2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bende bu sayfadan sipariş etcem ama 3 lü olandan uyku arkadaşı da olsun kaç para cedi sana canım
Bana bu ikiliyi kapıda ödeme kargo dahil 90 TL dedi canım ama benimkinin emzik zincirinde tavşanı yok sadece çıngırağında var. Emzikde de olan set 100 TL’ye geliyo dedi bugün.

Bana bu ikiliyi kapıda ödeme kargo dahil 90 TL dedi canım ama benimkinin emzik zincirinde tavşanı yok sadece çıngırağında var. Emzikde de olan set 100 TL’ye geliyo dedi bugün.
Diğer arkadaşım aldığı sayfaya sipariş verdim kuzum babyberrys biraz pahalı orası bana 180 demişti bu sayfa 150 yapıyor sağolsun

Kızımın bebeklık kıyafetlerini çıkardım beraber bakıyoruz benim kıyafet yönünden hiç masrafım olmayacak gibi belki 1 tane yenı olsun dıe hastane cıkısı alabılırım

Diğer arkadaşım aldığı sayfaya sipariş verdim kuzum babyberrys biraz pahalı orası bana 180 demişti bu sayfa 150 yapıyor sağolsun
Olsun canım Herşeyiyle içine sinmesi önemli tabi Sevindim inşallah güzel güzel gelirler kargolarımız tabi bir de bunları yıkaması dezenfekte etmesi var

Sabahlıklı 3lü takım 170 lerde gördüm en uygun ben zaten sabhlık pek kullanacagımı sanmıorum bu takım güzel gbı geldi ama bide annemin fkrini alacam bakalım
Sabahlığı ben tesettürlüyüm hastanede falan bana lazım olacak. Yaşadığım yer çok sıcak oluyor annem kısa kollu almış. Üzerine ince sabahlıklık var. Açık olsam bakmazdım sabahlıklıya kollarım açık olurdu. Yaşadığın şehir serinse kapalıysan uzun kollu sadece bunu giysende olur. Ben hem kapalı hem sıcak olunca aldık.

Ben çekemedim, eşim alıp getiriyordu. Çok uyku delisiyim ben napcam Yarabbi kolaylık ver bize.
Benim bebe kolikti ya valla ne çektirdi sıpam. Babası bir yandan ben bir yandan helak olmuştuk. Hep emerdi anca rahatlardı. Bakalım oğlum nasıl olacak :) sağlıklı sıhhatli sakin olur inşallah

Benim bebe kolikti ya valla ne çektirdi sıpam. Babası bir yandan ben bir yandan helak olmuştuk. Hep emerdi anca rahatlardı. Bakalım oğlum nasıl olacak :) sağlıklı sıhhatli sakin olur inşallah
O kolik bebekler çok zor. İnşallah bu kez rahat olursun canım. Yeğenim de kolikti, hiç susmuyordu. Napalım ne gelirse çekeriz. Sağlıklı olsunlar da :)

Tecrübeli annelerden yardım istiyorum.Yenidoğan için ne almaliyım anlamadim.Kime sorsam yenidoğan alma çabuk büyüyor diyor.Tamam diyorum.E yeni doğan bebeğe 0-3 ay epey büyük gelir.Yenidoğan iki tulum aldim annem onlar cok kücük ancak 1 ay giyer diyor.E ne giyecek anne zaten 4/5 tulum hastane cıkısı yetmez mi?0-3 aylık aldiklarimi mi giydireyim?Bazı markalarda 1 ay var onu hiç anlamadim.Ya cocuk kilolu olursa diyor?Yeni doğan 3.2 kg 56 cm diyor. 1 ay 4,5 kilo 62 cm diyor.Ben 1 tane hastane cıkısı aldim.3 tulum bir de zıbınlı altlı bir takım.Bunlar yeter değil sanıyorum.Olmadiğinda büyük de gelse hafif 0-3 leri giydirmek mantikli olur değil mi?1 ay yazan bedenler bana saçma geldi ?

Bebek 3.500 üstüyse yenidoğan olmaz mi şimdi ölçülere göre?1 aylık yazan kiyafetlerden mi almaliyim?Hayır şimdiden bilemem ki bu bebek kaç kilo doğacak:)Kıyafet işiyle boğuşuyorum.Ayrıca her markanın bedenleri farkli oluyor diyorlar.

Kayarsa nasıl olackkki uzun sure ememez
Acilen gogusunu silip digerini takiyorsun uzun sure emebiliyor ama bir yanlis harekette bukuluyor o zaman sut kaciyor. Biraz teferruatli ama benim cok isime yaradi 2 hafta kullanmama ragmen

Kizlar carsamba gunu detayli ultrasonum var, burada 22-24 hafta arasi yapiliyor onun disinda olmaz
Ben cok kararsizim gidip gitmemekde, korkuyorum virusden dolayi

Kizlar carsamba gunu detayli ultrasonum var, burada 22-24 hafta arasi yapiliyor onun disinda olmaz

Benimkide salı günü pazartesi aramayıp açık mı kapalımı diye öğrenip karar vericem bende bilemiyorum tedirginim

Benimkide salı günü pazartesi aramayıp açık mı kapalımı diye öğrenip karar vericem bende bilemiyorum tedirginim
Beni aradilar carsamba gunu tek gelmemi istediler
Ama sayi okadar fazla ki burada korkuyorum. 3gundur hic disari cikmadim

Bende kapalıyım canım üstüne ince bi yelek falan atarım artık hastanede benım yanıma gelecek kımsem yok erkek olarak.odanın dısına cıkarsamda yelek takarım üstüme aman şu virüsten kurtulalım keyifle doğuralımda İnşallah gerisi gelir hayırlısıyla

Benımde detaylıya gıtmem lazımdı ama hem randevumu iptal ettiler hemde bende gıtmek istemıyordum zaten.eşimde dio detaylıda bişey çıksa aldıracakmısın sanki dıo boşver gtmeyelım dıo.karından müdahale edecekleri bi durumda yok sanırım rahatszlık varsa doğurduktan sonra muayenesi olur oyuzdende Allah emanet deyıp gitmedim inşallah yanlış yapmıyorumdur.Canım bu konuya çok sıkılıo ama yapacakda bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…