Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bende aldim ama esim yemiyor midemi bulandiriyor diye nasil yedirebilirim
Benimkide tiksindi yemiyor kuzu ben de tahin ve pekmezle beraber karıştırıyorum yediriyorum daha farkına varmamis yiyor

Kuzum benimki kacdir gördüm beyaz krem gibi iccamasirimda kaliyo ama kurudumu sanirim sari oluyo /: beyazda oluyo ama oyke uzayan felan deil ben elle kontrol etmistim krem gibiydi yapiskanda deil
Canım sen daha önce enfeksiyon gecirmistin onla kıyasla aynı şeyler oluyor mu

Iyi olur tabi ben hamile kalamiyordum 7 ay denedim olmadi gebelik yaşli bi teyze tavsiye etti bunu bana enfeksiyon varsa spermleri öldüruyormus bir ay kullandim bidahaki aya hamile kalmıştim
Tamam kuzum bende deniyeym belki bi vesile olur adetlemi baslayacz

Kuzum benimki kacdir gördüm beyaz krem gibi iccamasirimda kaliyo ama kurudumu sanirim sari oluyo /: beyazda oluyo ama oyke uzayan felan deil ben elle kontrol etmistim krem gibiydi yapiskanda deil
Benim sümük gibi ama baya uzun büyüktü ilk kez görüyorum senin bahsettigin akıntı bende yoğun olmuyor hafif kremsi oluyor oda iccamasira gelmiyor sendede ilkkez oluyorsa iyi birşeyler olabilir kuzum insallah hayırlısı olsun hakkımızda kuzum

Kuzu ben hic oyle uzayan sümüksü akintim yada kivamli akintim olmadi yumurtlamada bile sadece islaklik hisederim okadar.. Insallah bakalim

Kuzu ben hic oyle uzayan sümüksü akintim yada kivamli akintim olmadi yumurtlamada bile sadece islaklik hisederim okadar.. Insallah bakalim
Amin kuzum insallah ❤ bende oluyor her yumurtlamada seffaf uzayan akinti buda onun daha koyu kıvamlı hali işte peceteye sürünce sarı gibi gözüküyor normalde şeffaf hafif krem rengi

Amin kuzum insallah ❤ bende oluyor her yumurtlamada seffaf uzayan akinti buda onun daha koyu kıvamlı hali işte peceteye sürünce sarı gibi gözüküyor normalde şeffaf hafif krem rengi
Bekleyip gorelim bakalim her ay bisiler cikiyo
Kuzum bu prolaktin yüksek olunca mı göğüsü sıkınca süt gelme olayı oluyordu
Evet canim ama illa süt gelcek deil bende gelmiyo mesale

Çok çok geçmiş olsun sizlere arkadaşlar peki ovulasyon testi sürecinde akis nasıl ilerliyor ben ilk defa kullanıyorum biraz acemiyim. 12.gun çift çizgi oldu ve gun gittikçe siliklesti şuan 17.gundeyimartik neredeyse görünmüyor. Yani bu ay tamamlandı mı? Testlere devam etmeli miyim? Yoksa regl i bekleyip sonuçları mi görmeliyim? Teşekkürler yardımlarınız için. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…