Ben de cumartesi gideceğim doktora hem genel tahlillerle vitaminleri düzenleyelim demişti hem de bebeğin kalp gelişimini vs kontrol edelim diye. İcim rahat etmedi yine de sordum napalım diye. Süreç uzun sürecek gibi gelin kontrolleri aksatmayalım dedi artık sarınıp elimi yüzümü gideceğim hastaneyeAynen canım malesef . Sağlıkocağina gidip yazdırayım desem ne yazacak ki belkide değişcek ilaclarım. I de 2 aydan fazladır gidememistim detayli ultrason araya girince. Agzimi burnumi kapayip gitcem sonrada cikip evime gelcem hemen ordan. Hastane gerekli önlemlerimizi aldık herhangi bir risk durumumuz yok aktif bir şekilde konrltroller devam ediyor dikkat ediliyor dedi .çok saol canım cevap verdiğin için
Bende başladımEvet bi açsan videoyu zaten gerisi geliyor da işte
Ne renk bilmiyorum ama bende de oluyor cnm. Sarımsı galiba. Geçenkinde de 6.ayda olmuştu. Bir sıkıntım olmadı. Ben normal olduğunu düşünüyorum.Kızlar ben şimdi evde sütyen takmıyorum yaAtletime sarı süt akmış iki göğsümden de..
Sizde de oldu mu???
Kaç haftalıkken sancın geldi canım ilkindeBende başladımben leslie 1 mile yaptım. Başlangıç olsun inşallah. Biraz kısa tuttum ama yapamamaktan iyidir.
Ne renk bilmiyorum ama bende de oluyor cnm. Sarımsı galiba. Geçenkinde de 6.ayda olmuştu. Bir sıkıntım olmadı. Ben normal olduğunu düşünüyorum.
HiçKaç haftalıkken sancın geldi canım ilkinde
Allah Allah herkesten geldi mi bu sıvı benden gelmediBende başladımben leslie 1 mile yaptım. Başlangıç olsun inşallah. Biraz kısa tuttum ama yapamamaktan iyidir.
Ne renk bilmiyorum ama bende de oluyor cnm. Sarımsı galiba. Geçenkinde de 6.ayda olmuştu. Bir sıkıntım olmadı. Ben normal olduğunu düşünüyorum.
Gelmemesi de normal. Gelmesi de. Gelen kişilerden de gelmeyenlerden de biliyorum, iki türlü de sütlü oldu tanıdıklarım.Allah Allah herkesten geldi mi bu sıvı benden gelmedi
HahhaahahaHiçriskli gebelikti ilki, sezaryen olmuştum cnm, kestiler aldılar bebemi
Ben de öyle yapacam mecburen canım. Insallah biterde rahatlarız ülkeceBen de cumartesi gideceğim doktora hem genel tahlillerle vitaminleri düzenleyelim demişti hem de bebeğin kalp gelişimini vs kontrol edelim diye. İcim rahat etmedi yine de sordum napalım diye. Süreç uzun sürecek gibi gelin kontrolleri aksatmayalım dedi artık sarınıp elimi yüzümü gideceğim hastaneye
Benden de gelmedi canım sanırım herkeste aynı olmuyorAllah Allah herkesten geldi mi bu sıvı benden gelmedi
İyi bari tek değilmişimBenden de gelmedi canım sanırım herkeste aynı olmuyor
Benden de gelmedi henüz. İlk olunca ney ne zaman olur diye kestıremıyor da insanAllah Allah herkesten geldi mi bu sıvı benden gelmedi
Dis hekimi arkadasim oyle demisti, kizimda damaksizi sevdiDamaksız daha mı iyi ki
Dogumdan sonra emziremedim gogsumu almadi o gece arada emzik verdik arada sagip sutumu verdik. Sonra doktor emzik verirsen memeni almaz dedi vermedik. 2. Ayda denedim almadi. 5. Ayda trabzona ucakla gidecektik bi hafta onceden evde alistirmayi denedim aldi, ilk binaympek severek emmedi. 6. Ayda tamCanımcım benim oğlum emzik almamıştı. Sen emziği hastanede hiç meme vermeden mi verdin yoksa evde mi ilk verdin. Yani zamanlaman ne oldu?
Tedaviyi uyguluyoruz derken nasıl bir tedavi anlamadıkSiz alışverişi düşünebiliyorsunuz. Ben. Paranoyak oldum. Gecelik bide hastahane çıkışı alsam yeter o da son zaman. Hamile olup hastahaneye düşmekten korkuyorum. Zaten 5 yıl oğlumun mücadelesi ile geçti oğlumu enfeksiyondan kaybettim. Hastahane fobim var. Dün şeker yükleme için gittim. Doktorum yaptır illa dedi devlet hastahanesine gidiyorum. Perinatoloji ye. Gerçi korkmana gerek yok enfekte olsan bile tedaviyi size de uyguluyoruz dedi.
Bende bazen aşağıda dönüyor mu napıyor taş gibi oluyor karnım sertleşiyo sonra duruyoOglumun ayaklari sanirim tam
Mesanemin uzerindetekmelerini alttan hissediyorum ya cok garip
Yani hastalara verilen ilaçlar varyaTedaviyi uyguluyoruz derken nasıl bir tedavi anlamadık
Bebeğe zararı oluyormu ki allah korusun yaşamayalım hiçbirimiz tabikiYani hastalara verilen ilaçlar varya
Aynı ilaçları hamilelerde de kullanıyoruz dedi
İşte memeyi almaz diyorlar yoksa doğar doğmaz sarı sütümü verdikten sonra emziği vericem ama işi riske atmayalım.H
Dis hekimi arkadasim oyle demisti, kizimda damaksizi sevdigerci damakliyi da emmisti benimki pek secmedi emzk
Dogumdan sonra emziremedim gogsumu almadi o gece arada emzik verdik arada sagip sutumu verdik. Sonra doktor emzik verirsen memeni almaz dedi vermedik. 2. Ayda denedim almadi. 5. Ayda trabzona ucakla gidecektik bi hafta onceden evde alistirmayi denedim aldi, ilk binaympek severek emmedi. 6. Ayda tam
Alisti24 aylikken de biraktirdim. Maceramiz bu sekilde bu defa da sanirim ilk 15 gun vermem
Sonrasinda bebegimin durumuna gore bakarim iyice emmeyi alıştıktan sonra yani☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?