Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim enfeksiyonami iyi geliyor bende deneyeyim onun haricindede cok faydasi var zeytinyaginin

Benim. Normalde de akintim olur ama iccamasirimi bukadar batirmaz /: insallah enfeksiyondan deildir
Kuzum nasi bisi benim iç camasirim siyah ama ortası hep beyaz olmuş ve islak peçeteyle silinirken baya uzun sümüksü ıslak bir akinti geldi açık sarı renkte biraz beyazda kaçıyor senindemi öyle farklimi bide sanırım hava ile temas edince sarıya dönüyormuş akıntı

Benim şimdi çatmadık yumurtam bugüne 20. Gün
İcerdeki enfeksiyonu vajinadan dışariya atiyor zeytin yaginı icerken akıntin artabilir korkma iltahabi atiyor dişarı
Tamm canım babam geçen ay doktor fitil vermişti küçük bir enfeksiyon var dedi anan o ay gerçekten eşimde sesini kötü bir koku var dedim nasıl yani yıkamdım yeni dedim meğersem enfeksiyon koku yapıyormuş kızlar dikkat edin

Canim enfeksiyonami iyi geliyor bende deneyeyim onun haricindede cok faydasi var zeytinyaginin
Iyi olur tabi ben hamile kalamiyordum 7 ay denedim olmadi gebelik yaşli bi teyze tavsiye etti bunu bana enfeksiyon varsa spermleri öldüruyormus bir ay kullandim bidahaki aya hamile kalmıştim

Evet benimde öyleydi zeytin yagi söküp atiyor akıntiyla beraber gidiyor

Ben adet bıtınımden 3 gün sonra cekılmıstım canım çekildikten 3 gün sonra da ilişki oldu yumurtlama dönemini kacırmamak için
Anladım canım saol bende bu ay cekilcm de yarın doktora gideyim dedim insallah kötü bişeyle karslasmam senin sonucun nasıldı ıyi haberler almışsındır inşallah

Kuzum benimki kacdir gördüm beyaz krem gibi iccamasirimda kaliyo ama kurudumu sanirim sari oluyo /: beyazda oluyo ama oyke uzayan felan deil ben elle kontrol etmistim krem gibiydi yapiskanda deil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…