Gönlünce olsun inşallah canımValla oyle ahim sahim bi durumumuz yok ama kendi yagimizda kavruluruz insallah
Ev kredisi Kira gibi zaten, esim calisir cocuk maaslariyla iste elimizden geldigi kadar yetinmek zorundayiz
Bende de oluyor galiba yemekten sonra inanılmaz karnım şişyor geriliyorİyi akşamlar kızlar size bişey sorucam şu sıralar bebişim biraz hızlı büyüyor belki bilmiorum son bı hafta on gündür karnım büyümeye başladı gerilme gibi karnım acıyor mu desem ağrıyor mu desem sizde de oluyor mu normal mi ki çok yemedgm halde daralıyorm vala şimdiden son haftaları düşünemiyorum
Yok kuzum bende açken de oluyor bel ağrılarım da oluyor hatta kilo desen daha aman aman almadm hani ama ne bilim gerilme gibi bı his otururken falan ağrıyor karnim yan yatarken biraz rahatım sırt üstü zaten yatilmiyor daha çok rahatsz oluyorumBende de oluyor galiba yemekten sonra inanılmaz karnım şişyor geriliyor
Bende bugün dediğin gibiyim. Sancı kasılma değil böyle göbeğimin etrafının içerden açıldığını hissediyorum. Benimkiler üç gündür tam anlamıyla vuruyorlar belliki harekete geçtiler. Bugün öğlen patlayacak gibi hissettim kendimi.İyi akşamlar kızlar size bişey sorucam şu sıralar bebişim biraz hızlı büyüyor belki bilmiorum son bı hafta on gündür karnım büyümeye başladı gerilme gibi karnım acıyor mu desem ağrıyor mu desem sizde de oluyor mu normal mi ki çok yemedgm halde daralıyorm vala şimdiden son haftaları düşünemiyorum
Aynen cnm sanirm büyüdüğü için ayın 11 inde perinatologa gidicem sorsam cevap verir mi ki ayrıntılıya giricem geç kalmamış olurum insAllah bklmBende bugün dediğin gibiyim. Sancı kasılma değil böyle göbeğimin etrafının içerden açıldığını hissediyorum. Benimkiler üç gündür tam anlamıyla vuruyorlar belliki harekete geçtiler. Bugün öğlen patlayacak gibi hissettim kendimi.
Bence normal canım birde o sırt üstü nefes kesilmede artık oluyor. Sol yana en rahatım. Bebekler büyüyor alan daralıyor. Büyük ihtimalle içerden yırtılma oluyor. Güzel haberlerle dönersin inşallahAynen cnm sanirm büyüdüğü için ayın 11 inde perinatologa gidicem sorsam cevap verir mi ki ayrıntılıya giricem geç kalmamış olurum insAllah bklm
Bence normal canım birde o sırt üstü nefes kesilmede artık oluyor. Sol yana en rahatım. Bebekler büyüyor alan daralıyor. Büyük ihtimalle içerden yırtılma oluyor. Güzel haberlerle dönersin inşallah
Aynen canım çok şükür eşimin işi yetiyor tabiki gerekseydi çalışırdım o yüzden mecbur olanlara Allah yardım etsinSeninle ayni fikirdeyim
Tabiki kizlarimiz okusun diplomasi olsun
Yalniz yasayan anneler icin en temel sey
Ama evliysen ve bebegin cocugun varsa kesinlikle calismayan anne olmak gerek tabi sartlar el verirse
Bu kesinlikle benim kendi nacizane fikrim ve tecrubem
Gaz olabilir bende sizin gibiydim gazdanmışYok kuzum bende açken de oluyor bel ağrılarım da oluyor hatta kilo desen daha aman aman almadm hani ama ne bilim gerilme gibi bı his otururken falan ağrıyor karnim yan yatarken biraz rahatım sırt üstü zaten yatilmiyor daha çok rahatsz oluyorum
Aynen canım bende az birşey yapıyım belime biriey biniyor sanki normal benceYok kuzum bende açken de oluyor bel ağrılarım da oluyor hatta kilo desen daha aman aman almadm hani ama ne bilim gerilme gibi bı his otururken falan ağrıyor karnim yan yatarken biraz rahatım sırt üstü zaten yatilmiyor daha çok rahatsz oluyorum
Ben hep yalniz yasadigim icin hep calismak zorunda kaldim simdi evlendim esimin isi yeter insallahAynen canım çok şükür eşimin işi yetiyor tabiki gerekseydi çalışırdım o yüzden mecbur olanlara Allah yardım etsin
şu sıralar kabızlık sıkıntım gaz sıkıntım var evet ama bilemedim ondan mıdırGaz olabilir bende sizin gibiydim gazdanmış
Aynen canım bende az birşey yapıyım belime biriey biniyor sanki normal bence
Ben bi çözüm bulamıyodum magnezyum ilacı sağolsun ne zaman ona başladım sorun çözüldüKabızlığa çözümü olan var mı?
Kabızlığa çözümü olan var mı?
insallah canim Rabbim her sekilde kolay dogum nasip etsin amin aminO zaman inşallah karından girer
Dün de biriyle konuştum. İkinciler kolay oluyor diyorlar ama benim ikisi de 8 saatte geldi diyor
Aslında çocuktan çocuğa değişir. Çocuğun kendini itmesi, çıkmaya çalışması çok önemli.
Yeter ki bu işin sonu sağlıklı bitsin, çekilen tüm sancılara değiyor. Rabbim yüzümüzü güldürsün.
insallah diyeyim ama sanirim sonuc oyle gibi gibiYazı böyle bitirmeyiz inşallah
dogumdan sonra cok aciyor ama daha sonralari bence daha iyi oluyor biseyler anliyor artik kendimizi iyice tanimis oluyoruz sanirimCanım bu konuda herkes eski darlığı gidiyo yok şu yok bu diyor doğru mu gerçekten
ben 2. Donemden beri biraktim okulu bussuru sikintim cikti dogru duzgun gezemiyorum baskilardan zaten. Kendime bile yetemiyorum neredeyse 1 bucuk aydir memleketteyim kizimla bile ailem ilgileniyor. 2. Cocukta vucudum fire verdi resmen iflas ediyoAyni sekilde bende isi birakiyorum nisan sonu
Arkamdaki avantajlari arkada birakarak; hastane personeli oldugumdan dogum ucretsiz, 3 ay ucretli dogum izni 2 ay ucretli emzirme izni vs vs vs hic bise gozumde degil ben suan bile yetisemezken kucucuk bebegimi krese birakmak zorunda kalmak istemiyorum
Kuru kayisi yiyorum onda da magnezyum varmis zaten ise yariyor bende hergun cikmasam bile kabiz degilim cok sukurKabızlığa çözümü olan var mı?
Benimkilerin arasıda 4 yaş olacak şuan maşşallah deyim benim kız baya sevıo kardesını.netten kıyafet bakarken gördü anne bunları kardesıme alalım tamam mı diyor2. bebeği olan anneler kaç yaş var arada bizim 5 yaş tam olmamış olacak. kıskançlıklar fena bir durumda henüz birşey almadık ama bir çorabı bile kıskanıyor. biz epey zorlanıcaz sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?