2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

günaydın kızlar aranızda izmirde olan var mı acaba hala içime sinen bir doktorum yok

Günaydınlar takvimimde gördüm şimdi. Kızla kegel egzersizlerine ufaktan başlayın ben faydasını gördüm normal doğum için rahim kaslarını çalıştırıp güçlendiriyor. Yapılışı çok basit nettende okuyabilirsiniz ama herhangi bir zamanda vajinanızı hissettiğiniz kasları sıkacaksınız 10-20 kere oturduğunuz yerde. Nasıl anlatabilirim bilmiyroum ama nette daha ayrıntılı vardır

Canım benimde 13.40ta randevum var inşallah hayırlı sonuclar alırız.

Bugün benim doğumgünüm

Mutlu yıllar temmuzda sağlıkla hediyeni kucağına almanı dilerim

Iyi düşün inşallah her şey yolundadır. O kasılma en büyük derdimiz. Ben de bu sabah karnım inik geldim okula, nöbetçiyim saat daha 11, karnım semsert oldu ve şiş. Bol bol dinlenmeye çalış eğer evdeysen. İyi haberlerini bekliyoruz inşallah

Ben baya faydasını gördüm sağlık sigortasının eşimin içine mi doğmuş nedir hamilelikten 1 ay önce yaptırdı. Şimdiye kadar hiçbir kontrole para vermedim bir yığın tahlil yapıldı sadece d vitamini tahlilini karşılamadı sigorta. Senelik 900 lira ödemesi var bizim 3 aylık masraf normalde 900 ü geçeli çok oldu.
Yaptırın kesinlikle tavsiye ederim. Tabi ufak bir sorun var benimki doğumu karşılamıyor ama biraz daha yüksek primlerle karşılayanlar varmış herhalde iyi araştırma yapmak lazım.

Peki doğumun sonraki yıla denk gelecek olsa (6 ay önce yaptırın deniyor daha uyguna olması için) iki yıllık mı sigorta yapmak gerekiyor? Bilginiz var mi?

Peki doğumun sonraki yıla denk gelecek olsa (6 ay önce yaptırın deniyor daha uyguna olması için) iki yıllık mı sigorta yapmak gerekiyor? Bilginiz var mi?
Sigortayı kullandığınız zaman sonraki sene ödenecek prim artıyor ondan kaynaklı olabilir. Ama şimdi ne desem yalan olur net bilgiyi sigortacılardan almak lazım.

İyi günler hanımlar benim bulantım yok denecek kadar azdı şu son on beş gündür çok kötüyüm migrenimin tetiklemesiyle de su bile içemiyorum acile gidiyorum sürekli Cuma günü dersteyken ani bir ıslaklık hissettim parlak kırmızı kanamam vardı çok korktum hemen eşimi aradım hastaneye koştuk tahlil falan yapıldı bebeğim sağlıklıydı ama kanama bölgesi oluşmuş rahimde 2 2.5cmlik bir bölge de yerimden kalkmaya korkuyorum şükür lekelenmem kahverengiye döndü on gün raporluyum sadece uzanıyorum moralim bozuk. Tabiin sınamasın evladımla beni. Siz de durumlar nasıl busra1tan Karusel kucukbikadin umarım bebekleriniz ve siz çok iyisinizdir. Karusel okul ve hamileliği ben yürütemedim ev temizliği de eklenince sağlığımdan oldum sen nasılsın canım

Doğumu yapmak istediğin doktor hastane tercihin yoksa çok uygun rakama sigorta yaptırabilirsin. 1 yıl ya da 6 ay bekleme süresi olanlar var. Tüm şirketlerden teklif alıp size şecenek sunan aracı kurumlar var. En uygun dan yaptırmıştım ben. Acıbadem yaptırdım. Acıbademin kendisinden alamadığım bilgiyi bu aracı kurumlardan aldım. Çok ilgilendiler çok memnunum yani direk sigorta kurumunu aramaktansa aracı kurumlardan faydalanabilirsin. Ücreti konusunda farkta yok.

sanırım bende artık kolay kolay temizlik yapmam.belim sakatlandı sanki ağrısı çok kötü.öne eğilemiyorum.artık nereye kadar giderse çokta evişlerini takmamak gerek

sanırım bende artık kolay kolay temizlik yapmam.belim sakatlandı sanki ağrısı çok kötü.öne eğilemiyorum.artık nereye kadar giderse çokta evişlerini takmamak gerek
Ben de öyleyim pazar temizlik yaptım sancım ve bel ağrım oldu zaten o ağrıdan korktuğum için bugün doktora gitcem.hala da ara ara sancı oluyor çok ayakta kalmamak lazım ama hem okul hem ev işi zor oluyor.

Çok geçmiş olsun canım moralini bozma çok yormuşsun kendini ondandır dinlenince geçer inşallah bebek sağlıklıymış çok şükür Ben de kendimi çok zorluyorum farkındayım ama yapmadan duramıyorum elimde değil en iyisi sana ayakları dikip dinlenmek evi de bok götürsün isterse

Ay onu da ben yapamıyorum. Alışkanlıklarımı bırakmam lazım

Hangi takvimi kullanıyorsun canim bide Günde kaç kere her seferinde kaç tane ?

Canım merhaba bende okulla yürütememiştim iki gün bende yaşadım rapor verdiler progestan kullandım geçti perşembe işe başlayacağım biraz korkuyorum açıkcası. 10 gün rapor bana yetmemişti bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…