- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #204.301
Hadi gözün aydın. Gördün mü bak boşuna korktun. Son cümleyi anlamadım amaKızlar çıktım şimdi doktordan. Bu ay ilaca gerek yok sol tarafındaki çok güzel büyümüş. Günleri verdi. O günler ilişkide olacaksın dedi bu ay hamile kalma olasılığın çok çok yüksek dedi. Tahmini ameliyat etmek isteyen çok şerefsiz olur dedi ama hiçbir şekilde gerek yok dedi biraz kaba konuştum ama öyle dedi. İki ilişki türü önerdi biri ayaklar omuzda diğeri ise benim üste olduğum ama çıkmadan hemen ben alta geçekmişim popoya yastık koyacakmisim. Dedim hamilelik için üst önerilmiyormus olur mu dedi direk gidiyor dedi istersen sana 120 çeşit pozisyon yollarım dedieşim de geldi benle onun da sperm testine tekrar baktı dedi ileri hız çok iyi ama senin spermler deli dana gibi çıkınca nere gitceklerini şaşırıyorlar dedi urolojiye kontrole git dedi eşime de. İşte eşime sigarayi bırak dedi karbonhidrattan uzak dur dedi tavuk yeme dedi. Bu ay olmazsa çatlama o da olmazsa aşı dedi bu kadar rahatladım he
Cok iyi anlıorm cnkü bende öyleydm..Bulantı yüzünden fazla içemiyordum ama artırmaya çalışacağım miktarını
Spor da darsa sıkıysa yine bozuyor beni. Bazen spor çorabı da arkada ayakkabıya sürte sürte acıtıyor. Bilekli çorap giymem gerekiyor ya da silikonlu çoraplar ayağa yapışıyor fazla hareket etmiyor o da rahat olabiliyor
Ya sorma o kullandığımız ilaçlar aklıma geldikçe içim bi fena oluyor zaten. Torba torba ilaç aldık :/
Limonlu su da içiyorum da miktarı artırmam lazım. Bakalım geçer inşallah
Bunlar ne güzel şeylerKızlar çıktım şimdi doktordan. Bu ay ilaca gerek yok sol tarafındaki çok güzel büyümüş. Günleri verdi. O günler ilişkide olacaksın dedi bu ay hamile kalma olasılığın çok çok yüksek dedi. Tahmini ameliyat etmek isteyen çok şerefsiz olur dedi ama hiçbir şekilde gerek yok dedi biraz kaba konuştum ama öyle dedi. İki ilişki türü önerdi biri ayaklar omuzda diğeri ise benim üste olduğum ama çıkmadan hemen ben alta geçekmişim popoya yastık koyacakmisim. Dedim hamilelik için üst önerilmiyormus olur mu dedi direk gidiyor dedi istersen sana 120 çeşit pozisyon yollarım dedieşim de geldi benle onun da sperm testine tekrar baktı dedi ileri hız çok iyi ama senin spermler deli dana gibi çıkınca nere gitceklerini şaşırıyorlar dedi urolojiye kontrole git dedi eşime de. İşte eşime sigarayi bırak dedi karbonhidrattan uzak dur dedi tavuk yeme dedi. Bu ay olmazsa çatlama o da olmazsa aşı dedi bu kadar rahatladım he
Evde de yapsan olur. Denize yakınsınız, belki gidebilirsin diye dedim. Evde hazırladığın tuzlu su da rahatlatır. Maalesef öyle ya sayıları da artıyor :/Malesef kuzum haftasonu sınav var gidemem muhtemelen bı yere yarında herif calisio bakalım artık evde tuzlu su yaparım olmadı... Prednol midemi mahvetti hale ceremesini çekiyorum valla... Heryer varlar malesef okumuşun cahili diye bı tabir var gorguden yoksunlar için kullanıolar işte böyle bişi olsa gerek çoğu okul okuyunca görgüyu de ogrenioz sanıo herhalde ama malesef o kendini geliştirmekle alakali
