- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #5.901
Hadi hayırlısı kuzum. İnsallah bat o görmezsin canimGünaydın kızlar.Bat son 3gün bakalım belirti hiç yok gögüs ağrısı dışında oda her ay oluyor zaten
ovulasyonu satın aldıgım kadına yazdım.senın 2 gün pik oldugu için çarşambaya kadar değerlendirmen gerek dedi.bugün gece çok mu geç kalkar misafirler peki, belki bu gece şans olur kuzum, hiç belli olmaz bak Mrs Terazi yumurtlamadan 2 gün önce geçtikten 2 gün sonra olmuş bi tek tutmuş, yinede umutsuzluğa kapılmayalım..
ondandır kuzumm, adet bitsin öyle başla zaten ilk 5-6 gün silik görürsün döngüne göre pes etmek yokkYa boşver Büş, sındı girdim lavaboya, adetim bitmemiş. Kahve rengi akıntı devam. Silinince pencerede gördum. Bi gun daha bekliyiM en iyisi
İnşallah kuzum hiç birimiz görmeyiz de güzel bir haberler veririzHadi hayırlısı kuzum. İnsallah bat o görmezsin canim❤
ovulasyonu satın aldıgım kadına yazdım.senın 2 gün pik oldugu için çarşambaya kadar değerlendirmen gerek dedi.
tabi o garanti amaclı söylüyor.benım en son 3gün önce ilişki oldu.
eşimde yarın akşam 'yarın akşam yapalım dedi' sonra durdur durdu 'off misafir var dedi''
Günaydın canım. Gerçi ben hiç uyumadımda neyse bugün size çok katılamayabilirim çok fena miğde bulantım ve ishal var eşimde belini incitmişti işe gidemedi rapor alacak. Ama ara ara girer yoklarim sizi fırsat buldukçaNapıyosunuZ kuzucuklar
sabah sadece uyandırıp cıktım evden.valla kafasını kırasım geldi onun ya,
çok geç kalkmazlarsa belki seni dün kırdığı için yanaşır kuzum belli olmaz
Ama illa silik bisey görmem lazım di mi. Sedefe boş değil yani. Bunda tek çizgi var başka silik milik hiç bisey yok.ondandır kuzumm, adet bitsin öyle başla zaten ilk 5-6 gün silik görürsün döngüne göre pes etmek yokk
Beceremedim yaptımda yine aynı sekilde kaydettiYazdığın mesajin altında şikayet et butonu var ya, onun yanında 3 nokta var ... onun üzerine bas, seçenek çıkıyor “Düzenle” diye. Ona bastığın zaman mesajında düzeltme yapabilirsin istediğin gibi. Bitirince de kaydet e bas. Bi kadar kolay ❤❤
Yine dene çok basit aslında. Uç noktaya bas düzelte bas sonra düzeltme yapmak istediğin kelimenin üstüne tıkla sil tekrar ya olur kuzum.Beceremedim yaptımda yine aynı sekilde kaydetti
sabah sadece uyandırıp cıktım evden.
sımdı mesaj atıyo
günaydın çiçeğim böceğim falan filan
kırıldıgımın farkında
G
Günaydın canım. Gerçi ben hiç uyumadımda neyse bugün size çok katılamayabilirim çok fena miğde bulantım ve ishal var eşimde belini incitmişti işe gidemedi rapor alacak. Ama ara ara girer yoklarim sizi fırsat buldukça
silikten sonra kanda negatifi görünce insanın yapası gelmez tabi kan testini haklısın kuzum.. bekleyelim garanti olsun hem
Sadece 31 Ekim ve 1 Kasım'ı değerlendirdim o günden bu güne de tık yok. Çünkü benim hiç keyfim yokCAnım naptın ovulasyon yapıyor musun doktorun dedıgıı gunlerı degerlendırdın mı?
Birde aklıma takılan , yumurtlamam dün olduysa bugün çatladıysa ama ben bu zamana kadar gün aşırı değerlendirdiysem o zamanda tutuyor mu gebelik acaaba hiç buna şahit olan var mı ?
Sadece 31 Ekim ve 1 Kasım'ı değerlendirdim o günden bu güne de tık yok. Çünkü benim hiç keyfim yok
NEDEN tatlım?Sadece 31 Ekim ve 1 Kasım'ı değerlendirdim o günden bu güne de tık yok. Çünkü benim hiç keyfim yok
Misafir gelmeden önce yapıverin1 aylık çabam çöp
Neyse bidahakine öyle yapayım şimdi yatıyorum zaten miğdem cok fena çıkaramiyorumda ben öyle bi korkum var derin derin nefes alıyorum bastırmaya calısiyorum. Yattım işte biraz uyumaya calışıcam hiç uyumadım çünkü.Beceremedim yaptımda yine aynı sekilde kaydetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?