Sakin olmak icin evde dinlenmeye ihtiyacim var 2 hafta evdeyim biraz kafa dinleyim belki kendime gelirimHadi ya olabilir canım sen yinede sakin olmaya çalış bebeğinde etkilenir sonra gerekirse doktorunla görüş ihmal etme yinede
Çünkü herşeyi ile sen ilgilenmişsin, annen de kardeşin de alışmış bu rahatlığa. Şimdi ikinci çocuğun olduğunda ilgi tamamen ona yönelecek. Ama annenin yaptığı biraz bencillik olmuyor muHayir biz 3kardesiz ama annemin butun herseyiyle ben ilgilendim hep, gerek doktoru gerek evinde iste nebilim bi insaati olsa ben kostum ugrastim faturalari yani hep cocugum gibiymis gibi yaninda oldum, ulkenin dilini bilmedigi icin her seyiyle ben ilgilendim ama suan inan hicbirseye gucum kalmadi calisiyorum cok yoruluyorum birak kizima kendi evime esime vakit ayirmayi kendime bile vaktim yok
Dolayısıyla onunla ilgilenemez oldum ama doktor kontrollerinde yaninda gidiyorum veya faturasini hatirlatiyorum
Yonetici benimle muattap bise olacagi zaman bana soyluyo
Evde 22yasinda erkek kardesim var o maddi olarak yardim ediyo ama diger islerinde fazla karismiyo
Gelde bunu ona anlatÇünkü herşeyi ile sen ilgilenmişsin, annen de kardeşin de alışmış bu rahatlığa. Şimdi ikinci çocuğun olduğunda ilgi tamamen ona yönelecek. Ama annenin yaptığı biraz bencillik olmuyor mu
Aynen canım dinlen kafanı dağıtcak şeyler yapSakin olmak icin evde dinlenmeye ihtiyacim var 2 hafta evdeyim biraz kafa dinleyim belki kendime gelirim
Sakin olmak icin evde dinlenmeye ihtiyacim var 2 hafta evdeyim biraz kafa dinleyim belki kendime gelirim
Kızlar internetten kesme müslin kumaşlar aldım terziye çevresini diktirecem daha uyguna geldi sanki instagrama göreDesenleri de çok güzeldi almak isteyen olursa link atarım
Aldıklarınıda linkide atarmısın sana zahmet.Kızlar internetten kesme müslin kumaşlar aldım terziye çevresini diktirecem daha uyguna geldi sanki instagrama göreDesenleri de çok güzeldi almak isteyen olursa link atarım
Ev hanimi olmak gercekten cok degerliymisde ben farkina varamamism valla evinle cocuklarinla esinle ilgilenecek vaktin oluyo calisinca ne ev ne cocuk hic biseye yetisemiyosun bileAynen canım dinlen kafanı dağıtcak şeyler yap
Kesinlikld ihtiyacim var buna evde kafa dinlemekBende bı ıkı gun ıse gelmedım ; Kendımı daha cok dınler oldum Is yerınde cok daha ıyıyım Biraz stresli ama eve gore daha kalabalık ve kafam mesgulken cok az seyı dusunerek zaman gecırmek ıyı geldi.. Umarım dınlenmekte size iyi gelir.
ne yapıyosunuz Öğretmenim..
