- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #214.561
İnşallah canım inşallah yaAkşam üstü verdik 6 gibi falan.
İkimizde pozitifiz. Bugün son günümüz falandı belki, yarın bidaha vercez inşallah negatif çıkar
Semptom yokken pozitif çıkmak da yeni moda oldu. Hasta mıyız değil miyiz hiçbir şey anlamıyoruz artıkTestim pozitf. Tedavi iptal. 2 ay ara vermek zorundayız dediler. Şoktayım şuan
Semptom yokken pozitif çıkmak da yeni moda oldu. Hasta mıyız değil miyiz hiçbir şey anlamıyoruz artık
Tekrar test verin tabi siz. Peki aranın 2 ay olma sebebi neymiş çuku?
Yaaa üzülme kuzu, vardır bir hayır ne bileyim yaaaValla ben şoktayım dur dur bugünü bul..
5 gün önce griptim 1 gün sürdü. Demekki grip değil covidmiş
Aranın 2 ay olma sebebi “Bir enfeksiyon olduğu için vucudun bunu atması gerekir yarin sizinle iletisime geçilir geçmiş olsun”
Böyle dedi
Aşkoş nasıl oldungünaydınn anca kalktım dünden beri midem ağrıyorilaçların etkisi sanırım
Cukom geçmiş olsun bebeğim...Testim pozitf. Tedavi iptal. 2 ay ara vermek zorundayız dediler. Şoktayım şuan
Toplanmıyo baluşum iptal oldu tedavi. Sil baştan başlayacak herşey yaniAşkoş nasıl oldun
Cukom geçmiş olsun bebeğim...
Vardır bunda bir hayır ama yumurtalar toplanmıacakmı orayı anlayamadm?
E şimdi siz kendiniz ilişkiye girseniz tehlikeli mi bir şey dediler mi? 5iz 6ız falan riski mi varToplanmıyo baluşum iptal oldu tedavi. Sil baştan başlayacak herşey yani
E şimdi siz kendiniz ilişkiye girseniz tehlikeli mi bir şey dediler mi? 5iz 6ız falan riski mi var
Bir de oluyormuş çuku. Bildiğin bir sürü yumurtan var. Ana habere çıkarsınız he corona yüzünden beşiz annesi olan kadın diyeOnunla alakalı bişey demediler ama biz değerlendircezBoşa gitmesin bari o kadar yumurta. 5iz de olmaz herhalde bilmiyorumki hajshsj
Hahahahahhahah hayırlısı olsun dediğimiz bu olamazBir de oluyormuş çuku. Bildiğin bir sürü yumurtan var. Ana habere çıkarsınız he corona yüzünden beşiz annesi olan kadın diye
Sen siparişi ver bakalım onlar ne yaparsa artıkHahahahahhahah hayırlısı olsun dediğimiz bu olamazikiz olsjn bari beşiz ne
Her işte bi hayr var cukomToplanmıyo baluşum iptal oldu tedavi. Sil baştan başlayacak herşey yani
Allah yardımcısı olsun ben de olur mu bilmem de kız okula başlayınca 2.düşünüyordum daha mı zor oluyor kiyaa onun oğlu birinci sınıfa başladı ya kuzum
onun zorluğu birazda
He evet iptal oluyor komple. Ben de ondan çok korkmuştum. Hala da korkuyorum acaba ertelesem mi diye de düşünmüyor değilim ama 2 ay ara vermek gerektiğini hiç bilmiyordum onu ilk defa duydumToplanmıyo baluşum iptal oldu tedavi. Sil baştan başlayacak herşey yani
Kız şimdi o büyüyenler hepsi kendiliğinden çatlayacak mı ya da iğneyle siz mi çatlatacaksınız? Hahah keşke bu yarım kalan tedavide kendiliğinden hamile kalsanOnunla alakalı bişey demediler ama biz değerlendircezBoşa gitmesin bari o kadar yumurta. 5iz de olmaz herhalde bilmiyorumki hajshsj
Hadi bakalım hajshsjhs çoğul olcaksa ikiz olsun bi kız bi erkek olsun. Gözleri renkli olursa iyi olueSen siparişi ver bakalım onlar ne yaparsa artık
Her işte bi hayr var cukom
Belki böyle olması daha iyi
Siz yinede yansın geceler yapın
He evet iptal oluyor komple. Ben de ondan çok korkmuştum. Hala da korkuyorum acaba ertelesem mi diye de düşünmüyor değilim ama 2 ay ara vermek gerektiğini hiç bilmiyordum onu ilk defa duydum
Kız şimdi o büyüyenler hepsi kendiliğinden çatlayacak mı ya da iğneyle siz mi çatlatacaksınız? Hahah keşke bu yarım kalan tedavide kendiliğinden hamile kalsanne kadar şükela olur
En güzeli 2-3yaşAllah yardımcısı olsun ben de olur mu bilmem de kız okula başlayınca 2.düşünüyordum daha mı zor oluyor kibiri okuldayken diğeriyle ilgilenmek kolay olur diyordum
Büyüyünce dediğin gibi 2 3 güzel.ama ilk zamanlar ikisi de çok küçük olcak hangi biriyle ilgileneceksin? hem 2 3 yaşında tuvalet eğitimi de başlıyor ohoo zor işlerEn güzeli 2-3yaş
Ruhsuz bir erkek daha
•tw paylaşımları on Instagram: "AHAHSNNDJDNDNNSNDNDND"
9,831 likes, 17 comments - missetw on January 9, 2022: "AHAHSNNDJDNDNNSNDNDND".www.instagram.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?