Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şükür bu halimizede sen nasilsin annelik nasil gidiyor
Sizi bekliorussssss
Arkadaş yapın dieee

Hatırlıyorum canım, isin ilginci baska ihtimali dusunmedim bile o kadar bi eminlik ama okulda cevrede vs hemen hemen herkes kiz dedi bana. Ben erkekmis deyince, yanlistir o vs dediler ahhshsh
Yaaaa ne diosn bana 9. Ayda bile kucağına erkek verirlerse şaşırma diolardı yaaa
İlginç işte insanlar

Kız çocuğu nimetmiş ben düşük yaptğımda cinsiyeti kızdı adı bile hazırdı kaybettim onu o an anladım meğer bir kızım olsun ne kadar çok istemişim
Tekrar hamile oldğumu öğrendğimde hiç tereddüt etmedim kızdı Rabbim birini aldı birini nasip edecek inşallah aynı ismi koycaz şükürler olsun

Yaaa beyazzzzz

Bekliyoruz öyle ne biliyim yapicak bisey de yok

Dimi o bakımdan çok cimcime çok şeker oluyorlar hayırlı sağlıklı merhametli evlatlar olsunlar da gerisi önemli değil her şeyimiz çiçekli böcekli

Gece gece ağlatacaksın

Sağlıkla büyüsün simdi yavrun, her sey cok guzel olsun sizin için

Bizimkiler uyuyor henüz ben kargalarla uyandım Oğlan uykunun arasında napıosun anne yatağı mı düzeltiosun diyo hayır dedim ne yapıosan yap ama perdeyi açma dedi tamam dedim

Maşallah topiğimizin erkeğine taramanın gerek kalmamasına sevindim
Sağ olasın bulutcum. Listenin diğer bebeklerini bekliyoruz. Hepimiz hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Ben babamın adını koycaktm die rahattm.. Kızımın adını eşim koyfu
Anlaşmamız böyleydi
Senin aklında isim varmı
Yok isim. Liste bakıyorum. Hep aynı isimler
Bekliyoruz öyle ne biliyim yapicak bisey de yok
Bir şey olmaz inşallah aldığı süt korusun onu. İnsanlarla böyle nasıl ve ne kadar daha mücadele edeceğiz ben de hiç bilmiyorum. Beni de çok geriyor bu durum. Geçen rüyamda seni gördüm ama anlatmayı düşünmüyorum diyen akraba, bir hafta önce benimle çocuğu görmeye gelme pazarlığı yapıyordu. Daha üç ayım bile dolmadı. "Annemi bile eve almayı düşünmüyorum" dedim kapattım konuyu. Şaka gibi insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…