Ben progestan multivitamin birde magnezyum olmak üzere 3 ilaç canımGünde kac tane ilaç alıyorsunuz?
Demir ilacı + multivitamin+kalsiyum+magnezyum+kan sulandırıcı+kalsiyum
3 ilaç +2 suda eritilen
Bu ilaçlara kaçıncı haftanızda başladınız? Ben suan sadece magnezyum kullanıyorumGünde kac tane ilaç alıyorsunuz?
3 ilaç +2 suda eritilen
Bu ilaçlara kaçıncı haftanızda başladınız? Ben suan sadece magnezyum kullanıyorum
Çok güzeller. Güle güle kullanın. Bende şimdi seçeyimYeşil Ananaslı Kaktüs Müslin Bez Kumaş | İntaşlar
Yeşil Ananaslı Kaktüs Müslin Bez Kumaş çeşitleri indirimli fiyatlar, hızlı kargo ve güvenli alışveriş ile Türkiye'nin en büyük online kumaş sitesi İntaşlar'dawww.intaslar.com Rengarenk Filler Fuşya Müslin Bez Kumaş | İntaşlar
Rengarenk Filler Fuşya Müslin Bez Kumaş kapıda ödeme seçeneği, aynı gün kargo gönderimi ve uygun fiyatıyla İntaslar.com'da.www.intaslar.com Sarı Kuşlar Müslin Bezi | İntaşlar
Sarı Kuşlar Müslin Bezi kapıda ödeme seçeneği, aynı gün kargo gönderimi ve uygun fiyatıyla İntaslar.com'da.www.intaslar.com Çilek Müslin Bez Kumaş | İntaşlar
Çilek Müslin Bez Kumaş kapıda ödeme seçeneği, aynı gün kargo gönderimi ve uygun fiyatıyla İntaslar.com'da.www.intaslar.com Noktalı Baykuş Müslin Bezi | İntaşlar
Noktalı Baykuş Müslin Bezi kapıda ödeme seçeneği, aynı gün kargo gönderimi ve uygun fiyatıyla İntaslar.com'da.www.intaslar.com Ben bunları aldım kızlar bazılarını 1 metre, bazılarını yarımşar metre aldım ağız mendili yapmak içinTatlı Orman Müslin Bez Kumaş | İntaşlar
Tatlı Orman Müslin Bez Kumaş aynı gün kargo gönderimi ve uygun fiyatıyla intaslar.com'da.www.intaslar.com
Günde kac tane ilaç alıyorsunuz?
3 ilaç +2 suda eritilen
Benim 2. Gebeligim ve ben memketimde dogum yapmak istiyorum bu soylediklerin beni dusundurdu suanHamilelikte olabilir bazı insanlarda belki ama yine de böyle durumların önlemini almak gerekir. Psikoloğa gitmekte fayda var bence.
Bunun bir de lohusalık olayı var ki bazı insanları hiç etkilemezken bazı insanları çok etkiliyor. Şimdiden kendinizi bebekli hayata alıştırmanız gerekiyor. Mesela bebeklerin kesintisiz ağlaması, gazdan mıdır açlıktan mıdır stresleri.. Gece bolca uyku bölünmeleri. Emzirmenin güçlüğü. Mama verilecekse uykulu gözlerle mama verme güçlüğü. İlk zamanlar gerçekten çok zorlayıcı oluyor. Ben bunları söylediğimde korkutucu geliyor, kimseye karışmak istemiyorum ama kolay günler geçireceğimizi düşünürsek zorla karşılaştığımızda sıkıntıya giriyoruz. Mesela sosyal hayat kısıtlanması sebebiyle ben çok darlanmıştım. Evime girmek istememiştim. Doğumdan sonra kesinlikle annenizin evinde kalmayın. Anneniz sizde kalsın. Geri dönüş çok zor oluyor. Çocuğa elinizden geldiğince siz el atın çünkü sonra tek kaldığınızda bakamayacağınızı düşünüyorsunuz. Bunlar benim tecrübelerim. Ben neler yaşadığımı bildiğim için yaşayabileceğim şeyleri de tahmin edebiliyorum. İnşallah hepimiz kolay geçiririz o dönemleri.
Tecrübeli olduğun için daha kolay olur inşallah canım. Yaşamadan bilemiyoruz. Başka şansın yoksa kalmak zorundasın. Güzel olur herşey inşallah.Benim 2. Gebeligim ve ben memketimde dogum yapmak istiyorum bu soylediklerin beni dusundurdu suanen az 20 gun felan kalmayi dusunuyordum durumuma gore cunku ailemin gelmesi zor ve kayinvalidemler musait degil dugun isleri var. Her bebek farkli ama lohusalik gercektende zor. Tereddut yasadim ne yapsam diye suan kucuk kizimda var zor olacak diye
Seninle ayni fikirdeyimStres yapma canım hamilesin. ben ev hanımıyım gerçekten her zaman derim Allah çalışan annelerin yardımcısı olsun.
