- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #204.781
Sizi bekliorussssssŞükür bu halimizedesen nasilsin annelik nasil gidiyor
Yaaaa ne diosn bana 9. Ayda bile kucağına erkek verirlerse şaşırma diolardı yaaaHatırlıyorum canım, isin ilginci baska ihtimali dusunmedim bile o kadar bi eminlikama okulda cevrede vs hemen hemen herkes kiz dedi bana. Ben erkekmis deyince, yanlistir o vs dediler ahhshsh
Yaaa beyazzzzzKız çocuğu nimetmiş ben düşük yaptğımda cinsiyeti kızdı adı bile hazırdı kaybettim onu o an anladım meğer bir kızım olsun ne kadar çok istemişim
Tekrar hamile oldğumu öğrendğimde hiç tereddüt etmedim kızdı Rabbim birini aldı birini nasip edecek inşallah aynı ismi koycaz şükürler olsun
Bekliyoruz öyle ne biliyim yapicak bisey de yokYa sadece bildirimdeki mesajlara bakıyorum. Dayler'in alıntısında gördüm de sinirlerim hopladı. Kendi insanımızdan kendimizi korumaya çalışıyoruz. Bu kadar olmaz ya. Bana da sürekli "Ben kaparsam ilaç kullanamam" dememe rağmen "Çok takıyosun yeaa" diyorlar
Bizi daha cok beklersiniz maalesef ☹☹Sizi bekliorussssss
Arkadaş yapın dieee
Yaaaa ne diosn bana 9. Ayda bile kucağına erkek verirlerse şaşırma diolardı yaaa
İlginç işte insanlar
Dimi o bakımdan çok cimcime çok şeker oluyorlarNasılsın cancağzımm
Ben babamın adını koycaktm die rahattm.. Kızımın adını eşim koyfu
Anlaşmamız böyleydi
Senin aklında isim varmı
Ama kız cocuğu cidden başka oluor..
Çok cimcime oluorlar..
Giysi seçeneği cok..
Renkli renkli cıvıl cıvıl.. Süsle püsle
Kız çocuğu nimetmiş ben düşük yaptğımda cinsiyeti kızdı adı bile hazırdı kaybettim onu o an anladım meğer bir kızım olsun ne kadar çok istemişim
Tekrar hamile oldğumu öğrendğimde hiç tereddüt etmedim kızdı Rabbim birini aldı birini nasip edecek inşallah aynı ismi koycaz şükürler olsun
Sağlıkla büyüsün simdi yavrun, her sey cok guzel olsun sizin içinKız çocuğu nimetmiş ben düşük yaptğımda cinsiyeti kızdı adı bile hazırdı kaybettim onu o an anladım meğer bir kızım olsun ne kadar çok istemişim
Yok cano ağlama şükredecek çok sebebimiz varGece gece ağlatacaksın
Amin aminSağlıkla büyüsün simdi yavrun, her sey cok guzel olsun sizin için
Çok şükür tabiYok cano ağlama şükredecek çok sebebimiz varMutlu olalım
Nedenmiş o nedenmişşşşBizi daha cok beklersiniz maalesef ☹☹
Amin bulutumDimi o bakımdan çok cimcime çok şeker oluyorlarhayırlı sağlıklı merhametli evlatlar olsunlar da gerisi önemli değil her şeyimiz çiçekli böcekli
Çamaşır makinem durduğuna göre yatma zamanım geldi demektiriyi geceler
Keşke ormanlarımız insanlarımız perişan olduAyy gece gece bir yağmur bir gökgürültüsü maşallah maşallah...
Keşke 1 hafta önce yangınlarda yağsaydı
Perde kırmızı çizgimizdir.Bizimkiler uyuyor henüz ben kargalarla uyandımOğlan uykunun arasında napıosun anne yatağı mı düzeltiosun diyo hayır dedim ne yapıosan yap ama perdeyi açma dedi tamam dedim
Sağ olasın bulutcum. Listenin diğer bebeklerini bekliyoruz. Hepimiz hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşallahMaşallahtopiğimizin erkeğine taramanın gerek kalmamasına sevindim
Yok isim. Liste bakıyorum. Hep aynı isimlerBen babamın adını koycaktm die rahattm.. Kızımın adını eşim koyfu
Anlaşmamız böyleydi
Senin aklında isim varmı
Bir şey olmaz inşallah aldığı süt korusun onu. İnsanlarla böyle nasıl ve ne kadar daha mücadele edeceğiz ben de hiç bilmiyorum. Beni de çok geriyor bu durum. Geçen rüyamda seni gördüm ama anlatmayı düşünmüyorum diyen akraba, bir hafta önce benimle çocuğu görmeye gelme pazarlığı yapıyordu. Daha üç ayım bile dolmadı. "Annemi bile eve almayı düşünmüyorum" dedim kapattım konuyu. Şaka gibi insanlarBekliyoruz öyle ne biliyim yapicak bisey de yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?