Oğlan basmıyorYaaa sen nie ağlıon yineeeeee
Korkuorrr kuzumOğlan basmıyor
Ooooo haberler süperr hadi bakalım bebis gelecek inşallah ❤❤❤❤Kızlar çıktım şimdi doktordan. Bu ay ilaca gerek yok sol tarafındaki çok güzel büyümüş. Günleri verdi. O günler ilişkide olacaksın dedi bu ay hamile kalma olasılığın çok çok yüksek dedi. Tahmini ameliyat etmek isteyen çok şerefsiz olur dedi ama hiçbir şekilde gerek yok dedi biraz kaba konuştum ama öyle dedi. İki ilişki türü önerdi biri ayaklar omuzda diğeri ise benim üste olduğum ama çıkmadan hemen ben alta geçekmişim popoya yastık koyacakmisim. Dedim hamilelik için üst önerilmiyormus olur mu dedi direk gidiyor dedi istersen sana 120 çeşit pozisyon yollarım dedieşim de geldi benle onun da sperm testine tekrar baktı dedi ileri hız çok iyi ama senin spermler deli dana gibi çıkınca nere gitceklerini şaşırıyorlar dedi urolojiye kontrole git dedi eşime de. İşte eşime sigarayi bırak dedi karbonhidrattan uzak dur dedi tavuk yeme dedi. Bu ay olmazsa çatlama o da olmazsa aşı dedi bu kadar rahatladım he
Ağrım hala var ama ufak ufak ayaklandım mecbur.Ayaklanabildinmi
Ağrn varmı cnm
Gel sen kokla :)))
Dün çıktım iki saat uyudum uyumadım. Annemdeyiz. Tasinamadik. Prenses cazgırın tekiMiss Bride kuzuuu nasıl gidiyo annelik senin prenses napio bakalım emmeye başladı mı hastaneden çıktın mı nasılsın iyi misin
Oldum. Annemlere geldik. Sabaha kadar uyumuyoruz ailecekNurzfr Onu diyen doktor halt yesin. Bazısı okuyup unvan sahibi oluyor ama insan olamıyor
Miss Bride Taburcu oldun mu?
Dün çıktım iki saat uyudum uyumadım. Annemdeyiz. Tasinamadik. Prenses cazgırın teki
Pişman olduğunda söyler herhalde çok mu agliyo gazlı mi yoksa Asel bebişOldum. Annemlere geldik. Sabaha kadar uyumuyoruz ailecekcagirdiginapişman olmamıştır ins.
İlk üç ay anti önermiyorlar ya kadın doğumcular aile hekimine bakma sen bana da oldu aynısı 4 5 lt su içtim günde çok zorlanırlarsa bir toz var suda eritilip içilen ondan veriyorlar anti yerineBelirtim yok ki tahlilde çıkıyor. İdrara sık çıkmayı belirti saydı aile hekimi. O gebelikte olmuyor mu dedim? İlk trimesterda olmaz dedi. Her gün yeni bir bilgi. Bu kadar hamile yalan mı söylüyor? Hepsinde enfeksiyon mu var da sık çıkıyorlar idrara
Yumurta çatlatmasi eğer hamilelik olmaz ise aşılama yaparız dedi.evet çok rahatladımHadi gözün aydın. Gördün mü bak boşuna korktun. Son cümleyi anlamadım ama
İnşallah kuzum inşallah kırdıkCok iyi anlıorm cnkü bende öyleydm..
Sanki biri midemi çalkalıo gibi oluodu.. Nefret ediodm sudan. Ama başka şansımda yokttu.. İçemediğim içinde tekrarlıodu lanet enfeksiyon..
Gebeliğin her ayında enfeksion iyi değil zaten..
