Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herşey nasip kısmet..
İleri hızı olnayan bile gebe kalabilior..
Şans işte
Oda bize denk gelmedi

Bizim parayı basmamız lazımmış
Zaten bugn delirdim
Artk göğüslerm yanıo sıkmaktan
Ağladm ağladm ağladm
En son bana baaakkk yapılışın dert, yapıldıktan snrası dert, doğdun yine dert
Milyarlık bebesin kendine gel dedm
Möl möl suratıma bakıo
Umrundamı.. Elbette değil

"Sen Lena Ziyagilsin, kendine gel" deseydin. Bu kadar harap etme kendini. Çok zor ama emmeyen de emmiyor. Annem üç çocuğunu mis gibi emzirmiş ama küçük ablam sütü olmasına rağmen ilk 12 günden sonra bir daha ne yaptılarsa emmemiş. Mama ile büyümüş. Hala süt içmez, peynir yemez. Hiç baktırmadı ama belki de bende süt alerjisi var diyor. Kusması geliyor peynir görünce, kokusunu alınca falan. Sadece belli tür peynirleri yiyor. Fabrikasyon, peynir olmayan peynirler

Yk cnm bu hakikaten ziyagil
Çünkü annesi acı çekip elle inek gibi kendini sağınca
Sütü löp löp içior

Yaaaaa bak demedik mi biz sanaaaa, yaşasınnnnnn, insallah cok cok guzel olmaya devam edecek guzummmm, yirimmmm
İnşallah canım hayatımızda hep güzellikler olsun
Aşamalarını söyledi zaten... Ki bu aşamaları demesi benim ile arkadaş daha doğrusu abla gibi konuşmasi önemli belki dediğin gibi hicbirseye gerek kalmayacak Allah büyük
Onun o bal suratını yerim bennnnnnnn

Aşamalarını söyledi zaten... Ki bu aşamaları demesi benim ile arkadaş daha doğrusu abla gibi konuşmasi önemli belki dediğin gibi hicbirseye gerek kalmayacak Allah büyük
İnşallah sen de hsg sonrası şıp diye hamile kalanlardan olursun. Hem kendi kendine yumurta büyümüş de ne güzel

Her yerde böyle insan çok marketteki kasiyer bile senli benli konuşuyor nasıl hiç tanımadığı insanla böyle konuşuyorlar,çekinip utanmıyorlar şaşırıyorum
çok sevindim parecim keşke her doktor böyle olsa ne güzel konuşmuş hadi hayırlı haberlerle

Herkese merhaba, geçen senede bu gruba bi uğrayıp çıkmıştım, gebelik planlıyodum ama 1 sene daha erteledim, şimdi ovulasyon yaptım ilk defa, acaba bakabilir misiniz çatlamış mı?

Eklentiler

• 20210730_174151.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 21
Ayyyy inşallah canım evet doktora bayıldım

11 günlük cnm :)
Maşallah size kuzum. Gaz sorunu olursa hiç telaş yapma kuzum anason çayı ve rezene bunları bulundur kendinde günde 1 bardak iç anasonu demlerken kaynat 1 dakika kadar etkisi daha iyi. Bundan bebeğine 1 çay kaşığı icirebilirsin aynı şekilde rezenede ben gaz için bi ilaca 80 lira verdim kabız yaptı ilaca para dökme doğal şeyler daha iyi birde ibrahim saraçoglunun 1 kurunu tek geçerim. Millete kafa takmıyoruz aaa çok zayıf aaaa uyumuyor aaaa yemiyor aaa söyle aaa böyle o aaalarbitmez biz ne yapıyoruz takmıyoruz

Valla milleti hiç takmıorm :)
Hatta kmseye bişry demiorm
Ne derlerse he iyi var evet diorm
Kmseye kaf vermiorm
Kimseyi ilgilendirmez zaten
Ama tek sorunumuz emmio

Valla milleti hiç takmıorm :)
Hatta kmseye bişry demiorm
Ne derlerse he iyi var evet diorm
Kmseye kaf vermiorm
Kimseyi ilgilendirmez zaten
Ama tek sorunumuz emmio
Sen vazgeçme ama zorlamada açlık grevine sokma emsin diye benim arkadaşımın kızı oldu ilk 3 ay kendini her sagmadadenedi emsin bebeği diye 3 ayın sonunda kendi emdi telaş yok merak Yok kuzum vakti vardır herşeyin üzülme. Sonuçta anne sutu alıyor sadece sen biraz uğraşıyorsun o kadar

İnşallah öyle olur benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…