Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bu konu ara ara hortluyo ama genelde sonuç değişmiyo. Bence yine aynı olacak
zahide büyürken anasını küçülttü bulutum

gözünüz aydın cnm hadi inşallah herşey gönlüne göre olur

şappi şapii

bebe ürünlerine zeval gelmedikçe sorun yok kanka
Sağol kuzum, inş inş
Lenoş nasıl yavruu, daha iyi mi?

Balkiz94 balım... geçmiş olsun cnm
Allah acil şifalar versin.. Dualarımız annenle
Sagol canım benim boynunda kitleler gördüler zaten akciğer kanseri biliyorsun lenflere sıçramış olabilirmiş akıllı ilaç kullanmasına rağmen. Şimdi onu arastiriyorlar umarım sicramamistir

bebe ürünlerine zeval gelmedikçe sorun yok kanka
E tekstil işte bebek ürünleri de
Ya bu konu ara ara hortluyo ama genelde sonuç değişmiyo. Bence yine aynı olacak
Göreceğiz bakalım
Sagol canım benim boynunda kitleler gördüler zaten akciğer kanseri biliyorsun lenflere sıçramış olabilirmiş akıllı ilaç kullanmasına rağmen. Şimdi onu arastiriyorlar umarım sicramamistir
Allah şifa versin. Başta da biraz olumsuz konuşmuşlardı. Çok şükür korkulan olmadı. İnşallah iyi çıkar sonuçlar. Allah sizi birbirinize bağışlasın, annene sağlıklı uzun ömüler versin, torununa baksın

Amin canım benim inşallah. Başta akıllı ilaç uyumlu olmasaydı 6 aydan daha kısa demişlerdi gen mutasyonu olunca kötünün iyisi oldu bizim için. En azından akıllı ilacın 2-3 sene idare edeceğini düşünüyorduk doktorlar da biz de. Şu an 10 ay oldu kullanmaya başlayalı eğer kanser sıçrama yaparsa ilaç işe yaramıyor demekmiş ama hemen biraktirmiyorlar sanırım. Hakkımızda hayırlısı dediğin gibi inşallah torunuyla zaman gecirebilir

inşallah cnm

lebron ceymsssssssssssssssssssssssssssss

Çok mu yaramazmış minnoş kız
çok

Testim pozitf. Tedavi iptal. 2 ay ara vermek zorundayız dediler. Şoktayım şuan
Semptom yoksa tekrar yaptırsaydın test farklı bir yerde. Eşim de pozitif çıktı biliyorsunuz. Hastanede ilk gece tek kalmak zorunda kaldım, onu eve gönderdiler karantinaya. Güvenmediğimiz için eve giderken başka bir hastanede tekrar test yaptı ve negatif çıktı

Anlamadım şoklardayım pozitifiz..

4-5 gün önce grip gibi bişey olduk, ama 1 gün sürdü bitti. Şuan hiç belirtimiz yok

4-5 gün önce grip gibi bişey olduk, ama 1 gün sürdü bitti. Şuan hiç belirtimiz yok
Sabah mı verdiniz test? Tüh ya şimdi tekrar gidip verebilir misiniz ki bir yerde? Eşin de mi pozitif çıktı? Bizde ikimizde de hiçbir semptom yoktu. Hastaneye yatışım yapıldığı için test yaptılar. Ben negatif çıktım, eşim pozitif

Bence tekrar test verin

Akşam üstü verdik 6 gibi falan.
İkimizde pozitifiz. Bugün son günümüz falandı belki, yarın bidaha vercez inşallah negatif çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…