Evet canım atarsan linki iyi olur benim makinamda var kendim dikerim artık bir sürü bir sürü iki bebişe anca yetişirKızlar internetten kesme müslin kumaşlar aldım terziye çevresini diktirecem daha uyguna geldi sanki instagrama göreDesenleri de çok güzeldi almak isteyen olursa link atarım
Stres yapma canım hamilesin. ben ev hanımıyım gerçekten her zaman derim Allah çalışan annelerin yardımcısı olsun.Ev hanimi olmak gercekten cok degerliymisde ben farkina varamamism valla evinle cocuklarinla esinle ilgilenecek vaktin oluyo calisinca ne ev ne cocuk hic biseye yetisemiyosun bile
Çok çok güzeller iyi günlerde kullanın inşallahYeşil Ananaslı Kaktüs Müslin Bez Kumaş | İntaşlar
Yeşil Ananaslı Kaktüs Müslin Bez Kumaş çeşitleri indirimli fiyatlar, hızlı kargo ve güvenli alışveriş ile Türkiye'nin en büyük online kumaş sitesi İntaşlar'dawww.intaslar.com Rengarenk Filler Fuşya Müslin Bez Kumaş | İntaşlar
Rengarenk Filler Fuşya Müslin Bez Kumaş kapıda ödeme seçeneği, aynı gün kargo gönderimi ve uygun fiyatıyla İntaslar.com'da.www.intaslar.com Sarı Kuşlar Müslin Bezi | İntaşlar
Sarı Kuşlar Müslin Bezi kapıda ödeme seçeneği, aynı gün kargo gönderimi ve uygun fiyatıyla İntaslar.com'da.www.intaslar.com Çilek Müslin Bez Kumaş | İntaşlar
Çilek Müslin Bez Kumaş kapıda ödeme seçeneği, aynı gün kargo gönderimi ve uygun fiyatıyla İntaslar.com'da.www.intaslar.com Noktalı Baykuş Müslin Bezi | İntaşlar
Noktalı Baykuş Müslin Bezi kapıda ödeme seçeneği, aynı gün kargo gönderimi ve uygun fiyatıyla İntaslar.com'da.www.intaslar.com Ben bunları aldım kızlar bazılarını 1 metre, bazılarını yarımşar metre aldım ağız mendili yapmak içinTatlı Orman Müslin Bez Kumaş | İntaşlar
Tatlı Orman Müslin Bez Kumaş aynı gün kargo gönderimi ve uygun fiyatıyla intaslar.com'da.www.intaslar.com
Bezlerle mi canım? Örtü, ağız mendili, istersen önlük her şey olurBende bı ıkı gun ıse gelmedım ; Kendımı daha cok dınler oldum Is yerınde cok daha ıyıyım Biraz stresli ama eve gore daha kalabalık ve kafam mesgulken cok az seyı dusunerek zaman gecırmek ıyı geldi.. Umarım dınlenmekte size iyi gelir.
ne yapıyosunuz Öğretmenim..
Kesinlikld ihtiyacim var buna evde kafa dinlemek
Istedigim gibi temizligimi yemegimi yapmak icin vaktim olacak 2 haftada dinlenip tekrar ise donucem nisan sonu isten cikicam kararim kesin
Çok iyi anlıyorum. Benim de işte zaten zorlayan koşullar var şu an sürekli seyahat etmememiz tek sebebi biraz riskli hamilelik geçiriyor olmam. Bunu bile lütuf gibi sunuyorlar sanki. Sacma sapan insanlar, laflar... Doğum iznimi kullandıktan sonra istifa edeceğim ben de ücretsiz izne ayrılmak yerine. Hem cocuğumla daha rahat zaman geçirmek istiyorum hem de işe dönüşümde pozisyonun ne olacağı belli değil bu şekilde huzursuz olmaktansa uzak olsun daha iyi diyorumKesinlikld ihtiyacim var buna evde kafa dinlemek
Istedigim gibi temizligimi yemegimi yapmak icin vaktim olacak 2 haftada dinlenip tekrar ise donucem nisan sonu isten cikicam kararim kesin
Aynen çok doğru canım ama hayat şartlarında da bazen çalısmak zorunlu oluyor malesefEv hanimi olmak gercekten cok degerliymisde ben farkina varamamism valla evinle cocuklarinla esinle ilgilenecek vaktin oluyo calisinca ne ev ne cocuk hic biseye yetisemiyosun bile
Teşekkür ederim canım ne demekÇok çok güzeller iyi günlerde kullanın inşallahbize de fikir oldu teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?