Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
E bu guzel bir sey degil mi kuzum, bu uzgun surat da ne
Evet ama bence kilodan her seferinde farklı ayakkabı giydim acıttı diye ama hepsinde de yara oldu sıcak olunca hava bide hep kabardı su topladı cayır cayır yanio
Ya sicaktan vucut da odem yapıyor, onun da etkisi vardır canim ciplak ayakla giyme, çorap ve spor ayakkabi seklinde giy mecburen.

Ya doktorun sonucunu da görecek seni muayene de edecek belki tekrar. Ne güzel işte asma suratınıı. Güzel haberlerle gel
Asmiyorum da böyle değişik bir ruh hali içerisindeyim. Acaba diyorum gizli anksiyedem mi var ya da panik atak ne bilim çok gerildim
Amin inşallah
Yok kuzum ayaklarımla savaş veriyorum hep yara oldular onlarla ugrasiom

Haydi bakalım gidene kadar belki yumurta takibini vs yapar

Evet ama bence kilodan her seferinde farklı ayakkabı giydim acıttı diye ama hepsinde de yara oldu sıcak olunca hava bide hep kabardı su topladı cayır cayır yanio
Kilo evet birçok şeyin sorumlusu ama ayakkabı seçimi de çok önemli. Ben bir türlü alamıyorum düzgün ayakkabı. Benim ayak 36,5 36 giysem sıkıyor 37 giysem ayağımdan çıkıyor.açık ayakkabı yok nerdeyse sandaletler favorim o yüzden
Çok çok çok geçmiş olsun canım bepanthen merhem kullan o iyi gelir belkim..
Bilmiyorum hiç ne yapar o yüzden gerginim belirsizlikten nefret ediyorum

E bu guzel bir sey degil mi kuzum, bu uzgun surat da ne

Ya sicaktan vucut da odem yapıyor, onun da etkisi vardır canim ciplak ayakla giyme, çorap ve spor ayakkabi seklinde giy mecburen.
Spor ayakkabı mahvetti çorapsız giyemiom zaten şimdi bı tane daha aldım ortopedik aldım oda yeni olunca mi arkaları vurdu hep çorapla giydiğim halde
Gerilme herşey güzel olacak kuzumm sorma ayakkabı secemiyorum sanırım zayiflayinca nenolacak bakalım

İlk giydiysen normaldir canım. İnşallah düzelir.kiz sırf bizim seçimimiz değil ayakkabıları da prk düzgün yapmıyorlar bence yada farkimizi koyuyoruz
İnşallah canım inşallah hepimiz için güzel şeyler olsun

Bal0ncuk ve @Miss Bride prensesleri koklayın benim için
Her kucağıma aldğmda size dua ediorm..
Söylieceklerim bu kadar derin ve kısa

Ayy süper gitmemiş olmaması
Mutlaa göster

Yok kuzum ayaklarımla savaş veriyorum hep yara oldular onlarla ugrasiom
Hayırdır nurum neyn var

Bence kiloyla alakası yok. Klasik ayakkabıların hepsi topuklu olsun olmasın, benim ayaklarımı mahvediyor. Ayağımız rahata alıştığı için daha sert, dar ayakkabılar giyince alışamıyor diye düşünüyorum

Asmiyorum da böyle değişik bir ruh hali içerisindeyim. Acaba diyorum gizli anksiyedem mi var ya da panik atak ne bilim çok gerildim
Amin inşallah
Anksiyete bu zamanda kimde yok ki? Sen kendini rahatlatmaya çalış. Zor kısmı atlattın. Sonucun elinde. Çok şükür bir sıkıntı da yok. İçin rahat olsun. Güzel haberler alma zamanı

Çok ama çok gerginim acayip gerginim ultra gerginim daylerimmmmmmm
Yaa kiyamam ama niye gerginsin canim benim yahuuu, her şey guzel gidiyor bak, olumluya odaklan, deriiiiin bir nefes al canimin ici
Deri corap gibi babetler var bir de. Suan bana da hc bsy olmuyor sabah giyip okula geldigimi aksam ayak ucuma takip gidiyom bazi ayaklara her ayakkabi olmuyor kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…