Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ovulasyonu satın aldıgım kadına yazdım.senın 2 gün pik oldugu için çarşambaya kadar değerlendirmen gerek dedi.
tabi o garanti amaclı söylüyor.benım en son 3gün önce ilişki oldu.
eşimde dün akşam 'yarın akşam yapalım dedi' sonra durdur durdu 'off misafir var dedi''

Ya boşver Büş, sındı girdim lavaboya, adetim bitmemiş. Kahve rengi akıntı devam. Silinince pencerede gördum. Bi gun daha bekliyiM en iyisi
ondandır kuzumm, adet bitsin öyle başla zaten ilk 5-6 gün silik görürsün döngüne göre pes etmek yokk

valla kafasını kırasım geldi onun ya ,
çok geç kalkmazlarsa belki seni dün kırdığı için yanaşır kuzum belli olmaz

G
NapıyosunuZ kuzucuklar
Günaydın canım. Gerçi ben hiç uyumadımda neyse bugün size çok katılamayabilirim çok fena miğde bulantım ve ishal var eşimde belini incitmişti işe gidemedi rapor alacak. Ama ara ara girer yoklarim sizi fırsat buldukça

valla kafasını kırasım geldi onun ya ,
çok geç kalkmazlarsa belki seni dün kırdığı için yanaşır kuzum belli olmaz
sabah sadece uyandırıp cıktım evden.
sımdı mesaj atıyo
günaydın çiçeğim böceğim falan filan
kırıldıgımın farkında

Beceremedim yaptımda yine aynı sekilde kaydetti

çok geçmiş olsun kuzum, dinlen biz hep burdayız iyi olunca gelirsin :)

silikten sonra kanda negatifi görünce insanın yapası gelmez tabi kan testini haklısın kuzum.. bekleyelim garanti olsun hem

Birde aklıma takılan , yumurtlamam dün olduysa bugün çatladıysa ama ben bu zamana kadar gün aşırı değerlendirdiysem o zamanda tutuyor mu gebelik acaaba hiç buna şahit olan var mı ?

Birde aklıma takılan , yumurtlamam dün olduysa bugün çatladıysa ama ben bu zamana kadar gün aşırı değerlendirdiysem o zamanda tutuyor mu gebelik acaaba hiç buna şahit olan var mı ?

günaşırı olunca şans hep yüksek kuzum, çünkü spermler içeride 24-72 saat arası yaşıyor o yüzden bir dolu bir boş her zaman iyidir

Beceremedim yaptımda yine aynı sekilde kaydetti
Neyse bidahakine öyle yapayım şimdi yatıyorum zaten miğdem cok fena çıkaramiyorumda ben öyle bi korkum var derin derin nefes alıyorum bastırmaya calısiyorum. Yattım işte biraz uyumaya calışıcam hiç uyumadım çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…