Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi gözün aydın. Gördün mü bak boşuna korktun. Son cümleyi anlamadım ama

Cok iyi anlıorm cnkü bende öyleydm..
Sanki biri midemi çalkalıo gibi oluodu.. Nefret ediodm sudan. Ama başka şansımda yokttu.. İçemediğim içinde tekrarlıodu lanet enfeksiyon..
Gebeliğin her ayında enfeksion iyi değil zaten..

Bunlar ne güzel şeyler
Maşallahhhhhh
Ohhhh şeytanın bacağını kırdık
İyi şeyler olnaya başladı cok şükür

Evde de yapsan olur. Denize yakınsınız, belki gidebilirsin diye dedim. Evde hazırladığın tuzlu su da rahatlatır. Maalesef öyle ya sayıları da artıyor :/

Ooooo haberler süperr hadi bakalım bebis gelecek inşallah ❤❤❤❤

İlk üç ay anti önermiyorlar ya kadın doğumcular aile hekimine bakma sen bana da oldu aynısı 4 5 lt su içtim günde çok zorlanırlarsa bir toz var suda eritilip içilen ondan veriyorlar anti yerine

Hadi gözün aydın. Gördün mü bak boşuna korktun. Son cümleyi anlamadım ama
Yumurta çatlatmasi eğer hamilelik olmaz ise aşılama yaparız dedi.evet çok rahatladım önceki neydi öyle yok donör yok tüple de olmaz gıcık kadın
İnşallah kuzum inşallah kırdık
Bu arada turuncu sana çok yakışmış
Oğlan basmıyor
Canım bende ayağımı catlatmistim alçıda uzun süre kalınca ayak basmaya çalıştığında yumuşak geliyor ve için bir tuhaf oluyor böyle sanki bad dönmesi gibi ama senin yardımına ile basacak peşinden koşacaksin
Ooooo haberler süperr hadi bakalım bebis gelecek inşallah ❤❤❤❤
İnşallah canımın içi inşallah
Gel sen kokla :)))
Bak üşenmem gelirim bak

Darısı sizin turuncu olmanıza

Yaaaaa bak demedik mi biz sanaaaa, yaşasınnnnnn, insallah cok cok guzel olmaya devam edecek guzummmm, yirimmmm

Oldum. Annemlere geldik. Sabaha kadar uyumuyoruz ailecek cagirdiginapişman olmamıştır ins.
Olursa olsun. Torun gelmiş. Her türlü nazını niyazını çekecek
İlk üç ay anti önermiyorlar ya kadın doğumcular aile hekimine bakma sen bana da oldu aynısı 4 5 lt su içtim günde çok zorlanırlarsa bir toz var suda eritilip içilen ondan veriyorlar anti yerine
Öyleymiş zaten aile hekimi de yazarken biraz tereddüt etmişti ilk üç ayı doldurmadığım için
Yumurta çatlatmasi eğer hamilelik olmaz ise aşılama yaparız dedi.evet çok rahatladım önceki neydi öyle yok donör yok tüple de olmaz gıcık kadın
Bırak o uğursuzu anma hiç. Sen önüne bak. Aşılamayı Dr. Bal0ncuk pek önermiyor ama oralara gelmeden olacak belki zaten. Şimdi ilk işiniz iyi bir ürolog bulmak olsun (Biz gittiğimizden çok memnun kaldık ama Anadolu yakasında. Size biraz ters kalır). Sonraki adım da malum Hsg etkisi de birkaç ay devam edecek. Özellikle ilk ay içeri verdikleri sıvının etkisiyle hamile kalanlar oluyormuş. Sonrasındaki üç ay içinde de kalanlar var. Yaa her şey çok güzel gidiyor

Yaaa aşılama olıp tutan varmı var ama bana doğal gebelikten farkı yok gibi gelior ki öylede zaten..
Ben eşimin zoruyla yaptırdım
Bide çiplisini yaptırdım ekstra...
Bir halta yaramamştı
Aşılama yapacaksa biri.. Cok kendini kaptırmadan yapnalı
Kaptırınca sonra üzülebilio yada hevesi kaçıo

Ben de çok taraftar değildim. Sonra zaten sperm değerleri düşük gelince yeterli değil diye öneremediler bile bize. Yoksa ben de o kararı biraz zor verebilirdim. Dediğin gibi tutma ihtimali de daha düşük. Bir tek işte spermin gideceği yolu kısaltıyor. Belki diyorum ileri hareketlisi az olan ama hareketlisi çok olanlarda işe yarıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…