2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benımkı yukselmıstı en son ama bakalım inşallah yarın guzel haber alırım.çarşambaya aldım bakalım yenı grlrn erkek doktrdan gitmişken bakim iyi olur aslında.İnşallah büyümüştür sıpa her gıtmemde dahada küçülüyor

Allah Allah nette randvu varmı balım bakım.dere otu başlarda yıyodum ne bılım deger yuksek gelınce hevesımde kalmadı zaten zorla yıyodum.

Bende de bir sıkıntı yok arada kasık ağrıları oluyor ani kramp şeklinde hemen geçiyor.Ama şişlik hala devam.karnım şu an kocaman.Sabah iniyor akşama çıkıyor.

Bende de bir sıkıntı yok arada kasık ağrıları oluyor ani kramp şeklinde hemen geçiyor.Ama şişlik hala devam.karnım şu an kocaman.Sabah iniyor akşama çıkıyor.
Çok şükür ..şişlik geçen hafta bendede çok vardı kaburga kemiklerim ağrıyordu baskıdan doktor yemeklerden sonra gaviscon verdi şuan çok rahatım dünya varmış dedim resmen kasık ağrılarım bile ondan sonra azaldı gaz işte ne kadar rahatsız ediyor insanı.

Bende gaz yok canım baya baya şişlik oluşuyor pantolonlar olmuyor hiç

Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin, lütfen birdaha boyle dusunme surda 6-7 ay sonra kucagina aldiginda bugunler hep geride kalacak simdiden bolca dinlen uyu cunku sonrasinda bu gunleri arayacaksin
Evet bugünler geride kalacak çünkü daha zor günler gelecek :))))) emzir, altını temizle, peşinde koş :))) gülü seven dikenine katlanıyor :))

Belirtiler kisiden kisiye degisiyor diye dusunuyorum aslinda yani benim belirtilerimde olupta kizi olanlar da olabiliyo, belki benimki de kizdir bilmiyorum ama ilk hamileligime kiyaslayinca erkek diye dusundum yani
Hayirlisi olsun saglikli olsunda kiz erkek hic soru degil

Allah yardım etsin.bende hiç ilaç içmedim ama pert oldum.4 gün sürüyo grip

kızlar saat 2de benimde randevum var.en son 2 hafta önce sadece kese görmüştük.dualarınızı eksik etmeyin hayır ve sağlıkla kalp atışlarını duyarım inş.çok öksürdüm karnım çok kasıldı o yüzden içim içimi yiyo

Merhaba hanımlar... Hepiniz saglikla inşallah kucağınıza alırsınız yavrularınızı..

Bir konu da yardım isteyecektim. İnşallah bu yaza doğru hamilelik planlıyorum. Sağlık sigortası yaptırıp güzel bir hastanede doğum yapmaya niyetim var ama bu sigorta işlerinden hiç anlamiyorum. Mantıklı mıdır? Değil midir bilemiyorum... Var mı sigorta yaptıraniniz? Bilgisi olanınız?

Ayyyyy en güzel Doğum günü hediyenizi almışsınız ama yine de doğum gününüz kutlu olsun Hediyenizi saglikla hayirkisiyla kucağınıza alırsınız inşallah
Tesekkur ediyorum, amin hepbirlikte o güzel ani yasayalim insalllah Bir hediyem vardi zaten, simdi ikimciyi bekliyoruz Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu harika duyguyu
Nice mitlu yillarin olsun
Tesekkur ederim
Duyacaksin insalllah canim, dualarim seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…