2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Hadi ya olabilir canım sen yinede sakin olmaya çalış bebeğinde etkilenir sonra gerekirse doktorunla görüş ihmal etme yinede
Sakin olmak icin evde dinlenmeye ihtiyacim var 2 hafta evdeyim biraz kafa dinleyim belki kendime gelirim

Çünkü herşeyi ile sen ilgilenmişsin, annen de kardeşin de alışmış bu rahatlığa. Şimdi ikinci çocuğun olduğunda ilgi tamamen ona yönelecek. Ama annenin yaptığı biraz bencillik olmuyor mu

Çünkü herşeyi ile sen ilgilenmişsin, annen de kardeşin de alışmış bu rahatlığa. Şimdi ikinci çocuğun olduğunda ilgi tamamen ona yönelecek. Ama annenin yaptığı biraz bencillik olmuyor mu
Gelde bunu ona anlat

Kızlar internetten kesme müslin kumaşlar aldım terziye çevresini diktirecem daha uyguna geldi sanki instagrama göre Desenleri de çok güzeldi almak isteyen olursa link atarım

Sakin olmak icin evde dinlenmeye ihtiyacim var 2 hafta evdeyim biraz kafa dinleyim belki kendime gelirim

Bende bı ıkı gun ıse gelmedım ; Kendımı daha cok dınler oldum Is yerınde cok daha ıyıyım Biraz stresli ama eve gore daha kalabalık ve kafam mesgulken cok az seyı dusunerek zaman gecırmek ıyı geldi.. Umarım dınlenmekte size iyi gelir.

Kızlar internetten kesme müslin kumaşlar aldım terziye çevresini diktirecem daha uyguna geldi sanki instagrama göre Desenleri de çok güzeldi almak isteyen olursa link atarım

ne yapıyosunuz Öğretmenim..

Kesinlikld ihtiyacim var buna evde kafa dinlemek
Istedigim gibi temizligimi yemegimi yapmak icin vaktim olacak 2 haftada dinlenip tekrar ise donucem nisan sonu isten cikicam kararim kesin

Evet canım atarsan linki iyi olur benim makinamda var kendim dikerim artık bir sürü bir sürü iki bebişe anca yetişir

Ev hanimi olmak gercekten cok degerliymisde ben farkina varamamism valla evinle cocuklarinla esinle ilgilenecek vaktin oluyo calisinca ne ev ne cocuk hic biseye yetisemiyosun bile
Stres yapma canım hamilesin. ben ev hanımıyım gerçekten her zaman derim Allah çalışan annelerin yardımcısı olsun.

Ben bunları aldım kızlar bazılarını 1 metre, bazılarını yarımşar metre aldım ağız mendili yapmak için

Çok çok güzeller iyi günlerde kullanın inşallah bize de fikir oldu teşekkürler

Bezlerle mi canım? Örtü, ağız mendili, istersen önlük her şey olur

Istedigim gibi temizligimi yemegimi yapmak icin vaktim olacak 2 haftada dinlenip tekrar ise donucem nisan sonu isten cikicam kararim kesin

sana kendini iyi hissettirecekse muhakkak dınlenın... Bende evde tek basıma olmak pek ıyı gelmedı.. Maddi gücüm yerinde olursa tek maaşla gecınebilecek olsak bende kesınlıkle calısmam zaten.. Bebegımle doya doya vakıt gecırmek varken..

Çok iyi anlıyorum. Benim de işte zaten zorlayan koşullar var şu an sürekli seyahat etmememiz tek sebebi biraz riskli hamilelik geçiriyor olmam. Bunu bile lütuf gibi sunuyorlar sanki. Sacma sapan insanlar, laflar... Doğum iznimi kullandıktan sonra istifa edeceğim ben de ücretsiz izne ayrılmak yerine. Hem cocuğumla daha rahat zaman geçirmek istiyorum hem de işe dönüşümde pozisyonun ne olacağı belli değil bu şekilde huzursuz olmaktansa uzak olsun daha iyi diyorum

Ev hanimi olmak gercekten cok degerliymisde ben farkina varamamism valla evinle cocuklarinla esinle ilgilenecek vaktin oluyo calisinca ne ev ne cocuk hic biseye yetisemiyosun bile
Aynen çok doğru canım ama hayat şartlarında da bazen çalısmak zorunlu oluyor malesef

Günde kac tane ilaç alıyorsunuz?

Demir ilacı + multivitamin+kalsiyum+magnezyum+kan sulandırıcı+kalsiyum

3 ilaç +2 suda eritilen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…