- 9 Ekim 2019
- 1.864
- 3.069
- 48
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #63.141
Benimkide tiksindi yemiyor kuzu ben de tahin ve pekmezle beraber karıştırıyorum yediriyorum daha farkına varmamis yiyorYa bende aldim ama esim yemiyor midemi bulandiriyor diye nasil yedirebilirim
Canım sen daha önce enfeksiyon gecirmistin onla kıyasla aynı şeyler oluyor muKuzum benimki kacdir gördüm beyaz krem gibi iccamasirimda kaliyo ama kurudumu sanirim sari oluyo /: beyazda oluyo ama oyke uzayan felan deil ben elle kontrol etmistim krem gibiydi yapiskanda deil
Seninkiii iyimissBenimkide tiksindi yemiyor kuzu ben de tahin ve pekmezle beraber karıştırıyorum yediriyorum daha farkına varmamis yiyor
Aynenn valla bi cocuk olaydi yoldas olurdu bizeOyy seni yalnizmi birakti kiyamambende oturuyom oyle kuzjm
Tamam kuzum bende deniyeym belki bi vesile olur adetlemi baslayaczIyi olur tabi ben hamile kalamiyordum 7 ay denedim olmadi gebelik yaşli bi teyze tavsiye etti bunu bana enfeksiyon varsa spermleri öldüruyormus bir ay kullandim bidahaki aya hamile kalmıştim
Evet canim adetinin geldigi ilk gun basla 15 gun kullan birak adetin tekrar geldigi gun basla 15 gun sonra yine birakTamam kuzum bende deniyeym belki bi vesile olur adetlemi baslayacz
Yok ayni deil kuzum ozaman akintim. Losyom gibiydi ve kokuyoduCanım sen daha önce enfeksiyon gecirmistin onla kıyasla aynı şeyler oluyor mu
Tamam canim Allah razi olsunEvet canim adetinin geldigi ilk gun basla 15 gun kullan birak adetin tekrar geldigi gun basla 15 gun sonra yine birak
Benim sümük gibi ama baya uzun büyüktü ilk kez görüyorum senin bahsettigin akıntı bende yoğun olmuyor hafif kremsi oluyor oda iccamasira gelmiyor sendede ilkkez oluyorsa iyi birşeyler olabilir kuzum insallah hayırlısı olsun hakkımızda kuzumKuzum benimki kacdir gördüm beyaz krem gibi iccamasirimda kaliyo ama kurudumu sanirim sari oluyo /: beyazda oluyo ama oyke uzayan felan deil ben elle kontrol etmistim krem gibiydi yapiskanda deil
Kuzu ben hic oyle uzayan sümüksü akintim yada kivamli akintim olmadi yumurtlamada bile sadece islaklik hisederim okadar.. Insallah bakalimBenim sümük gibi ama baya uzun büyüktü ilk kez görüyorum senin bahsettigin akıntı bende yoğun olmuyor hafif kremsi oluyor oda iccamasira gelmiyor sendede ilkkez oluyorsa iyi birşeyler olabilir kuzum insallah hayırlısı olsun hakkımızda kuzum❤
Amin kuzum insallahKuzu ben hic oyle uzayan sümüksü akintim yada kivamli akintim olmadi yumurtlamada bile sadece islaklik hisederim okadar.. Insallah bakalim
Kuzum bu prolaktin yüksek olunca mı göğüsü sıkınca süt gelme olayı oluyorduHepimize ediyom kuzum
Bu nasil ates boyledüşmüyor
Bekleyip gorelim bakalimAmin kuzum insallah❤ bende oluyor her yumurtlamada seffaf uzayan akinti buda onun daha koyu kıvamlı hali işte peceteye sürünce sarı gibi gözüküyor normalde şeffaf hafif krem rengi
Evet canim ama illa süt gelcek deil bende gelmiyo mesaleKuzum bu prolaktin yüksek olunca mı göğüsü sıkınca süt gelme olayı oluyordu
Bi bakayım dedim oldu da ben de de ondan acaba yüksek mi ya test yaptırmam lazımBekleyip gorelim bakalimher ay bisiler cikiyo
Evet canim ama illa süt gelcek deil bende gelmiyo mesale
Ben geçen ay çektirdim canımAranizda hsg çekilen var mı kızlar
Yaptir mutlaka kuzum süt geliyosa prolaktin yuksek olabilirAz
Bi bakayım dedim oldu da ben de de ondan acaba yüksek mi ya test yaptırmam lazım
ben yarın sabah sağlık ocağına gidicem prolaktine bakıyolarsa baktırayım onadaYaptir mutlaka kuzum süt geliyosa prolaktin yuksek olabilir
Adetliyken gitmen lasim kiz ben adetin 2. Gunu gittim bakmislardi onada hormon testindeben yarın sabah sağlık ocağına gidicem prolaktine bakıyolarsa baktırayım onada
bizim sağlık ocağı salı perşembe yapıyor tahlili ya yarın gelirse adetim ilk günü olur olmazmıkiAdetliyken gitmen lasim kiz ben adetin 2. Gunu gittim bakmislardi onada hormon testinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?