2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben nemlendirirken yağ krem falan sürüyorum ucunda ne var ki çıkarılmayan zararlı mı
Emzirme egitimi veren ebe bana cikarma onlari demisti. Bebegin bagisikligi icin gerekliymis kendi dusen dusuyor ama ben kurcalamiyorum hizlica yag surup kapatiyorum. Hem birde tipa gorevi goruyor cikarinca sivilar geliyor kalmasi daha iyi bence

hanimlar ya karnim baya sertlesiyo kasiliyorum.yemek yemeye korkuyorum sıkıstırıyor baya beni.kabizlik desen mahvetti beni.zor su hamilelik.

canım doktoruma sordum dediki ülkece stresli günlerden geçiyoruz seni magnezyum a başlatalım. günde 2 kere alacağım artık sen de danış istersen.

Kızlar hamile yogası yaptım bursda arkadasin attığı 50 dakika baya güzel hafif hareketler kendimi iyi hissediyorum inşallah devam ederim...başka yapan var mı bugün :)

Kızlar vajina ve yanındaki kemiklerde ağrısı olan var mı? Spor yaptım bacaklarımı geriye doğru kaldırdım dün ondan mı, bebekle mi ilgilidir ya da?

Emzirme egitimi veren ebe bana cikarma onlari demisti. Bebegin bagisikligi icin gerekliymis kendi dusen dusuyor ama ben kurcalamiyorum hizlica yag surup kapatiyorum. Hem birde tipa gorevi goruyor cikarinca sivilar geliyor kalmasi daha iyi bence
İşte benim ucunda hiç bişey yok ki hamileliğimin başında beri

Kızlar vajina ve yanındaki kemiklerde ağrısı olan var mı? Spor yaptım bacaklarımı geriye doğru kaldırdım dün ondan mı, bebekle mi ilgilidir ya da?
Çok aşırı spor yapmayın bu aylarda kas yırtılması olabilir dikkat edelim... Hamile yogası nefes egzersizleri hafif onlara bakın isterseniz ...vajina ve kemiklere gelecek olursak benim başından beri agriyor oralar inşallah bir şey yoktur.

Vajinaya vurmasını bilemedim ama alışık olmadığından olabilir.
Tam vajina içi değil kemiği ağrıyor gibi
Canım vücut spora alışık olmadığı için hamlamissindir bı kaç gün sürer.bebisle alakalı olacağını düşünmüyorum.
Aslında bacaklarım güçlüdür, çok hızlı yürüsem de bana mısın demez o yüzden bacağımı geriye çok attım sanırım bebekten değilse iyi
İnşallah canım başından beriyse seninki de zormuş

Ama böyle yatınca mesela kalkarken ağrıyor benim iki bacağımın arası kemikler alıştım artık...ilk basta pilates yaptım çok rahat yaptım spora alışkınım zaten , sporaldan mi oldu bilmem hiç ağrım olmadığı halde öyle aşırı kanamam oldu ki pihtili 3 gün hastanede yattım kesin düşük yaptım diyordum ki çok şükür pıt pıt kalbi atıyordu yavrumun ..sonra yapmadım pilates spor vs... bugün ilk defa hamile yogası yaptım ve çok rahatladım hafif güzel hareketler

Gece bacağımın arasına yastık koydum ne rahat ettim ya denemediysen tavsiye ederim onu en azından ağrı yapmıyor yatarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…