecekti eşi ordaymış ama sağlık bakanlığı reddetmiş başka bir doktor yok diye gidememişti.Dua et de bu yıl gitmesin.

Aynen bulunmuyor ya aslında bende bu hafta gtmek ıstıyorum çarşmba gnu dahılıyeye gıdecem gtmısken bende gorsem fena olmazda ne bılım olmadı başka doktramı gıtsem mustafa beye ıkılı zamannda gdym dıorum.Yada sabredecem 20 gun sonra falan gıdecem.Aman bende şans yok gider mi gider valla.Yarın saglık ocagında kan verecem sence degerım düşmediyse ne yapmalıyım hapdan başka tedavısı yokmu bu hastalıgın acaba.sana sormusmuydum doktor dozu bıanda yukseltemeyız kalp krizine neden olur dedı sana böyle bişey dıyen oldumu

Yok canım ben ilaç kullanmıyorum benim ablam kullanıyor ayda bir kontrol ediliyor eğer düşmediyse yükseltiliyor dozu.her türlü ilaçla düşüyor canım düşmeyene rastlamadım daha.o yüzden onu stres yapma kendine.bence çarşamba git herhangi birine ultrasona da gir.Bebişi görmüş olursun büyümüştür

Bi de emin değilim geçen arkadaşlar konuşurken kulak misafiri oldum galiba devlete endokrin doktoru gelmiş gidince bir sor bakalım gelmiş mi eğer geldiyse senin ilacın o.bi de tam emin değilim netten araştır istersen dereotu iyi gelir diyorlar tiroide.ama hamilelikte kullanımı olur mu bilmiyorum.

Canım ya bişey sorucam sık sık ultrasona girmenin bebeğe bir zararı olurmu acaba.Bugün bende tekrar ultrasona girmek zorunda kaldım ve şuan içim içimi yiyor .

Canım ya bişey sorucam sık sık ultrasona girmenin bebeğe bir zararı olurmu acaba.Bugün bende tekrar ultrasona girmek zorunda kaldım ve şuan içim içimi yiyor .
Hiç bilmiyorum ki canım ya.Ama ben riskli kategorideyim o yüzden doktorum her hafta bakalım 12.haftaya kadar dedi.sonra ayda 1 bakarız dedi.Sıkıntı olsaydı herhalde bunu söylemezdi.Bununla ilgili her doktorun düşüncesi farklı.sen neden girmek zorunda kaldın sıkıntı yok demi

Bi takvim mi yapsan. Ben unutuyorum haftalarınızı

Doktorun öyle diyorsa bir sakıncası yok demektir.Bende ikinci bir gözden bakılsın istedim devlet hastanesinden randevu almıştım geçen haftada kendi doktorumda kontrolum vardı.Bugün doktora sordum bende bir sakıncası yok dedi ama işte sonradan okuyunca birde doktor çok ilgisizdi keşke gitmeseydim kendi doktorum 1 taneymiş onu anlamış oldum.Bir sıkıntı yok çok şükür kasık ağrılarımda baya azaldı.göğüs hassasiyetim azaldı bugünlerde sende durumlar nasıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…