2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben de cumartesi gideceğim doktora hem genel tahlillerle vitaminleri düzenleyelim demişti hem de bebeğin kalp gelişimini vs kontrol edelim diye. İcim rahat etmedi yine de sordum napalım diye. Süreç uzun sürecek gibi gelin kontrolleri aksatmayalım dedi artık sarınıp elimi yüzümü gideceğim hastaneye

Evet bi açsan videoyu zaten gerisi geliyor da işte
Bende başladım ben leslie 1 mile yaptım. Başlangıç olsun inşallah. Biraz kısa tuttum ama yapamamaktan iyidir.
Kızlar ben şimdi evde sütyen takmıyorum ya Atletime sarı süt akmış iki göğsümden de..
Sizde de oldu mu???
Ne renk bilmiyorum ama bende de oluyor cnm. Sarımsı galiba. Geçenkinde de 6.ayda olmuştu. Bir sıkıntım olmadı. Ben normal olduğunu düşünüyorum.

Kaç haftalıkken sancın geldi canım ilkinde

Allah Allah herkesten geldi mi bu sıvı benden gelmedi

Ben de öyle yapacam mecburen canım. Insallah biterde rahatlarız ülkece

H
Damaksız daha mı iyi ki
Dis hekimi arkadasim oyle demisti, kizimda damaksizi sevdi gerci damakliyi da emmisti benimki pek secmedi emzk
Canımcım benim oğlum emzik almamıştı. Sen emziği hastanede hiç meme vermeden mi verdin yoksa evde mi ilk verdin. Yani zamanlaman ne oldu?
Dogumdan sonra emziremedim gogsumu almadi o gece arada emzik verdik arada sagip sutumu verdik. Sonra doktor emzik verirsen memeni almaz dedi vermedik. 2. Ayda denedim almadi. 5. Ayda trabzona ucakla gidecektik bi hafta onceden evde alistirmayi denedim aldi, ilk binaympek severek emmedi. 6. Ayda tam
Alisti 24 aylikken de biraktirdim. Maceramiz bu sekilde bu defa da sanirim ilk 15 gun vermem
Sonrasinda bebegimin durumuna gore bakarim iyice emmeyi alıştıktan sonra yani

Siz alışverişi düşünebiliyorsunuz. Ben. Paranoyak oldum. Gecelik bide hastahane çıkışı alsam yeter o da son zaman. Hamile olup hastahaneye düşmekten korkuyorum. Zaten 5 yıl oğlumun mücadelesi ile geçti oğlumu enfeksiyondan kaybettim. Hastahane fobim var. Dün şeker yükleme için gittim. Doktorum yaptır illa dedi devlet hastahanesine gidiyorum. Perinatoloji ye. Gerçi korkmana gerek yok enfekte olsan bile tedaviyi size de uyguluyoruz dedi.

Tedaviyi uyguluyoruz derken nasıl bir tedavi anlamadık

Kızlar bende az az şeyler alıyorum gereksiz şeyler almamak için baya kendimi zorluyorum bu ikisini aldım en uygun bunları bulabildim birde hastane çıkışı siparişi verdim sade beyaz birde zıbın seti sade kırık beyaz ..

Birde eczaneden 100 ml lik izotonik SF bir kaç tane enjektör Alicam 2.5 CC lik ..bunlar burun temizliği için burun çok önemli kapalı olunca. Hastalıkları başlıyor malum

Eklentiler

• IMG_20200326_224543.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 56
İşte memeyi almaz diyorlar yoksa doğar doğmaz sarı sütümü verdikten sonra emziği vericem ama işi riske atmayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…