Bunlar ne güzel şeyler
Maşallahhhhhh
Ohhhh şeytanın bacağını kırdık
İyi şeyler olnaya başladı cok şükür
Canım bende ayağımı catlatmistim alçıda uzun süre kalınca ayak basmaya çalıştığında yumuşak geliyor ve için bir tuhaf oluyor böyle sanki bad dönmesi gibi ama senin yardımına ile basacak peşinden koşacaksinOğlan basmıyor
İnşallah canımın içi inşallahOoooo haberler süperr hadi bakalım bebis gelecek inşallah ❤❤❤❤
Bak üşenmem gelirim bakGel sen kokla :)))
Darısı sizin turuncu olmanızaYumurta çatlatmasi eğer hamilelik olmaz ise aşılama yaparız dedi.evet çok rahatladımönceki neydi öyle yok donör yok tüple de olmaz gıcık kadın
İnşallah kuzum inşallah kırdık
Bu arada turuncu sana çok yakışmış
Canım bende ayağımı catlatmistim alçıda uzun süre kalınca ayak basmaya çalıştığında yumuşak geliyor ve için bir tuhaf oluyor böyle sanki bad dönmesi gibi ama senin yardımına ile basacak peşinden koşacaksin
İnşallah canımın içi inşallah
Bak üşenmem gelirim bak
Yaaaaa bak demedik mi biz sanaaaa, yaşasınnnnnn, insallah cok cok guzel olmaya devam edecek guzummmm, yirimmmmKızlar çıktım şimdi doktordan. Bu ay ilaca gerek yok sol tarafındaki çok güzel büyümüş. Günleri verdi. O günler ilişkide olacaksın dedi bu ay hamile kalma olasılığın çok çok yüksek dedi. Tahmini ameliyat etmek isteyen çok şerefsiz olur dedi ama hiçbir şekilde gerek yok dedi biraz kaba konuştum ama öyle dedi. İki ilişki türü önerdi biri ayaklar omuzda diğeri ise benim üste olduğum ama çıkmadan hemen ben alta geçekmişim popoya yastık koyacakmisim. Dedim hamilelik için üst önerilmiyormus olur mu dedi direk gidiyor dedi istersen sana 120 çeşit pozisyon yollarım dedieşim de geldi benle onun da sperm testine tekrar baktı dedi ileri hız çok iyi ama senin spermler deli dana gibi çıkınca nere gitceklerini şaşırıyorlar dedi urolojiye kontrole git dedi eşime de. İşte eşime sigarayi bırak dedi karbonhidrattan uzak dur dedi tavuk yeme dedi. Bu ay olmazsa çatlama o da olmazsa aşı dedi bu kadar rahatladım he
Olursa olsun. Torun gelmiş. Her türlü nazını niyazını çekecekOldum. Annemlere geldik. Sabaha kadar uyumuyoruz ailecekcagirdiginapişman olmamıştır ins.
Öyleymiş zaten aile hekimi de yazarken biraz tereddüt etmişti ilk üç ayı doldurmadığım içinİlk üç ay anti önermiyorlar ya kadın doğumcular aile hekimine bakma sen bana da oldu aynısı 4 5 lt su içtim günde çok zorlanırlarsa bir toz var suda eritilip içilen ondan veriyorlar anti yerine
Bırak o uğursuzu anma hiç. Sen önüne bak. Aşılamayı Dr.Yumurta çatlatmasi eğer hamilelik olmaz ise aşılama yaparız dedi.evet çok rahatladımönceki neydi öyle yok donör yok tüple de olmaz gıcık kadın
Yaaa aşılama olıp tutan varmı var ama bana doğal gebelikten farkı yok gibi gelior ki öylede zaten..Olursa olsun. Torun gelmiş. Her türlü nazını niyazını çekecek
Öyleymiş zaten aile hekimi de yazarken biraz tereddüt etmişti ilk üç ayı doldurmadığım için
Bırak o uğursuzu anma hiç. Sen önüne bak. Aşılamayı Dr.Bal0ncuk pek önermiyor ama oralara gelmeden olacak belki zaten. Şimdi ilk işiniz iyi bir ürolog bulmak olsun (Biz gittiğimizden çok memnun kaldık ama Anadolu yakasında. Size biraz ters kalır). Sonraki adım da malum Hsg etkisi de birkaç ay devam edecek. Özellikle ilk ay içeri verdikleri sıvının etkisiyle hamile kalanlar oluyormuş. Sonrasındaki üç ay içinde de kalanlar var. Yaa her şey çok güzel gidiyor
Ben de çok taraftar değildim. Sonra zaten sperm değerleri düşük gelince yeterli değil diye öneremediler bile bize. Yoksa ben de o kararı biraz zor verebilirdim. Dediğin gibi tutma ihtimali de daha düşük. Bir tek işte spermin gideceği yolu kısaltıyor. Belki diyorum ileri hareketlisi az olan ama hareketlisi çok olanlarda işe yarıyordurYaaa aşılama olıp tutan varmı var ama bana doğal gebelikten farkı yok gibi gelior ki öylede zaten..
Ben eşimin zoruyla yaptırdım
Bide çiplisini yaptırdım ekstra...
Bir halta yaramamştı
Aşılama yapacaksa biri.. Cok kendini kaptırmadan yapnalı
Kaptırınca sonra üzülebilio yada hevesi kaçıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?