- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.008
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #214.521
Oy maşallah seninde çok güzel toplanmış9 gayet güzel bir rakam cukom öyle telaş etme...
benmde 14 toplandı 9 döllendi... 7si 3. güne gitti
5 tanesi 5. güne gidip blast oldu :)
topik açacam.. regl oldum acaba hamilemiyim
oo onlarsız olurmu hiçAyrıntılari da ekle ama, sey de, kaset test yaptım, erken gebelik yaptim, kan verdim, 2 ay once sevistik, negatif cikti. Hamile miyim.
3 tane cücüküm var.. bu yıl kirasını ödedim.. annelerini bekliyorla..Oy maşallah seninde çok güzel toplanmışkaç tane donuk var senin kuzu napcaksın onları
Lenoskom nasilllloo onlarsız olurmu hiç
3 tane cücüküm var.. bu yıl kirasını ödedim.. annelerini bekliyorla..
bir yanım iptal et yeter bu devirde 1 bebe dio
1 yanımda bekle diyor...
gelecek yıl için kararsızım
off sabah işe gitmeden önce oyun oynuoruz felan snra bi bakıorum gözyaşları akıo içim gidiyorLenoskom nasillll
Olsun kuzum cozumu var cok şükür gibi dusun, üzme kendini, geçecek inşallah iyi olacak minnosumoff sabah işe gitmeden önce oyun oynuoruz felan snra bi bakıorum gözyaşları akıo içim gidiyor
inşallah aminnOyyy inşallah gitmez kuzum ya, zor bir surec sizin için
Ya hamileysenn
yok daha değilHemsirecik cnm netleştimi
kıyamam sana aşkoşyok daha değil
ya zaten bütn sene görevdeydi şimdi bide bu çıktı sinir oluyorumkıyamam sana aşkoş
inşallah yoktur öyle bişey
Sana şimdi moral lazım. Buna sonra odaklan. Belki de hiç olmayacak öyle bir şeyya zaten bütn sene görevdeydi şimdi bide bu çıktı sinir oluyorum
Kuzu ben de çok ağrım olmuştu toplamadan önce diye, aramıştım hastaneyi çatlama önceliyici vurduk ama çatlıyor olabilir mi diye ahahaha o yüzden hiç takılma onlara. Löp löp bebik olsunYok kız daha toplama bile olmadı ne belirtisi
Akıntı olunca korktum acaba çatladı mı diye o yüzden merak ettim.
panik olmamak elde değilki kolay süreç değil baluşum
Cociklerimi gördüm yine ahshhshs
8-9 yumurta devam, arkadan gelen bi kaç tanede küçük var. Kurulla konuşup karar vericez dedi ya onlarıda büyütürüz ya yarın toplarız dedi. Arayacaklar benibi tane aykırı bi yumurta var baya büyümüş 25 olmuş hajshjsjs aynı benim gibi aykırı o tutuyomuş bide hahahahah
Biz de yapmıyah mı böyle aksiyonlar di mi9 gayet güzel bir rakam cukom öyle telaş etme...
benmde 14 toplandı 9 döllendi... 7si 3. güne gitti
5 tanesi 5. güne gidip blast oldu :)
topik açacam.. regl oldum acaba hamilemiyim
oo onlarsız olurmu hiç
3 tane cücüküm var.. bu yıl kirasını ödedim.. annelerini bekliyorla..
bir yanım iptal et yeter bu devirde 1 bebe dio
1 yanımda bekle diyor...
gelecek yıl için kararsızım
Kuzu ben de çok ağrım olmuştu toplamadan önce diye, aramıştım hastaneyi çatlama önceliyici vurduk ama çatlıyor olabilir mi diye ahahaha o yüzden hiç takılma onlara. Löp löp bebik olsun
Biz de yapmıyah mı böyle aksiyonlar di mi
Kızlar biz bugün sperm testi verdik. Biliyorsunuz 45 milyondan 20 bine düşmüş demişti doktor. Bugünki sonuçta 36.7 milyon var. Bence opu gününde stresten falan böyle oldu. Doktor stres bu kadar düşürmez demişti ama bakalım doktordan yorumu için telefon bekliyorum ama şükür çok düşük çıkmadı yine
Sizler nasılsınız napıyorsunuz işten güçten giremedim çok.
Kuzu bana bugünde iğne devam, yarın kontrol yine.cukulatam seni bugün mü arayacaklar toplama gününü netleştirmek için?
Simdilik dusunmemeye calisiyorumSana şimdi moral lazım. Buna sonra odaklan. Belki de hiç olmayacak öyle bir şey
gözünüz aydın cnm hadi inşallah herşey gönlüne göre olurKuzu ben de çok ağrım olmuştu toplamadan önce diye, aramıştım hastaneyi çatlama önceliyici vurduk ama çatlıyor olabilir mi diye ahahaha o yüzden hiç takılma onlara. Löp löp bebik olsun
Biz de yapmıyah mı böyle aksiyonlar di mi
Kızlar biz bugün sperm testi verdik. Biliyorsunuz 45 milyondan 20 bine düşmüş demişti doktor. Bugünki sonuçta 36.7 milyon var. Bence opu gününde stresten falan böyle oldu. Doktor stres bu kadar düşürmez demişti ama bakalım doktordan yorumu için telefon bekliyorum ama şükür çok düşük çıkmadı yine
Sizler nasılsınız napıyorsunuz işten güçten giremedim çok.
Kuzu bana bugünde iğne devam, yarın kontrol yine.
Büyük ihtimalle pazar toplanır öylr dedi yarın bakıcak öyle karar vericek
bebe ürünlerine zeval gelmedikçe sorun yok kankaBim gezileri de biter artık
Zincir marketlere ürün sınırı
Küçük ve orta ölçekli esnafın ayakta kalabilmesi için, zincir marketlerde bazı ürünlerin satışının yasaklanmasını içeren paket TBMM’ye gönderiliyor....www.hurriyet.com.tr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?