Nasil hissediyosun canim yorma kendini cok dualarim sizlerle kizlar Allah kimsenin kucagini bos birakmasinKızlar saat 11de transfer dua edin bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil hissediyosun canim yorma kendini cok dualarim sizlerle kizlar Allah kimsenin kucagini bos birakmasinKızlar saat 11de transfer dua edin bana
Benimde 2. Günüm hafif rahmimde ağrı var, kasıklarımda ağrıyorHayırlısı olsun. Benimde bugün transfer sonrası 5.günüm. nasıl geçiyor bekleme süreniz?
Hayırlısı olsun hepimiz içinBenimde 2. Günüm hafif rahmimde ağrı var, kasıklarımda ağrıyor☹
MerhabaCanim benim nede guzel upuzun yazmissin hic sklmadan Allah gonlune gore versin benim var cocugum ikinciyi istedik olmadi 5 yildir simdi devlet hastenesinde yaptircam ama devlet hastaneside bir cocuk olunca karsilamiyo 8 bine mâl oldu yarin gitcm iste 2.gunum esimde sperm eksikligi var bu yuzden tutarmi tutmaz mi onunda stresi Allah yardimcimiz olsun![]()
Kizlar bunlar alinan hormonlardan kaynakli cok umutlanmayalim sonra hayal kirikligi yasiyoruz Insallah Mutlu haberler veririz burdanHayırlısı olsun hepimiz içingüzel sonuçlar alalım inşallah..Benim transfer gününden beri kasık ağrım var. 3.günü bel ağrısı eklendi. Dünden beri de herşeyi yemek istiyorum. Yedikten sonra da midem bulanıyor.
Ay masallah barikalallah darisi basimiza arkdsm peki herhangi bi ilac veya takviye verdiler mi bu tup bebek oncesindeMerhabaBizimde sorunumuz erkek faktörü 4 milyon sperm, ileri hareket 0, morfoloji 0. Bu şekilde ilk tüp denememde tuttu çok şükür
Darısı size ve isteyen herkese kısmet olsun inşallah
![]()
Birde arkadasim devlet hastanesinde mi yapildi senin tup bebek kac embriyo elde ettinizAy masallah barikalallah darisi basimiza arkdsm peki herhangi bi ilac veya takviye verdiler mi bu tup bebek oncesinde![]()
Birde arkadasim devlet hastanesinde mi yapildi senin tup bebek kac embriyo elde ettiniz
Darısı sizlere kısmet olsun canım benimAy masallah barikalallah darisi basimiza arkdsm peki herhangi bi ilac veya takviye verdiler mi bu tup bebek oncesinde![]()
Oh masallah kuzum masallah saglikla al kucagina insallah cok umut oldun bizlereeeDarısı sizlere kısmet olsun canım benimBiz zaten eşimle ikimiz de takviye kullanıyorduk doktor verecekti ama elimizde var deyince onlara devam edin demişti tedaviye başlamadan 3 ay önce başlamayı tavsiye ediyorlar genelde. Ama ilaç falan vermediler öncesinde.. İstanbul bahçeci umut tüp bebek merkezinde yaptırdık kuzum doktorum Cem Çelik. 13 yumurta toplandı 12 tanesi işleme alındı 10 tanesi döllendi ve 3. Güne geldi ama biz 5. Günü bekleyecektik. 5. Güne bir tane kaldı bir tane de 6. Güne giden var. 2 embriyo elde ettik yani
biri benimle çok şükür inşallah sağlıkla ilerler ve sizlere de nasip olur
![]()
Allah razı olsun canım unutma yumurta ve sperm varsa umut herzaman vardırOh masallah kuzum masallah saglikla al kucagina insallah cok umut oldun bizlereee![]()
Kuzum benim Allh gonlune gore versin insallahh bende burdan yazarim tuttu diye insallahAllah razı olsun canım unutma yumurta ve sperm varsa umut herzaman vardırAklına birşeyler takılırsa sorabilirsin çünkü ben tedaviye başlarken çok araştırdım çok sordum şimdi yardım isteyene yardım etmek boynumun borcu zevkle cevaplarım
![]()
Amiin inşallah o günlerde gelir tez vakitteKuzum benim Allh gonlune gore versin insallahh bende burdan yazarim tuttu diye insallahdevlette ypcm ben daha genetik test ypcm onun sonucu 1 aya cikiyomus
![]()
Testi doktor istedi prosedur buymus devlet hastanesinde canim tahmini 3 ay falan surermis tup bebek seruvenim anlicagin benim ilk cocugum normal oldugu icin devlet karsilamiyo 8 milyara yapcmAmiin inşallah o günlerde gelir tez vakitteSiz kendiniz mı talep ettiniz kuzum yoksa doktor mu istedi evet o biraz uzun sürüyor bizden doktor istememişti hiç
Kuzum neredeyse özel hastane fiyatıymış. Geç olsunda güç olmasın inşallahTesti doktor istedi prosedur buymus devlet hastanesinde canim tahmini 3 ay falan surermis tup bebek seruvenim anlicagin benim ilk cocugum normal oldugu icin devlet karsilamiyo 8 milyara yapcm
Ozelde sordum 15 dedilerKuzum neredeyse özel hastane fiyatıymış. Geç olsunda güç olmasın inşallah
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallahAllah razı olsun canım unutma yumurta ve sperm varsa umut herzaman vardırAklına birşeyler takılırsa sorabilirsin çünkü ben tedaviye başlarken çok araştırdım çok sordum şimdi yardım isteyene yardım etmek boynumun borcu zevkle cevaplarım
![]()
Amiin teşekkür ederim darısı başınıza inşallahHayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallahbenim transferin 5. Günü göğüs ağrım kayboldu bugün 6. Günüm olmadı mı acaba
![]()
İnşallah ikisi de sağlıcakla tutunmuşturAmiin teşekkür ederim darısı başınıza inşallahBence belirti aramayın ben aramadım çünkü belirti için daha erken ve göğüs ağrım oluyordu ama transfer öncesi de oluyordu yani ilaçların etkisi oluyor kuzum.. Oldu mu olmadı mı derken stres oluyorsun güzel şeyler düşünki vücudun rahat olsun bebeğin rahatca tutunsun
![]()