- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #204.321
Herşey nasip kısmet..Ben de çok taraftar değildim. Sonra zaten sperm değerleri düşük gelince yeterli değil diye öneremediler bile bize. Yoksa ben de o kararı biraz zor verebilirdim. Dediğin gibi tutma ihtimali de daha düşük. Bir tek işte spermin gideceği yolu kısaltıyor. Belki diyorum ileri hareketlisi az olan ama hareketlisi çok olanlarda işe yarıyordur
Bizim parayı basmamız lazımmışHerşey nasip kısmet..
İleri hızı olnayan bile gebe kalabilior..
Şans işte
Oda bize denk gelmedi
Zaten bugn delirdimBizim parayı basmamız lazımmış
"Sen Lena Ziyagilsin, kendine gel" deseydin. Bu kadar harap etme kendini. Çok zor ama emmeyen de emmiyor. Annem üç çocuğunu mis gibi emzirmiş ama küçük ablam sütü olmasına rağmen ilk 12 günden sonra bir daha ne yaptılarsa emmemiş. Mama ile büyümüş. Hala süt içmez, peynir yemez. Hiç baktırmadı ama belki de bende süt alerjisi var diyor. Kusması geliyor peynir görünce, kokusunu alınca falan. Sadece belli tür peynirleri yiyor. Fabrikasyon, peynir olmayan peynirlerZaten bugn delirdim
Artk göğüslerm yanıo sıkmaktan
Ağladm ağladm ağladm
En son bana baaakkk yapılışın dert, yapıldıktan snrası dert, doğdun yine dert
Milyarlık bebesin kendine gel dedm
Möl möl suratıma bakıo
Umrundamı.. Elbette değil
Yk cnm bu hakikaten ziyagil"Sen Lena Ziyagilsin, kendine gel" deseydin. Bu kadar harap etme kendini. Çok zor ama emmeyen de emmiyor. Annem üç çocuğunu mis gibi emzirmiş ama küçük ablam sütü olmasına rağmen ilk 12 günden sonra bir daha ne yaptılarsa emmemiş. Mama ile büyümüş. Hala süt içmez, peynir yemez. Hiç baktırmadı ama belki de bende süt alerjisi var diyor. Kusması geliyor peynir görünce, kokusunu alınca falan. Sadece belli tür peynirleri yiyor. Fabrikasyon, peynir olmayan peynirler
İnşallah canım hayatımızda hep güzellikler olsunYaaaaa bak demedik mi biz sanaaaa, yaşasınnnnnn, insallah cok cok guzel olmaya devam edecek guzummmm, yirimmmm
Aşamalarını söyledi zaten... Ki bu aşamaları demesi benim ile arkadaş daha doğrusu abla gibi konuşmasi önemli belki dediğin gibi hicbirseye gerek kalmayacak Allah büyükOlursa olsun. Torun gelmiş. Her türlü nazını niyazını çekecek
Öyleymiş zaten aile hekimi de yazarken biraz tereddüt etmişti ilk üç ayı doldurmadığım için
Bırak o uğursuzu anma hiç. Sen önüne bak. Aşılamayı Dr.Bal0ncuk pek önermiyor ama oralara gelmeden olacak belki zaten. Şimdi ilk işiniz iyi bir ürolog bulmak olsun (Biz gittiğimizden çok memnun kaldık ama Anadolu yakasında. Size biraz ters kalır). Sonraki adım da malum Hsg etkisi de birkaç ay devam edecek. Özellikle ilk ay içeri verdikleri sıvının etkisiyle hamile kalanlar oluyormuş. Sonrasındaki üç ay içinde de kalanlar var. Yaa her şey çok güzel gidiyor
Onun o bal suratını yerim bennnnnnnnZaten bugn delirdim
Artk göğüslerm yanıo sıkmaktan
Ağladm ağladm ağladm
En son bana baaakkk yapılışın dert, yapıldıktan snrası dert, doğdun yine dert
Milyarlık bebesin kendine gel dedm
Möl möl suratıma bakıo
Umrundamı.. Elbette değil
Anaam prenses çıktı kız. "Ben kendimi ne yoracağım. Sen sağ ver" diyor demek heYk cnm bu hakikaten ziyagil
Çünkü annesi acı çekip elle inek gibi kendini sağınca
Sütü löp löp içior
İnşallah sen de hsg sonrası şıp diye hamile kalanlardan olursun. Hem kendi kendine yumurta büyümüş de ne güzelAşamalarını söyledi zaten... Ki bu aşamaları demesi benim ile arkadaş daha doğrusu abla gibi konuşmasi önemli belki dediğin gibi hicbirseye gerek kalmayacak Allah büyük
Her yerde böyle insan çok marketteki kasiyer bile senli benli konuşuyor nasıl hiç tanımadığı insanla böyle konuşuyorlar,çekinip utanmıyorlar şaşırıyorumBir çaresine bakacağım. Çok zor evet ama şöyle düşün Nur, deneyeceğin zaman yumurta geliştirme kısmını atlamış olarak başlayacaksın bu sefer. Geri kalan kısımda da Prednol'ü o kadar uzun kullandırmasa mı diyeceğim ama işin içini de bilmiyoruz ki ne ne için ne kadar lazım herkeste değişiyor. Yine de her halükarda daha rahat olacaksın ilkine göre. Yumurta toplamaya kadar olan süreç beni çok yıpratmıştı. Hafta sonu ayaklarını biraz deniz suyuna sok. Hemen toparlar
