- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #204.281
Geçmiş olsun beybim cok rahatsız degilsen bencede ilac kullanmaDoktorları birbirine kırdırıp geldim. Aile hekimi "İdrarda enfeksiyon var. Tedavi edilmesi lazım. İlk üç ay dolmamış ama bebeğe zarar verebilir. Antibiyotik başlayalım, haftaya tekrar gel idrarda bakılsın" dedi. Kadın doğumcu "İlaca gerek yok, bol su iç" dedi
İlaç içilince de tekrarlıyor bence de en iyisi bol su içmekDoktorları birbirine kırdırıp geldim. Aile hekimi "İdrarda enfeksiyon var. Tedavi edilmesi lazım. İlk üç ay dolmamış ama bebeğe zarar verebilir. Antibiyotik başlayalım, haftaya tekrar gel idrarda bakılsın" dedi. Kadın doğumcu "İlaca gerek yok, bol su iç" dedi
Belirtim yok ki tahlilde çıkıyor. İdrara sık çıkmayı belirti saydı aile hekimi. O gebelikte olmuyor mu dedim? İlk trimesterda olmaz dedi. Her gün yeni bir bilgi. Bu kadar hamile yalan mı söylüyor? Hepsinde enfeksiyon mu var da sık çıkıyorlar idraraGeçmiş olsun beybim cok rahatsız degilsen bencede ilac kullanma
Ben her 2 ayda bir oluodm gebeliğimde..Doktorları birbirine kırdırıp geldim. Aile hekimi "İdrarda enfeksiyon var. Tedavi edilmesi lazım. İlk üç ay dolmamış ama bebeğe zarar verebilir. Antibiyotik başlayalım, haftaya tekrar gel idrarda bakılsın" dedi. Kadın doğumcu "İlaca gerek yok, bol su iç" dedi
Bizden çılgını yokkiEn farklı en çılgın anne ve teyzeleriz biz
Duanı yirim seninnnHer kucağıma aldğmda size dua ediorm..
Söylieceklerim bu kadar derin ve kısa
Ayy süper gitmemiş olmaması
Mutlaa göster
Hayırdır nurum neyn var
Daha klasik ayakkabı moduna geçmedim ins geçmem de ondan daha çok tirsar oldum eskiden topuklularla bile çok rahat eden ben kendime nazar mı ettimkiBence kiloyla alakası yok. Klasik ayakkabıların hepsi topuklu olsun olmasın, benim ayaklarımı mahvediyor. Ayağımız rahata alıştığı için daha sert, dar ayakkabılar giyince alışamıyor diye düşünüyorum
Onları hiç görmedim kuzumYaa kiyamam ama niye gerginsin canim benim yahuuu, her şey guzel gidiyor bak, olumluya odaklan, deriiiiin bir nefes al canimin ici
Deri corap gibi babetler var bir de. Suan bana da hc bsy olmuyor sabah giyip okula geldigimi aksam ayak ucuma takip gidiyombazi ayaklara her ayakkabi olmuyor kuzu
İlaç kullanma kuzum zaten yeterince ilaç kullandın böbrek ve karaciğerini de düşün bol su herşeye faydaDoktorları birbirine kırdırıp geldim. Aile hekimi "İdrarda enfeksiyon var. Tedavi edilmesi lazım. İlk üç ay dolmamış ama bebeğe zarar verebilir. Antibiyotik başlayalım, haftaya tekrar gel idrarda bakılsın" dedi. Kadın doğumcu "İlaca gerek yok, bol su iç" dedi
Cok yüksek degildir o zaman limonlu su ic gecer hemenBelirtim yok ki tahlilde çıkıyor. İdrara sık çıkmayı belirti saydı aile hekimi. O gebelikte olmuyor mu dedim? İlk trimesterda olmaz dedi. Her gün yeni bir bilgi. Bu kadar hamile yalan mı söylüyor? Hepsinde enfeksiyon mu var da sık çıkıyorlar idrara
Şuan o haldeyimBizden çılgını yokki
Duanı yirim seninnnayakkabı bulamiyom kuzum ayağıma göre hep yara içinde ayaklarım hoş Dr bu cusseyi bu ayaklar nasıl taşıyor demişti geçen sene
