2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kurumuşta yok acaba sütüm olmayacak mı ya
Ben de zaten o şeyi görene kadar baya uğraştım Minicik. Ben de korkuyorum millet hep yazmış bişeyler geldi diye. İnşallah olur ya. Düşün hazırlıklarda ilk aldığım şey göğüs kalkanı, emzirme zamanlarını düşünüp. Habire emzirme örtüsüdür emzirme göğüs bilmemneyidir öyle şeyler alıyorum. İnşallah olur sütüm

Neden olur peki biliyor musun canım
Canım o bahsettıgın agrı gecen hafta bendede basladı burdada sormustum hatta ama tam olarak nere agrıdıgınıda anlatamıyorum boyle etımı cekıyorlar gerılıyor gıbı aynı o tam bacak arasında ıkı yandakı kemıkler mı desem etlermı desem enteresan bırsey yanı a a vajınada degıl boyle tam külotun ıkı yanının denk geldıgı yerler ben sporda yapmadım bırden olduu dogum ıcın kemıkler genışlıyor yavas yavas ondandır dıyorlar

Neden olur peki biliyor musun canım
Bazı gebeliklerde oluyor cnm ama bilmiyorum ayrıntısını. Arkadaşın dediği gibi kemikler falan genişliyordur belki. Benim ilkinde oluyordu ve zorluyordu beni. Bunda yok ama bunda da kalçam ağrıyor. Doktoruna danış mutlaka ama korkma da, ben sağlıkla doğurmuştum kızımı.

Aynen bende ilk göğüs kalkanı aldım İnşallah olur hepimizin ya bakalım minik kuzular sağlıkla gelsinlerde

Evet biraz araştırdım da doğuma hazırlanıyormuş vücut spordan değil sanırım bir de bebek ağırlaştıkça olurmuş 2 kilo mu oldu naptı paytak paytak yürüyorum evin içinde 3 ay bunu çekersem bittim ama

Vallahi sorma işimiz zor sende kalcana falan vurmuyorsa agrı dua et benım bacaklarıma ve kalcamada vuruyor agrılar artık son 3 ay nasıl gececek hıc bılmıyorum ve sıpa acaip hareketlı gece uykudan uyandım tekmesınee birde sanki 2 gunde göbegım birdenbire cok buyudu sizde durumlar nasılll

Kızlar kendimi çok kötü hissediyorum çok yorgun gece uyuyamıyorum ağrım oluyor veya hapşırık alerjik bebegim tekmeliyor vs... işlerim aksadı bir haftadır birikti bir yandan almam gereken şeyler var telaş yaptim iyice :'(

Şampuanı vs ne yaptınız aldınız mı ben set alayım diyorum sonra yok kendim yapıcam herşeyi doğal olsun diyorum iyice ambele oldum ..az kullanimlik set alayım bir kere o kaplar bosaldikca kendi yaptığım doğal ürünleri koyayım diyorum bir yandan oyle işte bir yandan sanki ateşim var iyice panik oldum ben ya :'(

Sanki iç sesimi dinliyomuşum gibi okudum yazdıklarını bir baktım ki aramızda 1 gün varmış

Canım benimde oldukça eksiğim var ilk aylarda ne aldıysam öyle kalakaldım biraz daha bekleyip duruma göre internetten almaya devam etcem mecburen. Ben e bebek indiriminden baby me şampuan, emzik biberon streril etme deterjanı ve normal deterjan almıştım

Hahaha kader ortağımm hala hayretler içinde hergün daha farklı neler yasayacagım acaba dıyerek uyanıyorum
Eşimde gergin sürekli iyimisin diyo garibim benim bide gündüz çok tansiyonum düşüyo bu aralar ya bacaklarımdaki güçsüzlük ağrı bel sırt kaburga onlar falan akşam artıyo

Eşimde gergin sürekli iyimisin diyo garibim benim bide gündüz çok tansiyonum düşüyo bu aralar ya bacaklarımdaki güçsüzlük ağrı bel sırt kaburga onlar falan akşam artıyo
ne yapsınlar ah desek ne oldu dıyorlar Aynen öylee ağrılar akşam iyice coşuyor koltuktan kalkınca bazen ikı büklüm kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…