- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #63.101
Zeytin yağını nasıl kullaniyon cnmZeytin yagına devam et sen adetten sonra temizlensin içerisi
Sıkma kendimi canım adamlar böyle işte hep bizden sanıyorlar belki spermin kuvettisizdi döllemedi nasip artık yenş yılda umarım isteğimiz kabul olur :)eşim beni tebrik etti adet olduğum için bende tebriği ni kabul ettim Ne demek har ay itina ile olurum dedim
Insallah canim yeni Ocak ayı sıkı çalışmalara devamSıkma kendimi canım adamlar böyle işte hep bizden sanıyorlar belki spermin kuvettisizdi döllemedi nasip artık yenş yılda umarım isteğimiz kabul olur :)
Aynen canım devam zamanında gelicek o zaten :) sen anlamadanInsallah canim yeni Ocak ayı sıkı çalışmalara devam
Zaten hiç kendilerinde suç bulmazlar erkeklerSıkma kendimi canım adamlar böyle işte hep bizden sanıyorlar belki spermin kuvettisizdi döllemedi nasip artık yenş yılda umarım isteğimiz kabul olur :)
Vrmerise bir hayırlı vermezse bin hayırlı kuzum hepimiz ne kadar çok cabaliyoruzAynen canım devam zamanında gelicek o zaten :) sen anlamadan
Bulurlar mi kiz onlar hiçZaten hiç kendilerinde suç bulmazlar erkekler
Sabahları aç karına kahvaltıdan önce 1 yemek kaşığı iciyosun üstüne su falan icme bisey yeme agzimin tadı gitsin dersen agzini suyla çalkala yada minnak bi yudum iç yarım saat 1 saat sonrada kahvaltini yapabilirsinZeytin yağını nasıl kullaniyon cnm
Başına gelmeden gerçekten bilmiyorsun ama hayırlısı ile sağlıklı olucağı zaman gelsin :) aminVrmerise bir hayırlı vermezse bin hayırlı kuzum hepimiz ne kadar çok cabaliyoruz
Sağol cnm bende yapayımSabahları aç karına kahvaltıdan önce 1 yemek kaşığı iciyosun üstüne su falan icme bisey yeme agzimin tadı gitsin dersen agzini suyla çalkala yada minnak bi yudum iç yarım saat 1 saat sonrada kahvaltini yapabilirsin
Bu ay adet olmamda seninde emegin vardı yumurtlamayı göz göre göre kaçirdik bende seni tebrik ediyorum deseydineşim beni tebrik etti adet olduğum için bende tebriği ni kabul ettim Ne demek har ay itina ile olurum dedim
Bu tam olarak neye iyi geliyormuşSabahları aç karına kahvaltıdan önce 1 yemek kaşığı iciyosun üstüne su falan icme bisey yeme agzimin tadı gitsin dersen agzini suyla çalkala yada minnak bi yudum iç yarım saat 1 saat sonrada kahvaltini yapabilirsin
Aynen cnm kendilerini kusursuz sanıyorlarBulurlar mi kiz onlar hiç
Yap canim adetin geldiginde başla 15 gün yap birak adetin tekrar geldiginde yine başla 15 gün yap bırak. İçerde iltahap enfeksiyon varsa atiyor. Bu arada zeytin yagi marketlerdeki hazır zeytin yağindan degil saf sıkma olanindan olacakSağol cnm bende yapayım
Hiç aklıma gelmedi laf sokmakBu ay adet olmamda seninde emegin vardı yumurtlamayı göz göre göre kaçirdik bende seni tebrik ediyorum deseydin
İcerdeki enfeksiyonu vajinadan dışariya atiyor zeytin yaginı icerken akıntin artabilir korkma iltahabi atiyor dişarıBu tam olarak neye iyi geliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?