- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.047
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #214.501
Hayir ya gitmesin, cok stres yaparim ben oyle kocam yanimda olsun istiyorumKızzzz inşallah bebedir
Eğer bebeyse bırak herif gitsn
Bebeden snra vakit geçio
Millet suriyeye gidio nerdesn sen
Evet cnm sonuçta hormon ilaçları
Biz geliriz doğumaHayir ya gitmesin, cok stres yaparim ben oyle kocam yanimda olsun istiyorumeger hamileysem ve giderse resmen dogumdan sonra geliyorlar
Shshshhshs tamam sizde gelin kocamda gelsinBiz geliriz doğuma
Ne güzel geriye işin kalmadı o zaman.Öyle düşünme yatmanın keyfini çıkar bebiş olunca yatamıcaksınEşyaları hazırladık koyduk arabaya. Normal şartlarda olsak belki biraz daha normal geçirebilirdim. Yani ne bileyim yemeği falan kendim yapıyordum en azından. Şimdi sürekli yatınca aciz hissediyorum
İnanır mısın oraları hiç düşünemiyorum bile. Zorunlu yatmak o kadar koyuyor ki ve elimden hiçbir şey gelmiyor. Sadece sağlıkla vaktini bekleyip öyle gelsin diye dua ediyorumNe güzel geriye işin kalmadı o zaman.Öyle düşünme yatmanın keyfini çıkar bebiş olunca yatamıcaksın
Kim kizzzKızzzz inşallah bebedir
Bebeden snra vakit geçio
Evet canım iğnelerin etkisi. Benim çok yoğun akıntım olmuştu. Sordum, normal dediler merkezde
Kızzzz inşallah bebedir
Bebeden snra vakit geçio
Bekleyecek bence.biraz heyecan yaratmak istemiş canı :) zorunlu diye düşünme kafanı dağıtacak şeyler bul stres üzüntü yokİnanır mısın oraları hiç düşünemiyorum bile. Zorunlu yatmak o kadar koyuyor ki ve elimden hiçbir şey gelmiyor. Sadece sağlıkla vaktini bekleyip öyle gelsin diye dua ediyorum
Daha tam belli degil dayloss, giderse 6 ay gelmeyecekler
günaydın canolarımmmmmmmmmmmmmmmm
2 yıllık yoldaşlarımmmmmmmmmmm
regl olcam... dün gece ayaklarım ısınmadı donuyordum evin içinde resmen
aklıma transfer sonrası belirtilerim geldi.. aynen böyle ayaklarım donuyordu sivilcem çıkmıştı.. tam regl olacak gibi..
yani demem o kii benm gebelik belirtim regl belirtimle aynıydı
sonuç? belirti aramamak lazmcukulatam balım böceğim bu not özellikle sana
dün bana belirti arıyormuşsun gibi geldide akıntı vs soruncaOhh geliyo mu regll
Belirtilere inanmıyorum ben aşkom artık ben bu 2.5 senelik süreçte kustum bile ona rağmen hamile değildim hahahahhaha o gün belirtileri bıraktım aynı sigarayı bıraktığım gibi
Yok kız daha toplama bile olmadı ne belirtisidün bana belirti arıyormuşsun gibi geldide akıntı vs sorunca
belirti dediğim gebelik belirtisi değil.. böyle içten içe paniğin var gibi
Oyyy inşallah gitmez kuzum ya, zor bir surec sizin içinDaha tam belli degil dayloss, giderse 6 ay gelmeyecekler
Ya hamileysenngünaydın canolarımmmmmmmmmmmmmmmm
2 yıllık yoldaşlarımmmmmmmmmmm
regl olcam... dün gece ayaklarım ısınmadı donuyordum evin içinde resmen
aklıma transfer sonrası belirtilerim geldi.. aynen böyle ayaklarım donuyordu sivilcem çıkmıştı.. tam regl olacak gibi..
yani demem o kii benm gebelik belirtim regl belirtimle aynıydı
sonuç? belirti aramamak lazmcukulatam balım böceğim bu not özellikle sana
9 gayet güzel bir rakam cukom öyle telaş etme...Yok kız daha toplama bile olmadı ne belirtisi
Akıntı olunca korktum acaba çatladı mı diye o yüzden merak ettim.
panik olmamak elde değilki kolay süreç değil baluşum
Cociklerimi gördüm yine ahshhshs
8-9 yumurta devam, arkadan gelen bi kaç tanede küçük var. Kurulla konuşup karar vericez dedi ya onlarıda büyütürüz ya yarın toplarız dedi. Arayacaklar benibi tane aykırı bi yumurta var baya büyümüş 25 olmuş hajshjsjs aynı benim gibi aykırı o tutuyomuş bide hahahahah
topik açacam.. regl oldum acaba hamilemiyimOyyy inşallah gitmez kuzum ya, zor bir surec sizin için
Ya hamileysenn
Ayrıntılari da ekle ama, sey de, kaset test yaptım, erken gebelik yaptim, kan verdim, 2 ay once sevistik, negatif cikti. Hamile miyim.9 gayet güzel bir rakam cukom öyle telaş etme...
benmde 14 toplandı 9 döllendi... 7si 3. güne gitti
5 tanesi 5. güne gidip blast oldu :)
topik açacam.. regl oldum acaba hamilemiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?