Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Semptom yokken pozitif çıkmak da yeni moda oldu. Hasta mıyız değil miyiz hiçbir şey anlamıyoruz artık
Tekrar test verin tabi siz. Peki aranın 2 ay olma sebebi neymiş çuku?

Valla ben şoktayım dur dur bugünü bul..
5 gün önce griptim 1 gün sürdü. Demekki grip değil covidmiş

Aranın 2 ay olma sebebi “Bir enfeksiyon olduğu için vucudun bunu atması gerekir yarin sizinle iletisime geçilir geçmiş olsun”
Böyle dedi

Yaaa üzülme kuzu, vardır bir hayır ne bileyim yaaa

Toplanmıyo baluşum iptal oldu tedavi. Sil baştan başlayacak herşey yani
He evet iptal oluyor komple. Ben de ondan çok korkmuştum. Hala da korkuyorum acaba ertelesem mi diye de düşünmüyor değilim ama 2 ay ara vermek gerektiğini hiç bilmiyordum onu ilk defa duydum
Onunla alakalı bişey demediler ama biz değerlendircez Boşa gitmesin bari o kadar yumurta. 5iz de olmaz herhalde bilmiyorumki hajshsj
Kız şimdi o büyüyenler hepsi kendiliğinden çatlayacak mı ya da iğneyle siz mi çatlatacaksınız? Hahah keşke bu yarım kalan tedavide kendiliğinden hamile kalsan ne kadar şükela olur

Sen siparişi ver bakalım onlar ne yaparsa artık
Hadi bakalım hajshsjhs çoğul olcaksa ikiz olsun bi kız bi erkek olsun. Gözleri renkli olursa iyi olue
Her işte bi hayr var cukom
Belki böyle olması daha iyi
Siz yinede yansın geceler yapın

Valla ilk gece çok çöktüm o kadar emek herşey boşa gitti diye ama şuan yapacak bişey yok üzmeyeyim kendimi diye dalga geçiyorum ancak bizim başımıza gelirdi diye

2 ay arayı covidden dolayı veriyolarmış enfeksiyon olduğu için, regl olduğunuzda ararsınız dediler. Belki iyiyseniz başlayabiliriz bir sonraki adete dediler. Yani bu değil, sonrakine. Bakalım beklicez. Çatlatma iğnesini ben akşam 10da vurmuştum. Gece 11de pozitif olduğumuzu öğrendi. Keşke öyle bişey olsa be

En güzeli 2-3yaş
Büyüyünce dediğin gibi 2 3 güzel.ama ilk zamanlar ikisi de çok küçük olcak hangi biriyle ilgileneceksin? hem 2 3 yaşında tuvalet eğitimi de başlıyor ohoo zor işler sırf kızım yalnız kalmasın diye düşünüyorum kardeş iyi olur heleki kız olursa en yakın arkadaşı olur.gerçi eşim hala erkek sevdalısı umarım erkeği bulana kadar zorlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…