Allah yardimciniz olsun eger part time calisma imkanin varsa yarim gun calissana kendini iyi hissettirecekse muhakkak dınlenın... Bende evde tek basıma olmak pek ıyı gelmedı.. Maddi gücüm yerinde olursa tek maaşla gecınebilecek olsak bende kesınlıkle calısmam zaten.. Bebegımle doya doya vakıt gecırmek varken..
Demir hapı, multivitamin, d vitamini, tiroid hapıGünde kac tane ilaç alıyorsunuz?
3 ilaç +2 suda eritilen
Ayni sekilde bende isi birakiyorum nisan sonuÇok iyi anlıyorum. Benim de işte zaten zorlayan koşullar var şu an sürekli seyahat etmememiz tek sebebi biraz riskli hamilelik geçiriyor olmam. Bunu bile lütuf gibi sunuyorlar sanki. Sacma sapan insanlar, laflar... Doğum iznimi kullandıktan sonra istifa edeceğim ben de ücretsiz izne ayrılmak yerine. Hem cocuğumla daha rahat zaman geçirmek istiyorum hem de işe dönüşümde pozisyonun ne olacağı belli değil bu şekilde huzursuz olmaktansa uzak olsun daha iyi diyorum
Rabbim yardimcisi olsun calismak zorunda kalan annelereAynen çok doğru canım ama hayat şartlarında da bazen çalısmak zorunlu oluyor malesef
Benim de ucu ucuna denk gelecek tazminatla ayrılacağım bir süre idare eder en azından. Bebegim belli bir yasa gelmeden de ise dönmeyi düşünmüyorum. Sonrasinda ben bir şekilde işe adapte olurum önemli olan bir süre anneyle birlikte büyümüş olsun. Tabi imkanlarım bunu iyi kötü sağlayabilecek durumda olduğu için böyle karar alabildim yapamayan çalışmak zorunda olanlara sabır dilerim gerçekten. İş ortamım da inanılmaz kötü etkilemeye başladı beni en büyük etken de o oldu zaten bu süreçte...Ayni sekilde bende isi birakiyorum nisan sonu
Arkamdaki avantajlari arkada birakarak; hastane personeli oldugumdan dogum ucretsiz, 3 ay ucretli dogum izni 2 ay ucretli emzirme izni vs vs vs hic bise gozumde degil ben suan bile yetisemezken kucucuk bebegimi krese birakmak zorunda kalmak istemiyorum
Olabilir canım bana detaylı ultrasondan sonra başka vitaminlere başlarız dedi vermedi yaniMagnezyum ve kan sulandırıcı bu hafta , Diğerlerini bayadır kullanıyorum.. Folik asiti kestikten sonra sanırım 12, haftada sonrasında demır ılacı ve multivatamine yaklasık bir aydır da kalsiyum kullamıyorum suda eritilen .. Belki ihtiyacınız olmadıgı ıcın doktor vermeye gerek gormemıs olabilir mi_?
Evet canım zor durumunuz iyiyse çalışma bir süre tabikideRabbim yardimcisi olsun calismak zorunda kalan annelere
Kariyerime son vericem evde colugum cocugum evimle ilgilenmek istiyorum
Ben progestan multivitamin birde magnezyum olmak üzere 3 ilaç canım
Troid ilacı -Multivitamin - Magnezyum-b12-omega3(haftada 2 kere) -coraspin-D vitamini
Demir hapı, multivitamin, d vitamini, tiroid hapı
Siz de güle güle kullanın şimdidenÇok güzeller. Güle güle kullanın. Bende şimdi seçeyim
Ben dogum sonrasi saglik sigortasi maasiyla sonra 4 ay mecburi issizlik maasindan faydalanip sonrada esimin uzerine gecerim ozaman maasi %50 artmis oluyoBenim de ucu ucuna denk gelecek tazminatla ayrılacağım bir süre idare eder en azından. Bebegim belli bir yasa gelmeden de ise dönmeyi düşünmüyorum. Sonrasinda ben bir şekilde işe adapte olurum önemli olan bir süre anneyle birlikte büyümüş olsun. Tabi imkanlarım bunu iyi kötü sağlayabilecek durumda olduğu için böyle karar alabildim yapamayan çalışmak zorunda olanlara sabır dilerim gerçekten. İş ortamım da inanılmaz kötü etkilemeye başladı beni en büyük etken de o oldu zaten bu süreçte...
Valla oyle ahim sahim bi durumumuz yok ama kendi yagimizda kavruluruz insallahEvet canım zor durumunuz iyiyse çalışma bir süre tabikide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?