Daha klasik ayakkabı moduna geçmedim ins geçmem de ondan daha çok tirsar oldum eskiden topuklularla bile çok rahat eden ben kendime nazar mı ettimki
Onları hiç görmedim kuzum
İlaç kullanma kuzum zaten yeterince ilaç kullandın böbrek ve karaciğerini de düşün bol su herşeye fayda
Hemen toparlarsin dönersin kuzum meme işini halletsek bı ne zamana geri cekilirmis süt emzirmeye devam mı et dediler ne dediler sanaŞuan o haldeyim
Eski halimi özlüorum
Yumuşak deri babet yaz çıkıyor o tarzlar kuzu. Önü kısa ve arkası lastikli olmayanlarından almak lazım.Bizden çılgını yokki
Duanı yirim seninnnayakkabı bulamiyom kuzum ayağıma göre hep yara içinde ayaklarım hoş Dr bu cusseyi bu ayaklar nasıl taşıyor demişti geçen sene
Daha klasik ayakkabı moduna geçmedim ins geçmem de ondan daha çok tirsar oldum eskiden topuklularla bile çok rahat eden ben kendime nazar mı ettimki
Onları hiç görmedim kuzum
İlaç kullanma kuzum zaten yeterince ilaç kullandın böbrek ve karaciğerini de düşün bol su herşeye fayda
Bakayım hemenYumuşak deri babet yaz çıkıyor o tarzlar kuzu. Önü kısa ve arkası lastikli olmayanlarından almak lazım.
D3vam et dedilerdeHemen toparlarsin dönersin kuzum meme işini halletsek bı ne zamana geri cekilirmis süt emzirmeye devam mı et dediler ne dediler sana
Bulantı yüzünden fazla içemiyordum ama artırmaya çalışacağım miktarınıBen her 2 ayda bir oluodm gebeliğimde..
Eb az 3 lt su en güzel çözümü..
Ama enfeksiyonm oranım cok yüksekken ilaç veriodu doktorm
Spor da darsa sıkıysa yine bozuyor beni. Bazen spor çorabı da arkada ayakkabıya sürte sürte acıtıyor. Bilekli çorap giymem gerekiyor ya da silikonlu çoraplar ayağa yapışıyor fazla hareket etmiyor o da rahat olabiliyorDaha klasik ayakkabı moduna geçmedim ins geçmem de ondan daha çok tirsar oldum eskiden topuklularla bile çok rahat eden ben kendime nazar mı ettimki
Ya sorma o kullandığımız ilaçlar aklıma geldikçe içim bi fena oluyor zaten. Torba torba ilaç aldık :/İlaç kullanma kuzum zaten yeterince ilaç kullandın böbrek ve karaciğerini de düşün bol su herşeye fayda
Limonlu su da içiyorum da miktarı artırmam lazım. Bakalım geçer inşallahCok yüksek degildir o zaman limonlu su ic gecer hemen
Kıyamam kuzum ya inat çıktı bizim Lena prensesD3vam et dedilerde
Emmio
Su içmeye çalış pipetle iç suyu miden bulanmaz öyle... Sorma herif ne zaman denicez dediğinde ilaçlar ve etkileri geliyor aklıma hazır değilim diorum bida aynı şeyleri yaşamaya gücüm yokBulantı yüzünden fazla içemiyordum ama artırmaya çalışacağım miktarını
Spor da darsa sıkıysa yine bozuyor beni. Bazen spor çorabı da arkada ayakkabıya sürte sürte acıtıyor. Bilekli çorap giymem gerekiyor ya da silikonlu çoraplar ayağa yapışıyor fazla hareket etmiyor o da rahat olabiliyor
Ya sorma o kullandığımız ilaçlar aklıma geldikçe içim bi fena oluyor zaten. Torba torba ilaç aldık :/
Limonlu su da içiyorum da miktarı artırmam lazım. Bakalım geçer inşallah
Sorma valla ama bı yönden düşününce haklı 100 kiloydum 36 numara ayaklarım varNurzfr Onu diyen doktor halt yesin. Bazısı okuyup unvan sahibi oluyor ama insan olamıyor
Miss Bride Taburcu oldun mu?
