- 9 Kasım 2019
- 5.418
- 8.986
- 118
- 36
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #63.121
Catlamis kuzum bugünü boş geçirmeyin çatlama günü önemli çünküBenim şimdi çatmadımı yumurtam bugüne 20. Gün
Tamam cnm saf olanindan alirimYap canim adetin geldiginde başla 15 gün yap birak adetin tekrar geldiginde yine başla 15 gün yap bırak. İçerde iltahap enfeksiyon varsa atiyor. Bu arada zeytin yagi marketlerdeki hazır zeytin yağindan degil saf sıkma olanindan olacak
Canim enfeksiyonami iyi geliyor bende deneyeyim onun haricindede cok faydasi var zeytinyagininYap canim adetin geldiginde başla 15 gün yap birak adetin tekrar geldiginde yine başla 15 gün yap bırak. İçerde iltahap enfeksiyon varsa atiyor. Bu arada zeytin yagi marketlerdeki hazır zeytin yağindan degil saf sıkma olanindan olacak
Ya bende aldim ama esim yemiyor midemi bulandiriyor diye nasil yedirebilirimKeçi boynuzu pekmezi erkeklerinin hücrelerini cogaltiyor sperm sayısını arttırıyor muş
Koku vs yoksa degıldır kuzu ya da yanma falanBenim. Normalde de akintim olur ama iccamasirimi bukadar batirmaz /: insallah enfeksiyondan deildir
Kuzum nasi bisi benim iç camasirim siyah ama ortası hep beyaz olmuş ve islak peçeteyle silinirken baya uzun sümüksü ıslak bir akinti geldi açık sarı renkte biraz beyazda kaçıyor senindemi öyle farklimi bide sanırım hava ile temas edince sarıya dönüyormuş akıntıBenim. Normalde de akintim olur ama iccamasirimi bukadar batirmaz /: insallah enfeksiyondan deildir
Tamm canım babam geçen ay doktor fitil vermişti küçük bir enfeksiyon var dedi anan o ay gerçekten eşimde sesini kötü bir koku var dedim nasıl yani yıkamdım yeni dedim meğersem enfeksiyon koku yapıyormuş kızlar dikkat edinİcerdeki enfeksiyonu vajinadan dışariya atiyor zeytin yaginı icerken akıntin artabilir korkma iltahabi atiyor dişarı
Hadi hayirlisi cnmm gelip gecicek hemcecikAynen canım korunmalı olarak şubata kadar ,
Bugun değerilendirdik birde 18.günü Yani şimdi bekleyiş başlasın :) 10 Ocak gösteriyor takvimimCatlamis kuzum bugünü boş geçirmeyin çatlama günü önemli çünkü
Kiz tubis nasilsinYa bende aldim ama esim yemiyor midemi bulandiriyor diye nasil yedirebilirim
Iyiymmmm kuzummm evde oturuyorummm esimin maci vardi gittiKiz tubis nasilsin
Evet pahalı sabah aksam içiyorum birde. Bende sevmedim ama alıştım tadınabanada bundan verdi ama tozmus sevmedum hicc cokda pahali 150vsdi cus dedim
Benim eşim de yiyor ondan bayadır, ama kalamıyorum hala☺ Garantisi yok onların da maalesef...Keçi boynuzu pekmezi erkeklerinin hücrelerini cogaltiyor sperm sayısını arttırıyor muş
kireç tadi vardi yaa hicsevemedimEvet pahalı sabah aksam içiyorum birde. Bende sevmedim ama alıştım tadına
Iyi olur tabi ben hamile kalamiyordum 7 ay denedim olmadi gebelik yaşli bi teyze tavsiye etti bunu bana enfeksiyon varsa spermleri öldüruyormus bir ay kullandim bidahaki aya hamile kalmıştimCanim enfeksiyonami iyi geliyor bende deneyeyim onun haricindede cok faydasi var zeytinyaginin
Evet benimde öyleydi zeytin yagi söküp atiyor akıntiyla beraber gidiyorBenim şimdi çatmadık yumurtam bugüne 20. Gün
Tamm canım babam geçen ay doktor fitil vermişti küçük bir enfeksiyon var dedi anan o ay gerçekten eşimde sesini kötü bir koku var dedim nasıl yani yıkamdım yeni dedim meğersem enfeksiyon koku yapıyormuş kızlar dikkat edin
Anladım canım saol bende bu ay cekilcm de yarın doktora gideyim dedim insallah kötü bişeyle karslasmam senin sonucun nasıldı ıyi haberler almışsındır inşallahBen adet bıtınımden 3 gün sonra cekılmıstım canım çekildikten 3 gün sonra da ilişki oldu yumurtlama dönemini kacırmamak için
Oyy seni yalnizmi birakti kiyamamIyiymmmm kuzummm evde oturuyorummm esimin maci vardi gittisen napiyosun nasilsin
Kuzum benimki kacdir gördüm beyaz krem gibi iccamasirimda kaliyo ama kurudumu sanirim sari oluyo /: beyazda oluyo ama oyke uzayan felan deil ben elle kontrol etmistim krem gibiydi yapiskanda deilKuzum nasi bisi benim iç camasirim siyah ama ortası hep beyaz olmuş ve islak peçeteyle silinirken baya uzun sümüksü ıslak bir akinti geldi açık sarı renkte biraz beyazda kaçıyor senindemi öyle farklimi bide sanırım hava ile temas edince sarıya dönüyormuş akıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?