2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Merhabalar Kızlar detaylı ultrasyon da nereden muayene ediliyoruz ? Benim ilk gebeliğim de tecrübesizlik malesef 12.haftamdayım bana yanlış antibiyotik verildiği için ne olur ne olmaz die detaylı ultrasyona gir dedi doktorum .detaylıya girenler bana anlatabilir mi ? Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim

İyi akşamlar kızlar size bişey sorucam şu sıralar bebişim biraz hızlı büyüyor belki bilmiorum son bı hafta on gündür karnım büyümeye başladı gerilme gibi karnım acıyor mu desem ağrıyor mu desem sizde de oluyor mu normal mi ki çok yemedgm halde daralıyorm vala şimdiden son haftaları düşünemiyorum

Bende de oluyor galiba yemekten sonra inanılmaz karnım şişyor geriliyor

Bende de oluyor galiba yemekten sonra inanılmaz karnım şişyor geriliyor
Yok kuzum bende açken de oluyor bel ağrılarım da oluyor hatta kilo desen daha aman aman almadm hani ama ne bilim gerilme gibi bı his otururken falan ağrıyor karnim yan yatarken biraz rahatım sırt üstü zaten yatilmiyor daha çok rahatsz oluyorum

Bende bugün dediğin gibiyim. Sancı kasılma değil böyle göbeğimin etrafının içerden açıldığını hissediyorum. Benimkiler üç gündür tam anlamıyla vuruyorlar belliki harekete geçtiler. Bugün öğlen patlayacak gibi hissettim kendimi.

Aynen cnm sanirm büyüdüğü için ayın 11 inde perinatologa gidicem sorsam cevap verir mi ki ayrıntılıya giricem geç kalmamış olurum insAllah bklm

Aynen cnm sanirm büyüdüğü için ayın 11 inde perinatologa gidicem sorsam cevap verir mi ki ayrıntılıya giricem geç kalmamış olurum insAllah bklm
Bence normal canım birde o sırt üstü nefes kesilmede artık oluyor. Sol yana en rahatım. Bebekler büyüyor alan daralıyor. Büyük ihtimalle içerden yırtılma oluyor. Güzel haberlerle dönersin inşallah

Haklsn cnm evet hayırlısi bklm sağlık olsun da en rahatı öyle sol taraf li öneriyorlar zaten insAllah cnm saolaisn
Bence normal canım birde o sırt üstü nefes kesilmede artık oluyor. Sol yana en rahatım. Bebekler büyüyor alan daralıyor. Büyük ihtimalle içerden yırtılma oluyor. Güzel haberlerle dönersin inşallah

Aynen canım çok şükür eşimin işi yetiyor tabiki gerekseydi çalışırdım o yüzden mecbur olanlara Allah yardım etsin

Aynen canım bende az birşey yapıyım belime biriey biniyor sanki normal bence

Aynen canım çok şükür eşimin işi yetiyor tabiki gerekseydi çalışırdım o yüzden mecbur olanlara Allah yardım etsin
Ben hep yalniz yasadigim icin hep calismak zorunda kaldim simdi evlendim esimin isi yeter insallah
Bende kariyerime buradan elveda diyorum nisan sonunda mendili sallicam insallah

insallah canim Rabbim her sekilde kolay dogum nasip etsin amin amin
Yazı böyle bitirmeyiz inşallah
insallah diyeyim ama sanirim sonuc oyle gibi gibi
Canım bu konuda herkes eski darlığı gidiyo yok şu yok bu diyor doğru mu gerçekten
dogumdan sonra cok aciyor ama daha sonralari bence daha iyi oluyor biseyler anliyor artik kendimizi iyice tanimis oluyoruz sanirim tek sorun dogumdan sonraki bir kac ay
ben 2. Donemden beri biraktim okulu bussuru sikintim cikti dogru duzgun gezemiyorum baskilardan zaten. Kendime bile yetemiyorum neredeyse 1 bucuk aydir memleketteyim kizimla bile ailem ilgileniyor. 2. Cocukta vucudum fire verdi resmen iflas ediyo bayan calismamaliyi gectim bence birde yardimcisi olmali evde Allah yardimcimiz olsun kadinlarin herseyi zor

2. bebeği olan anneler kaç yaş var arada bizim 5 yaş tam olmamış olacak. kıskançlıklar fena bir durumda henüz birşey almadık ama bir çorabı bile kıskanıyor. biz epey zorlanıcaz sanki
Benimkilerin arasıda 4 yaş olacak şuan maşşallah deyim benim kız baya sevıo kardesını.netten kıyafet bakarken gördü anne bunları kardesıme alalım tamam mı diyor Sonra kardesıyle konusuyor senı cok sevıyorum kardeşim diyo sonrada sesini bebek sesiymiş inceltıo kardeşi adınada konuşuo bende senı sevıyorum ablacım dıo şimdilik durum bu ama doğunca illaki kıskanır belki şöyle olur bizim sevmemizi istemez kendısı sürekli seviyim ben bakıyım diyebılır.illaki zorlu bi süreç olacak gbı gelıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…