Ne olursa olsun karşısındaki insanla öyle konuşamaz. Ülkede eline imza yetkisi geçen neredeyse herkes diğerlerinden üstün sanıyor kendini. Sen değil siz diye hitap eden doktorlara daha çok saygı duyuyorum
çok sevindim parecim keşke her doktor böyle olsa ne güzel konuşmuşKızlar çıktım şimdi doktordan. Bu ay ilaca gerek yok sol tarafındaki çok güzel büyümüş. Günleri verdi. O günler ilişkide olacaksın dedi bu ay hamile kalma olasılığın çok çok yüksek dedi. Tahmini ameliyat etmek isteyen çok şerefsiz olur dedi ama hiçbir şekilde gerek yok dedi biraz kaba konuştum ama öyle dedi. İki ilişki türü önerdi biri ayaklar omuzda diğeri ise benim üste olduğum ama çıkmadan hemen ben alta geçekmişim popoya yastık koyacakmisim. Dedim hamilelik için üst önerilmiyormus olur mu dedi direk gidiyor dedi istersen sana 120 çeşit pozisyon yollarım dedieşim de geldi benle onun da sperm testine tekrar baktı dedi ileri hız çok iyi ama senin spermler deli dana gibi çıkınca nere gitceklerini şaşırıyorlar dedi urolojiye kontrole git dedi eşime de. İşte eşime sigarayi bırak dedi karbonhidrattan uzak dur dedi tavuk yeme dedi. Bu ay olmazsa çatlama o da olmazsa aşı dedi bu kadar rahatladım he
İnşallah canım inşallahİnşallah sen de hsg sonrası şıp diye hamile kalanlardan olursun. Hem kendi kendine yumurta büyümüş de ne güzel
Kuzu ne yapıyorsunDelisin
Nabıon yavrimmmm
Ayyyy inşallah canımHer yerde böyle insan çok marketteki kasiyer bile senli benli konuşuyor nasıl hiç tanımadığı insanla böyle konuşuyorlar,çekinip utanmıyorlar şaşırıyorum
çok sevindim parecim keşke her doktor böyle olsa ne güzel konuşmuşhadi hayırlı haberlerle
Aynen öyle dioAnaam prenses çıktı kız. "Ben kendimi ne yoracağım. Sen sağ ver" diyor demek he
Zilliye bak. Rahata alıştı
Saol cnm ne yapaym uğraşıormKuzu ne yapıyorsun
Ben iyiyim kuzum Ne kadarlık oldu bebişAynen öyle dio
Saol cnm ne yapaym uğraşıorm
Sen ne yapıosn nasılsn
11 günlük cnm :)Ben iyiyim kuzum Ne kadarlık oldu bebiş
Maşallah size kuzum. Gaz sorunu olursa hiç telaş yapma kuzum anason çayı ve rezene bunları bulundur kendinde günde 1 bardak iç anasonu demlerken kaynat 1 dakika kadar etkisi daha iyi. Bundan bebeğine 1 çay kaşığı icirebilirsin aynı şekilde rezenede ben gaz için bi ilaca 80 lira verdim kabız yaptı ilaca para dökme doğal şeyler daha iyi birde ibrahim saraçoglunun 1 kurunu tek geçerim. Millete kafa takmıyoruz aaa çok zayıf aaaa uyumuyor aaaa yemiyor aaa söyle aaa böyle o aaalarbitmez biz ne yapıyoruz takmıyoruz11 günlük cnm :)
Valla milleti hiç takmıorm :)Maşallah size kuzum. Gaz sorunu olursa hiç telaş yapma kuzum anason çayı ve rezene bunları bulundur kendinde günde 1 bardak iç anasonu demlerken kaynat 1 dakika kadar etkisi daha iyi. Bundan bebeğine 1 çay kaşığı icirebilirsin aynı şekilde rezenede ben gaz için bi ilaca 80 lira verdim kabız yaptı ilaca para dökme doğal şeyler daha iyi birde ibrahim saraçoglunun 1 kurunu tek geçerim. Millete kafa takmıyoruz aaa çok zayıf aaaa uyumuyor aaaa yemiyor aaa söyle aaa böyle o aaalarbitmez biz ne yapıyoruz takmıyoruz
Sen vazgeçme ama zorlamada açlık grevine sokma emsin diye benim arkadaşımın kızı oldu ilk 3 ay kendini her sagmadadenedi emsin bebeği diye 3 ayın sonunda kendi emdi telaş yok merak Yok kuzum vakti vardır herşeyin üzülme. Sonuçta anne sutu alıyor sadece sen biraz uğraşıyorsun o kadarValla milleti hiç takmıorm :)
Hatta kmseye bişry demiorm
Ne derlerse he iyi var evet diorm
Kmseye kaf vermiorm
Kimseyi ilgilendirmez zaten
Ama tek sorunumuz emmio
İnşallah öyle olur benimdeSen vazgeçme ama zorlamada açlık grevine sokma emsin diye benim arkadaşımın kızı oldu ilk 3 ay kendini her sagmadadenedi emsin bebeği diye 3 ayın sonunda kendi emdi telaş yok merak Yok kuzum vakti vardır herşeyin üzülme. Sonuçta anne sutu alıyor sadece sen biraz uğraşıyorsun o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?