- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #204.261
Yok kuzum ayaklarımla savaş veriyorum hep yara oldular onlarla ugrasiomNurzfr daha öğrenciler başlamadan bu kdar terki diyar ettiysen bizi
Başlayınca yüzünü gören cennetlik olcak
Ayakkabıdan mıYok kuzum ayaklarımla savaş veriyorum hep yara oldular onlarla ugrasiom
Haydi bakalım gidene kadar belki yumurta takibini vs yaparGünaydın canlar...
Bugün önce covid aşısı sonrasında kadın dogumcuya gideceğimgönlümün efendisi daha gitmemiş ona göstereceğim sonuçlarımı bakalım ne diyecek ne gibi maceralar beni bekliyor
Evet ama bence kilodanAyakkabıdan mı
E bu guzel bir sey degil mi kuzum, bu uzgun surat da neGünaydın canlar...
Bugün önce covid aşısı sonrasında kadın dogumcuya gideceğimgönlümün efendisi daha gitmemiş ona göstereceğim sonuçlarımı bakalım ne diyecek ne gibi maceralar beni bekliyor
Ya sicaktan vucut da odem yapıyor, onun da etkisi vardır canim ciplak ayakla giyme, çorap ve spor ayakkabi seklinde giy mecburen.Evet ama bence kilodanher seferinde farklı ayakkabı giydim acıttı diye ama hepsinde de yara oldu sıcak olunca hava bide hep kabardı su topladı cayır cayır yanio
Asmiyorum da böyle değişik bir ruh hali içerisindeyim. Acaba diyorum gizli anksiyedem mi var ya da panik atak ne bilim çok gerildimYa doktorun sonucunu da görecek seni muayene de edecek belki tekrar. Ne güzel işte asma suratınıı. Güzel haberlerle gel
Yok kuzum ayaklarımla savaş veriyorum hep yara oldular onlarla ugrasiom
Haydi bakalım gidene kadar belki yumurta takibini vs yapar
Kilo evet birçok şeyin sorumlusu ama ayakkabı seçimi de çok önemli. Ben bir türlü alamıyorum düzgün ayakkabı. Benim ayak 36,5Evet ama bence kilodanher seferinde farklı ayakkabı giydim acıttı diye ama hepsinde de yara oldu sıcak olunca hava bide hep kabardı su topladı cayır cayır yanio
Çok ama çok gerginim acayip gerginim ultra gerginim daylerimmmmmmmE bu guzel bir sey degil mi kuzum, bu uzgun surat da ne
Ya sicaktan vucut da odem yapıyor, onun da etkisi vardır canim ciplak ayakla giyme, çorap ve spor ayakkabi seklinde giy mecburen.
Spor ayakkabı mahvetti çorapsız giyemiom zaten şimdi bı tane daha aldım ortopedik aldım oda yeni olunca mi arkaları vurdu hep çorapla giydiğim haldeE bu guzel bir sey degil mi kuzum, bu uzgun surat da ne
Ya sicaktan vucut da odem yapıyor, onun da etkisi vardır canim ciplak ayakla giyme, çorap ve spor ayakkabi seklinde giy mecburen.
Gerilme herşey güzel olacak kuzummAsmiyorum da böyle değişik bir ruh hali içerisindeyim. Acaba diyorum gizli anksiyedem mi var ya da panik atak ne bilim çok gerildim
Amin inşallah
Kilo evet birçok şeyin sorumlusu ama ayakkabı seçimi de çok önemli. Ben bir türlü alamıyorum düzgün ayakkabı. Benim ayak 36,536 giysem sıkıyor 37 giysem ayağımdan çıkıyor. açık ayakkabı yok nerdeyse sandaletler favorim o yüzden
Çok çok çok geçmiş olsun canım bepanthen merhem kullan o iyi gelir belkim..
Bilmiyorum hiç ne yaparo yüzden gerginim belirsizlikten nefret ediyorum
İlk giydiysen normaldir canım. İnşallah düzelir.kiz sırf bizim seçimimiz değil ayakkabıları da prk düzgün yapmıyorlar benceSpor ayakkabı mahvetti çorapsız giyemiom zaten şimdi bı tane daha aldım ortopedik aldım oda yeni olunca mi arkaları vurdu hep çorapla giydiğim halde
Gerilme herşey güzel olacak kuzummsorma ayakkabı secemiyorum sanırım zayiflayinca nenolacak bakalım
Tamam farklıyız da bu kdr olmasaydık eyiydiİlk giydiysen normaldir canım. İnşallah düzelir.kiz sırf bizim seçimimiz değil ayakkabıları da prk düzgün yapmıyorlar benceyada farkimizi koyuyoruz
İnşallah canım inşallah hepimiz için güzel şeyler olsun
Hayırlı cumalar beyazım
Güzel haberlerle gel paremGünaydın canlar...
En farklı en çılgın anne ve teyzeleriz bizTamam farklıyız da bu kdr olmasaydık eyiydi
Aminnnnnnnnnn canım aminnnnGüzel haberlerle gel parem
Her kucağıma aldğmda size dua ediorm..
Ayy süper gitmemiş olmamasıGünaydın canlar...
Hayırdır nurum neyn varYok kuzum ayaklarımla savaş veriyorum hep yara oldular onlarla ugrasiom
Her kucağıma aldğmda size dua ediorm..
Söylieceklerim bu kadar derin ve kısa
Ayy süper gitmemiş olmaması
Mutlaa göster
Hayırdır nurum neyn var
Yaaa sen nie ağlıon yineeeeee
Bence kiloyla alakası yok. Klasik ayakkabıların hepsi topuklu olsun olmasın, benim ayaklarımı mahvediyor. Ayağımız rahata alıştığı için daha sert, dar ayakkabılar giyince alışamıyor diye düşünüyorumEvet ama bence kilodanher seferinde farklı ayakkabı giydim acıttı diye ama hepsinde de yara oldu sıcak olunca hava bide hep kabardı su topladı cayır cayır yanio
Anksiyete bu zamanda kimde yok ki? Sen kendini rahatlatmaya çalış. Zor kısmı atlattın. Sonucun elinde. Çok şükür bir sıkıntı da yok. İçin rahat olsun. Güzel haberler alma zamanıAsmiyorum da böyle değişik bir ruh hali içerisindeyim. Acaba diyorum gizli anksiyedem mi var ya da panik atak ne bilim çok gerildim
Amin inşallah
Yaa kiyamam ama niye gerginsin canim benim yahuuu, her şey guzel gidiyor bak, olumluya odaklan, deriiiiin bir nefes al canimin iciÇok ama çok gerginim acayip gerginim ultra gerginim daylerimmmmmmm
Deri corap gibi babetler var bir de. Suan bana da hc bsy olmuyor sabah giyip okula geldigimi aksam ayak ucuma takip gidiyomSpor ayakkabı mahvetti çorapsız giyemiom zaten şimdi bı tane daha aldım ortopedik aldım oda yeni olunca mi arkaları vurdu hep çorapla giydiğim halde
Gerilme herşey güzel olacak kuzummsorma ayakkabı secemiyorum sanırım zayiflayinca nenolacak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?