Bir çaresine bakacağım. Çok zor evet ama şöyle düşün Nur, deneyeceğin zaman yumurta geliştirme kısmını atlamış olarak başlayacaksın bu sefer. Geri kalan kısımda da Prednol'ü o kadar uzun kullandırmasa mı diyeceğim ama işin içini de bilmiyoruz ki ne ne için ne kadar lazım herkeste değişiyor. Yine de her halükarda daha rahat olacaksın ilkine göre. Yumurta toplamaya kadar olan süreç beni çok yıpratmıştı. Hafta sonu ayaklarını biraz deniz suyuna sok. Hemen toparlarSu içmeye çalış pipetle iç suyu miden bulanmaz öyle... Sorma herif ne zaman denicez dediğinde ilaçlar ve etkileri geliyor aklıma hazır değilim diorum bida aynı şeyleri yaşamaya gücüm yokyeni çorap da aldım bakalım ins bu hafta dinleneyimde haftaya açımasın artık
Ne olursa olsun karşısındaki insanla öyle konuşamaz. Ülkede eline imza yetkisi geçen neredeyse herkes diğerlerinden üstün sanıyor kendini. Sen değil siz diye hitap eden doktorlara daha çok saygı duyuyorumSorma valla ama bı yönden düşününce haklı 100 kiloydum 36 numara ayaklarım var
Allah razı olsun fıstıkimHer kucağıma aldğmda size dua ediorm..
Söylieceklerim bu kadar derin ve kısa
Ayy süper gitmemiş olmaması
Mutlaa göster
Hayırdır nurum neyn var
İnşallah alacağım canımAnksiyete bu zamanda kimde yok ki? Sen kendini rahatlatmaya çalış. Zor kısmı atlattın. Sonucun elinde. Çok şükür bir sıkıntı da yok. İçin rahat olsun. Güzel haberler alma zamanı
Herşey güzel olacak Allah'ın izni ile canımYaa kiyamam ama niye gerginsin canim benim yahuuu, her şey guzel gidiyor bak, olumluya odaklan, deriiiiin bir nefes al canimin ici
Deri corap gibi babetler var bir de. Suan bana da hc bsy olmuyor sabah giyip okula geldigimi aksam ayak ucuma takip gidiyombazi ayaklara her ayakkabi olmuyor kuzu
Malesef kuzum haftasonu sınav var gidemem muhtemelen bı yere yarında herif calisio bakalım artık evde tuzlu su yaparım olmadı... Prednol midemi mahvetti hale ceremesini çekiyorum valla... Heryer varlar malesef okumuşun cahili diye bı tabir var gorguden yoksunlar için kullanıolar işte böyle bişi olsa gerek çoğu okul okuyunca görgüyu de ogrenioz sanıo herhalde ama malesef o kendini geliştirmekle alakaliBir çaresine bakacağım. Çok zor evet ama şöyle düşün Nur, deneyeceğin zaman yumurta geliştirme kısmını atlamış olarak başlayacaksın bu sefer. Geri kalan kısımda da Prednol'ü o kadar uzun kullandırmasa mı diyeceğim ama işin içini de bilmiyoruz ki ne ne için ne kadar lazım herkeste değişiyor. Yine de her halükarda daha rahat olacaksın ilkine göre. Yumurta toplamaya kadar olan süreç beni çok yıpratmıştı. Hafta sonu ayaklarını biraz deniz suyuna sok. Hemen toparlar
Ne olursa olsun karşısındaki insanla öyle konuşamaz. Ülkede eline imza yetkisi geçen neredeyse herkes diğerlerinden üstün sanıyor kendini. Sen değil siz diye hitap eden doktorlara daha çok saygı duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?