- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #214.541
Ya bu konu ara ara hortluyo ama genelde sonuç değişmiyo. Bence yine aynı olacakBim gezileri de biter artık
Zincir marketlere ürün sınırı
Küçük ve orta ölçekli esnafın ayakta kalabilmesi için, zincir marketlerde bazı ürünlerin satışının yasaklanmasını içeren paket TBMM’ye gönderiliyor....www.hurriyet.com.tr
Sağol kuzum, inş inşzahide büyürken anasını küçülttü bulutum
gözünüz aydın cnm hadi inşallah herşey gönlüne göre olur
şappi şapii
bebe ürünlerine zeval gelmedikçe sorun yok kanka
lulu aynı ya katroş... bakalım.. uzun bi süreç.. sonu güzel olsunda bekleriz ne yapalımYa bu konu ara ara hortluyo ama genelde sonuç değişmiyo. Bence yine aynı olacak
Sağol kuzum, inş inş
Lenoş nasıl yavruu, daha iyi mi?
Sagol canım benim
E tekstil işte bebek ürünleri debebe ürünlerine zeval gelmedikçe sorun yok kanka
Göreceğiz bakalımYa bu konu ara ara hortluyo ama genelde sonuç değişmiyo. Bence yine aynı olacak
Allah şifa versin. Başta da biraz olumsuz konuşmuşlardı. Çok şükür korkulan olmadı. İnşallah iyi çıkar sonuçlar. Allah sizi birbirinize bağışlasın, annene sağlıklı uzun ömüler versin, torununa baksınSagol canım benimboynunda kitleler gördüler zaten akciğer kanseri biliyorsun lenflere sıçramış olabilirmiş akıllı ilaç kullanmasına rağmen. Şimdi onu arastiriyorlar umarım sicramamistir
Amin canım benim inşallah. Başta akıllı ilaç uyumlu olmasaydı 6 aydan daha kısa demişlerdi gen mutasyonu olunca kötünün iyisi oldu bizim için. En azından akıllı ilacın 2-3 sene idare edeceğini düşünüyorduk doktorlar da biz de. Şu an 10 ay oldu kullanmaya başlayalı eğer kanser sıçrama yaparsa ilaç işe yaramıyor demekmiş ama hemen biraktirmiyorlar sanırım. Hakkımızda hayırlısı dediğin gibi inşallah torunuyla zaman gecirebilirE tekstil işte bebek ürünleri de
Göreceğiz bakalım
Allah şifa versin. Başta da biraz olumsuz konuşmuşlardı. Çok şükür korkulan olmadı. İnşallah iyi çıkar sonuçlar. Allah sizi birbirinize bağışlasın, annene sağlıklı uzun ömüler versin, torununa baksın
Çok mu yaramazmış minnoş kızzahide büyürken anasını küçülttü bulutum
gözünüz aydın cnm hadi inşallah herşey gönlüne göre olur
şappi şapii
bebe ürünlerine zeval gelmedikçe sorun yok kanka
inşallah cnmSagol canım benimboynunda kitleler gördüler zaten akciğer kanseri biliyorsun lenflere sıçramış olabilirmiş akıllı ilaç kullanmasına rağmen. Şimdi onu arastiriyorlar umarım sicramamistir
lebron ceymsssssssssssssssssssssssssssssE tekstil işte bebek ürünleri de
Göreceğiz bakalım
Allah şifa versin. Başta da biraz olumsuz konuşmuşlardı. Çok şükür korkulan olmadı. İnşallah iyi çıkar sonuçlar. Allah sizi birbirinize bağışlasın, annene sağlıklı uzun ömüler versin, torununa baksın
çokÇok mu yaramazmış minnoş kız
Bizim kasım anneleri topiğine gelsin taktikler çok bizdeinşallah cnm
lebron ceymsssssssssssssssssssssssssssss
çok
yaa onun oğlu birinci sınıfa başladı ya kuzumBizim kasım anneleri topiğine gelsin taktikler çok bizde
Öyle öyle... Bizler beklemeye alışığız zaten malumlulu aynı ya katroş... bakalım.. uzun bi süreç.. sonu güzel olsunda bekleriz ne yapalım
Nassil yaniTestim pozitf. Tedavi iptal. 2 ay ara vermek zorundayız dediler. Şoktayım şuan
Semptom yoksa tekrar yaptırsaydın test farklı bir yerde. Eşim de pozitif çıktı biliyorsunuz. Hastanede ilk gece tek kalmak zorunda kaldım, onu eve gönderdiler karantinaya. Güvenmediğimiz için eve giderken başka bir hastanede tekrar test yaptı ve negatif çıktıTestim pozitf. Tedavi iptal. 2 ay ara vermek zorundayız dediler. Şoktayım şuan
Nassil yani
Semptom yoksa tekrar yaptırsaydın test farklı bir yerde. Eşim de pozitif çıktı biliyorsunuz. Hastanede ilk gece tek kalmak zorunda kaldım, onu eve gönderdiler karantinaya. Güvenmediğimiz için eve giderken başka bir hastanede tekrar test yaptı ve negatif çıktı
Sabah mı verdiniz test? Tüh ya şimdi tekrar gidip verebilir misiniz ki bir yerde? Eşin de mi pozitif çıktı? Bizde ikimizde de hiçbir semptom yoktu. Hastaneye yatışım yapıldığı için test yaptılar. Ben negatif çıktım, eşim pozitif4-5 gün önce grip gibi bişey olduk, ama 1 gün sürdü bitti. Şuan hiç belirtimiz yok
Bence tekrar test verinAnlamadım şoklardayım pozitifiz..
4-5 gün önce grip gibi bişey olduk, ama 1 gün sürdü bitti. Şuan hiç belirtimiz yok
Sabah mı verdiniz test? Tüh ya şimdi tekrar gidip verebilir misiniz ki bir yerde? Eşin de mi pozitif çıktı? Bizde ikimizde de hiçbir semptom yoktu. Hastaneye yatışım yapıldığı için test yaptılar. Ben negatif çıktım, eşim pozitif
Bence tekrar test verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?